Penger

Disse Super Hjelpfulle Money Tools vil aldri dømme deg av dine penger

Disse Super Hjelpfulle Money Tools vil aldri dømme deg av dine penger

Ingen liker å bli dømt. Spesielt når det gjelder personlig økonomi.

Jeg er sterkt klar over min budsjettstat, så å ha noen dømme meg helt for det - og ikke tilby konstruktivt råd - er det verste.

Ja, jeg forstår at jeg må stash mer inn i min nødsparing. Og jeg vet at jeg ikke burde ha brukt $ 5 på den latte. Og investerer ... det gjør meg nervøs.

Men bare hjelpe meg; ikke tukte meg.

Derfor har jeg avrundet noen personlige finansrådgivere - og noen pengerstyringsapps - som vil hjelpe deg med å få pengene dine i orden.

Og de vil gjøre det uten en enkelt dømmekraft.

Og kanskje enda bedre, uten en unse av samtale.

1. Få litt personlig ... lån

Hvis du har gjeld, er du definitivt ikke i humør for kritikk.

Men du må åpne opp, bare litt hvis du vil vurdere noen alternativer - for eksempel refinansiering eller konsolidering - for å hjelpe deg med å betale summen raskere.

Ikke bekymre deg. Finne det rette personlige lånet for å møte dine behov medSelv finansiell.

For å registrere deg for denne forbrukerens finansielle teknologiplattform, fullfør tre enkle trinn. Så Selv søker de beste online långivere for å matche deg med et personlig lånetilbud. Selv plattformen kan hjelpe deg med å låne opp til $ 100 000 (ingen sikkerhet nødvendig) med faste priser som begynner på 4,99% og vilkår fra 24 til 84 måneder.

2. Ta en dyp pusting og sjekk kredittpoengene dine

En av de dommigste delene av personlig økonomi kommer med det tre-sifrede tallet.

Det kalles en kreditt score, og bare omtale av det kan sende deg spiral tilbake til videregående skole når verdien din ble målt på en 4,0-skala. Men med en kreditt score, er det annerledes. Du kan faktisk gjøre store skritt for å forbedre det - uten å bli lærerens kjæledyr.

Credit Sesame kan hjelpe deg med å komme dit. Det vil gi deg et gratis kredittrapporteringskort - inkludert kredittpoengsummen din. Den bryter ned scoreene dine og karakteriserer ulike aspekter av kredittprofilen din.

Men ikke bekymre deg. Hvis du ser en stor fet "D" eller "F", gir Credit sesam deg personlig tilpasset begrunnelse og anbefalinger om hvordan du kan forbedre karakteren din.

Jerry Morgan registrerte seg for Credit Sesame, og på omtrent seks måneder var han i stand til å øke sin kreditt score 120 poeng, takket være plattformens forslag og ressurser. Du kan lese hans Credit Sesame review her.

Ingen ekstra kreditt kreves.

3. Tjen penger tilbake for den ekstra flasken vin

Se, det har vært en lang uke, og du vil bare slappe av med et glass vin. Eller tre. Vi kan ikke love at kontorist ikke vil gi deg noe sideøye etter din tredje slik shoppingtur, men Ibotta absolutt vil ikke.

Faktisk vil det til og med gi deg litt penger tilbake for det.

Slik fungerer det:

Før du går til butikken, søk etter varer på handlelisten din i Ibotta-appen. Når du kommer hjem, klikker du på et bilde av kvitteringen og skanner gjenstandens strekkoder.

Bam. Penger tilbake.

Ibotta er gratis å laste ned. I tillegg får du en registreringsbonus på $ 10 etter opplasting av din første kvittering.

4. La denne appen finne penger for deg

Administrere pengene dine er så komplisert. Det virker som om det er en million måter for verden å nå inn i lommen eller vesken din og drenne lommeboken din.

Alle kunne bruke litt høyteknologisk hjelp.

For det fant vi en app som heter Myndiggjøre. Det er som å ha en personlig finansiell assistent i smarttelefonen, og den har denne kule "finne gratis penger" -funksjonen.

Når du kobler din bankkonto, vil Empower hjelpe deg med å sette opp et månedlig budsjett og overvåke kontoen din for å se om du betaler for mye for regningene dine og se etter muligheter til å lagre.

For eksempel vil Empower ringe til mobiltelefonen din på vegne av deg og forhandle en bedre pris. Det vil gjennomgå dekningene dine og premiene på bil- og boligforsikring og finne de beste tilbudene for deg. Det vil anbefale høye sparingskonto for å stanse pengene dine, og måter å konsolidere kredittkortgjelden for å redusere renten.

Visste du at du hadde så mye penger bare å ligge rundt?

5. Spill sporene - og tjen mer interesse enn på din bank

Er du mer av "sitte hjemme og spille videospill" type person, men du gjør deg selv til å lese dette fordi du er fast bestemt på å få denne vokseninngangen nede?

Folkene som opprettet Langt spill har du dekket med et spill som er morsomt og hjelper deg med å oppnå dine økonomiske mål.

Når du sparer og oppnår oppdrag, vil du tjene mynter for å spille minispill for pengepremier! Vi snakker klassikerne, som spilleautomater, riper og spin-to-win-hjul.

Penny Hoarder Carson Kohler bruker Long Game for å spare penger. Hver to uker sniker den $ 5 ut av hennes bankkonto og belønner henne med mynter.

I to måneder lagret hun $ 35,70, bare ved å spille spill på telefonen. Plus, hennes gevinster utgjør en gevinst på ca 2% - langt høyere enn renter på noen annen sparekonto hun har.

Når du kobler bankkontoen din, tjener du 300 poeng, så du kan begynne å spille mens du venter på lønningstid.

6. Start investeringen (selv om du ikke er rik) og få en $ 5-boost

Det er ingen strålende hemmelighet at investering kan være en smart måte å tjene penger på.

Noen ganger, skjønt, føles det begrenset til noen rike elite.

Men Stash er annerledes. Denne appen lar deg begynne å investere med så lite som $ 5 og bare en $ 1 månedlig avgift for saldoer under $ 5000.

Stash kuraterer investeringer fra profesjonelle fondsledere og investorer, og lar deg velge hvor du skal sette pengene dine.

Men det etterlater de kompliserte investeringsbetingelsene ut av det. Du velger bare fra et sett med enkle porteføljer som gjenspeiler dine tro, interesser og mål.

Bonus: The Penny Hoarder samarbeider med Stash for å finansiere din første investering - slik at du får en $ 5 bonus for å komme i gang.

7. Få belønninger for å betale regningene dine på tid

Moren din ga sikkert deg et godtgjørelse for å vaske oppvasken og feide gulvet da du var barn. Nå er alt du får for å gjøre det, et kjøkken som er rent for, som 15 minutter.

Som voksen får du vanligvis ikke belønninger for å gjøre ting som forventes av deg ... til nå.

Denne appen slags regler dem alle: MoneyLion, en gratis all-in-one app for å administrere din personlige økonomi.

MoneyLion tilbyr belønninger for å hjelpe deg med å utvikle sunne økonomiske vaner og vil bokstavelig talt betale deg for å logge på appen.

Du kan tjene poeng i belønningsprogrammet ved å betale regninger til rett tid, koble bankkontoen din eller laste ned mobilappen.

Du kan innløse disse poengene for gavekort til forhandlere som Amazon, Apple og Walmart.

Hvis kredittkort ikke er din ting, er MoneyLion som å ha en belønning med kredittkort uten fristelsen til å overføre.

Appen forbinder også med hele din bank, kredittkort, studielån og andre finansielle kontoer. Basert på dine inntekts- og utgiftsmønstre, tilbyr det personlige råd for å hjelpe deg med å spare penger, redusere gjeld og forbedre kreditt.

8. Invester i deg selv - og andre kvinner

Tradisjonelle investorer har aldri sett det faktum at kvinner statistisk får betalt mindre, men lever lengre. Derfor grunnla Sallie Krawcheck, en tidligere Wall Street-konsernsjef, og en fremmed forkjemper for kvinners økonomiske makt, Ellevest.

Det er en investeringsplattform designet for kvinner, kvinner og til støtte for andre kvinner. Den bruker en unik algoritme designet for å hjelpe deg med å planlegge for fremtiden.

Når du registrerer deg gratis, vil Ellevest gi deg en gratis, personlig investeringsplan. Plus, hvis du registrerer deg før 31. august gjennom Penny Hoarder, vil du få en $ 25 bonus i din Ellevest konto. *

Ellevests "digitale" plan er utformet for å være tilgjengelig. Det er ingen minimumssaldo, og du betaler en årlig avgift på 0,25% av dine eiendeler under ledelse til Ellevest. For kontekst er det $ 25 på en $ 10,000 konto.

Jeg føler meg bra om fremtiden min - og ikke så dømt.

9. Administrer kredittkortbetalinger på ett sted

Å bære mer enn en kredittkortbalanse kan føles litt som herdingskatter. Bare når du tror du har en under kontroll, skjønner du at du har latt en annen slippe bort.

Høye renter og sen gebyrer kan få det til å føle at du aldri får de regningene som er under kontroll.

Det er her Tally kommer inn. Det er en enkel app som lar deg lagre og administrere kredittkortbetalinger på ett sted, optimalisere beløp og tidspunkter.

Du kan bare laste ned iOS-appen, skanne i kredittkortene dine, og hvis du kvalifiserer, gir Tally deg en kredittkreditt med en rente på mellom 7,9% og 19,9% *, og bruk lavere rente for å gjøre det enkelt å administrere dine betalinger.

Ikke flere tapte betalinger. Lavere renter. Alt på ett sted. Og ikke bekymre deg, Tally bruker sikkerhetsnivå på banknivå, så informasjonen din er trygg.

Tally er for øyeblikket tilgjengelig i Arkansas, California, Colorado, Florida, Illinois, Massachusetts, Michigan, Minnesota, New Jersey, New York, Ohio, Texas, Utah, Washington og Wisconsin.

*Din APR (som er den samme som renten din) vil avhenge av kreditthistorikken din og varierer med markedet basert på Prime Rate. Nøyaktig fra juli 2018.

10. Spar penger Mindlessly

Spare penger er tøft. Så hva om du kunne gjøre det på en måte hvor du ikke engang skulle merke?

Digit gjør det mulig.

Denne innovative appen automatiserer lagring for deg. Bare knytt det til kontoen din, og dets algoritmer vil bestemme små (og trygge!) Beløp for å trekke seg inn i en egen, FDIC-forsikret sparekonto.

Bonus: Penny Hoarders vil få ekstra $ 5 bare for å registrere deg! I tillegg vil sparere få 1% bonus hver tredje måned.

Ved å bruke denne set-it-and-forget-it-strategien, lagde en Penny Hoarder $ 4.300 uten å merke seg - les hans Digit-gjennomgang.

Hvis du trenger pengene raskere enn forventet, har du alltid tilgang til den innen en virkedag.

Tallet er gratis å bruke de første 30 dagene, så er det $ 2,99 per måned etterpå.

11. Spar for fremtiden - uten risiko

Du vil begynne å investere ... men du er redd. Det er greit. Ingen dom her. Det er en måte å investere og dyrke pengene dine mens du unngår den skummelt volatiliteten i aksjemarkedet.

Vi snakker obligasjoner. (Men ikke James obligasjoner.)

Verdig er en gratis app som investerer pengene dine i obligasjoner og betaler en fast 5% årlig rente - rundt 100 ganger mer enn hva du vil få fra banken. Obligasjonene fungerer som en sparekonto - du kan når som helst sette inn eller trekke penger.

Si at du har $ 300 i din verdige konto.Du banket bare passivt $ 15 i år.

Du kan begynne å investere med så lite som $ 10. Og hei, det er fortsatt en ekstra 50 cent i år. Vi tar det.

12. Bruk pengene dine på en måte som gjør deg glad

De sier at penger ikke kan kjøpe lykke. Og det er sant. Selv vi kan innrømme det.

Men bør du ikke få mest mulig glede du kan fra pengene dine?

Tast inn Glede, en gratis iPhone-app som hjelper deg med å spare penger og bruke på en måte som gjør deg lykkeligere.

Det tar en psykologi-basert tilnærming til daglige økonomiske beslutninger og regninger, og det kaller seg selv, "den første og eneste pengerappen som ikke vil dømme deg for hvordan du bruker pengene dine."

Funksjonene inkluderer:

  • Personlig pengepenger: Basert på hva det kaller din "økonomiske personlighet", vil du bli tildelt en av fire in-app-pengebusser skreddersydd for å passe dine spesifikke behov.
  • Kjøper mer lykke: Appen ber deg om å rangere kjøp, hjelpe deg med å gjenkjenne utgifter vaner og fokusere mer på det som gir deg langsiktig lykke.

Sparingskonto og daglig lagring: Appen identifiserer et daglig besparelsesbeløp basert på inntektsdata og forbruksvaner, og ber deg om å lagre det via din gratis gledeavsparingskonto. Dette bør bidra til å redusere overordnet stress, øke lykke og fremme en følelse av eierskap over din økonomiske fremtid.

13. Balansere 401 (k) uten Sass

Hvis du har en 401 (k), er du allerede på riktig økonomisk spor - så gå, du! Hvis du ikke har sett på det - eller til og med vet hva du skal gjøre med det - det er ok også.

Verden av 401 (k) s er vanskelig, men det er robo-rådgivere der ute som hjelper deg og hindrer deg fra å måtte lese en lærebok-verdt å investere definisjoner.

Prøv Blooom. Jeg bruker den til å sikre at pengene mine jobber hardt for meg. Blooomgir deg en gratis 401 (k) helse rapport.

Advarsel: Denne delen kan få deg til å føle en litt dømt. Blooom bruker en blomst som representerer din 401 (k).

For eksempel fortalte det meg at jeg hadde feil blanding av aksjer og obligasjoner, og at jeg kunne få bedre diversifisering. Så min kontoblomst var visnet.

Men det beste med blomster er de, vel, "Blooom." Jeg har valgt for tjenesten $ 10 per måned, og nå Blooom La meg vite når det er optimalisert min pensjonssparing. (P.S. Penny Hoarders får sin første måned gratis!)

Bonus: Få en forhåndsbetaling på Payday (uten å legge din chef)

Så du har ikke mange alternativer når du sitter fast i lønnssjekk-til-lønnssyklusen. Men du er ikke helt uheldig.

En gratis app kalles earnin lar deg få tilgang til lønnsslippet ditt når som helst - uten å vente på lønningstid.

Si at du klokka fem timer i dag. Enten du er en timelønn, kontrakt eller lønnet arbeidstaker, kan du logge på Earnin og få betalt for de fem timene. Fordi Earnin ikke vil at du skal overtrekke, kan du ta opp til $ 100 per dag eller $ 500 per lønnsperiode.

Tjenesten tar ikke avgift eller krepsende renter. Earnin ber deg bare om å betale det du synes er rettferdig.

Til bruk Earnin, må du møte noen få krav. Du burde:

  • Motta direkte innskudd fra arbeidsgiveren din til din brukskonto.
  • Ha en vanlig lønnsplan (ukentlig, to ukentlig, halvårlig, månedlig).
  • Arbeid på et fast sted eller bruk et online tidevarsystem på jobb. Dette hjelper Earnin til å bekrefte at du faktisk er i arbeid.

* Ellevest The Penny Hoarder-tilbudet gjelder fra 25. juli 2018 til 31. august 2018 for de første 1000 nye klientene til Ellevest som går inn gjennom denne angitte destinasjonssiden. Klienter som registrerer og finansierer sin ikke-pensjonskonto, vil motta $ 25 lagt til sitt høyeste prioritetsmål i deres Ellevest-konto. Kunder som registrerer og finansierer sin pensjonskonto, vil motta et $ 25 Amazon-gavekort som kan innløses ved å besøke www.amazon.com. Vennligst les Amazon.com-gavekortvilkårene før innløsning. Ellevest er ikke ansvarlig for tapte Amazon Gavekort. Ellevests behandlingstid for innskudd på $ 25 i en kundes Ellevest-konto eller levering av et $ 25 Amazon-gavekort kan være opptil 60 dager.

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er en stor fan av milde påminnelser.

Skrive Inn Din Kommentar