Penger

Ønsker du en større lønnssjekk? Her er noen av de beste betalende jobbene

Ønsker du en større lønnssjekk? Her er noen av de beste betalende jobbene


Så du vil ha en jobb som er populær og har massevis av muligheter, men det betaler fortsatt mye penger. Kan det bli funnet? Glassdør sier ja - hvis du vil jobbe i en av karriere som er oppført i sin nye høyeste betalingsjobb i etterspørselsrapport.

I løpet av det siste året har Glassdoor undersøkt jobbene med høyest lønn og de mest åpne posisjoner. De har nettopp sluppet topp 25, og noen av karriere kan overraske deg.

Sikkert, leger og advokater kommer alltid til å være høyt betalte yrker. Men ville du gjette at din lokale farmasøytisk sannsynligvis gjør mer enn $ 100 000? Eller at en legeassistent kan tjene mer enn $ 110 000 årlig - og at det har vært mer enn 43 000 åpne jobber lagt ut de siste tre månedene?

Hvis du er ute etter en høyt betalende karriere i etterspørsel, er det tre felt du kanskje vil undersøke. Men vær klar til å studere: Det er ikke lett A er her.

Stor Data

Analytics Manager (Nr. 8, gjennomsnittlig lønn: $ 115.725)
Dataforsker (Nr. 15, gjennomsnittlig lønn: $ 105.395)

Arbeide med data er mer enn å se på hvor mange sidevisninger bedriftens nettside fikk i forrige måned. Med så mye informasjon som kommer inn via e-handel og sosiale medier, er det mye for en analytikk eller datavitenskap profesjonell å fordøye.

Analytics-ledere må holde øye med hvordan kunder kommuniserer med en bedrift, og avgrense kundens "berøringspunkter" for å bygge virksomhet.

"Analysedirektøren din burde kunne rattle av de viktigste kundens berøringspunkter, fortelle deg de nåværende strategiene for å måle disse berøringspunktene og fortelle deg hvilke berøringspunkter som mest vil ha nytte av forbedringer i måling," forklarer David McBride for Forbes. En analytics manager kontrollerer alltid data om dagens tiltak for å utvikle nye måter å drive salg og øke oppbevaring.

Kan data være sexy? Gjør deg klar: Datavitenskapsmann ble kalt the Sexiest jobb av det 21. århundre av Harvard Business Review. Thomas H. Davenport og D.J. Patel of HBR forklarer, "Mer enn noe, hva dataforskere gjør er å gjøre funn mens du svømmer i data."

Disse fagfolkene gjør mer enn bare "wrangle" -data. Det er deres jobb å finne ut hva de skal gjøre med dataene for å forbedre selskapet. Vanligvis krever dette mye samhandling med forretningsutvikling og teknologi avdelinger.

"I sannhet begynner datavitenskap ved å oversette en forretningssak til en analytics agenda. Mye mer tid tilbys å utvikle hypoteser, forståelse av data, utforske mønstre og målepåvirkning enn å velge algoritmer, "heter dataforsker Andy Orin på Lifehacker.

Vil du ha en av disse jobbene?

Det handler om tall, ja, men det handler også om å jobbe med ulike grupper for å møte enhetlige mål. Orin studerte matematikk og organisasjonspsykologi. Du vil også ha teknologiske ferdigheter: HBR sier at "Datavitenskapernes mest grunnleggende universelle ferdighet er evnen til å skrive kode."

Big Pharma

Pharmacy Manager (Nr. 2, gjennomsnittlig lønn: $ 131 099)

Farmasøyt (Nr. 11, gjennomsnittlig lønn: $ 114,715)

Det er ingen myte at mennesker lever lenger, men med økt levetid kommer ofte en avhengighet av reseptbelagte legemidler for å holde deg i orden. Hvem skal ta vare på alle? Farmasøyter.

Disse fagpersonene har en viktig rolle i å behandle medisinhistorier og kommunisere med leger og pasienter om det beste løpet av en sykdom. Utover apotekskortene er apotekerne også etterspurt på postordre apotek og på sykehus.

Mangel på apotekere på 1990-tallet og begynnelsen av 2000-årene sammenfalt med mange store forhandlere, som dagligvarebutikker, som åpnet apotek i deres anlegg. Den veksten har bremset, men apotekets boble har ennå ikke bristet. For nå er apotekerne fortsatt i stor etterspørsel.

Vil du ha en av disse jobbene?

"Den unike blandingen av medisinsk kunnskap og mellommenneskelige ferdigheter som kreves for å kjøre apoteksteller, står fortsatt i stor etterspørsel," skriver Emily Bratcher på US News and World Report.

Men vær klar til å investere i mye skolegang. Du må ta på college nivå kjemi og biologi før du starter PharmD-programmet, som vanligvis tar fire år. Hvis du vil ta ledelseskanalen, vil du ha noen forretningsklasser, eller til og med en MBA.

Big Business

Produktsjef (Nr. 12, gjennomsnittlig lønn: $ 113 959)
Supply Chain Manager (Nr. 14, gjennomsnittlig lønn: $ 106,632)

I en stadig mer forbundet verden er ledere av forsyningskjeden avgjørende for suksess. Hvert produkt har flere komponenter, enten de er deler fra et annet selskap, produserer fra fabrikken ned i blokken eller distribusjon gjennom tredjepartspartnere.

"De fleste organisasjoner har bare lagt merke til hva som skjedde innen deres" fire vegger ", sier Robert Handfield, Ph.D., professor i supply chain management ved North Carolina State University."Få bedrifter forstod, mye mindre styrt, hele kjeden av aktiviteter som til slutt leverte produkter til sluttkunden."

Det er opp til leverandørkjeden for å etablere effektive produksjonspraksis slik at kunder ikke står overfor tomme hyller.

I mellomtiden er en produktleder vanligvis ansvarlig for digitale produkter. Tenk på siste gang du kjøpte noe på nettet. Husker du alle trinnene som er involvert? Sannsynligvis ikke. Det er sannsynlig at en produktleder jobbet for å sikre at din erfaring var sømløs og tilfredsstillende.

Voksende bedrifter er avhengige av produktansvarlige for å bidra til å bygge opp tekniske tjenester og systemer effektivt. Produktansvarlig kan også se bedriftens vekst objektivt, og tilby kundens stemme når det gjelder å ta store beslutninger.

Vil du ha en av disse jobbene?

Hvis du ikke klør for å få en MBA, må du i det minste ta et sunt utvalg av forretningsklasser som en undergrad. Datavitenskap ferdigheter er også nyttig for de som går inn i produktutvikling.

Hvis du tenker på forsyningskjeden, tenk på forretninger på verdensplan: Er du flytende på fremmedspråk? Det andre språket kan gjøre deg til en toppkandidat.

Din sving: Hva synes du om Glassdoors liste? Er disse jobbene verdt å jage?

Skrive Inn Din Kommentar