Tilbud

9 Slick måter å spare penger på Amazon Du vet sannsynligvis ikke om

9 Slick måter å spare penger på Amazon Du vet sannsynligvis ikke om

I de siste månedene har jeg blitt besatt av å handle på Amazon.

Det startet en jul da jeg bestilte gaver gjennom Amazon Prime. Alt fra en smørbrød til et Instax Instant Film-kamera ble levert til døren i løpet av 24 timer.

Det var spennende.

Dessverre fortsatte den spennende følelsen - og jeg bruker fortsatt alt for mye penger på impulsive kjøper.

Imidlertid er det måter jeg løser meg selv - eller i det minste rettferdiggjør mine utgifter ...

Hvordan spare penger på Amazon - hver gang

Disse ni online-appene hjelper meg å jobbe gjennom min Amazon-avhengighet og spare penger. Og de er egentlig veldig enkle å bruke - og gratis.

Stol på meg, jeg har ingen tålmodighet for 10-trinns registreringsprosesser.

1. Få et gratis $ 10 Amazon-gavekort ved å bruke dette Google Chrome-trikset

Ville det ikke vært fint hvis noen bare sendte deg en sjekk hver måned?

Det er faktisk mulig hvis du laster ned gratis Swagbucks-utvidelsen på Google Chrome.

Slik fungerer det: Swagbucks-utvidelsen (kalt Swagbutton) kjører stille i bakgrunnen til nettleseren din, og hver gang du handler litt online, blir du automatisk varslet om det er mulig å få tilbakebetaling fra forhandleren.

For eksempel betaler Amazon opptil fire belønningspunkter (kalt SB'er) for hver dollar du bruker på bestemte produktkategorier. Det er omtrent 4% kontant tilbake på noe kjøp du gjør. Og hvis du er noe som oss (det vil si alt du kjøper, kjøper du på Amazon), som gir deg en god del av endring hvert år! Det er som å få en sjekk i posten hver måned for å gjøre de tingene vi allerede gjør!

Enda bedre, du kan tjene en gratis $ 10 Amazon gavekort første gang du kjøper $ 25 eller mer på et nettsted som er koblet til Swagbutton.

2. Stopp Slett e-postene dine

Det viser seg å slette e-postene dine kan koste deg seriøse penger. Fascinert?

En av våre hemmelige våpen heter paribus - Et verktøy som gir deg penger tilbake til Amazonas kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis den oppdager at du har kjøpt noe fra Amazon eller en av de andre overvåkede forhandlerne, vil den spore elementets pris og hjelpe deg med å få tilbakebetaling når som helst, det er en prisnedgang.

I tillegg, hvis din garanterte forsendelse vises sent, vil Paribus hjelpe deg med å få tilbake penger for det du betalte for frakt.

3. Del din Amazon-kjøpshistorie

Hvis du er en vanlig Amazon-shopper, kan du tjene gratis Amazon-gavekort ved å hjelpe forskningsbedrifter å forstå hva folk kjøper online.

Å tjene ditt første gavekort i dag:

 1. Registrer deg og last ned ShopTracker-appen på din Windows-datamaskin og Apple eller Android-telefonen. Det tar omtrent to minutter. Du må svare på noen få spørsmål om din Amazon-bruk for å kvalifisere. Du trenger minst en Windows 7-kompatibel PC. Hvis du har Windows XP eller Mac, virker det ikke.
 2. Åpne appen, og logg inn på din Amazon-konto for å dele kjøpsloggen automatisk.
 3. Du mottar Visa e-gavekortskoden for $ 3 via e-post innen 48 timer.
 4. Ta et par minutter for å dele kjøpshistorikken din for å tjene en annen $ 3 hver måned.

Din informasjon er trygt innsamlet av The Harris Poll, et pålitelig markedsundersøkelsesfirma i mer enn 20 år. I tillegg fjerner ShopTracker ditt navn, fraktadresse og personlig betalingsinformasjon før du rapporterer kjøpshistorikken din.

4. Rund opp kjøpene dine og spar en gratis $ 5

Når du kjøper ting på Amazon, bruker du ikke penger, så du forventer ikke noe lommeskifte.

Men når du bruker en tjeneste som Acorns, blir alle kjøpene avrundet til nærmeste dollar, og den digitale endringen legges inn i en sparekonto. Du kan la det legge opp, eller la Acorns investere det for deg i en portefølje av aksjer du tror på.

Uansett, hvis du registrerer deg gjennom denne lenken, vil Acorns gi deg en gratis $ 5 bonus for å prøve den ut.

5. Få en gratis $ 10 å bruke på Amazon

Jeg er allerede avhengig av å tjene penger tilbake på min matbutikk gjennom Ibotta.

Men nå er det utvidet godt forbi dagligvarer og inn i andre verdener - som Amazon.

Hvis du registrerer deg for Amazon Prime (anbefales hvis du er narkoman) gjennom Ibotta, vil du tjene $ 20 Amazon-gavekort. Hvis du allerede er et Prime-medlem, ingen bekymringer. Du kan fortsatt tjene penger tilbake. Vi har funnet tonnevis av Amazon-tilbud på Ibotta. Her er noen eksempler:

 • 5% kontant tilbake på hjemmets tjenester
 • 3% kontant tilbake på mote
 • 3% kontant tilbake hjemme og kjøkken
 • 3% kontant tilbake på kjæledyr forsyninger
 • 3% kontant tilbake på bagasjen
 • 3% kontant tilbake på enheter

Alt du trenger å gjøre er last ned Ibotta (du vil fange en gratis $ 10 for å registrere deg) og handle gjennom appen.

6. Ta en tur og tjen Amazon-gavekort

Ingen ekstrem fysisk aktivitet eller trukket muskler som kreves for dette pengeskapende trikset. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Shopkick-appen.

Når du registrerer deg, betaler appen deg i "spark" for å gå inn i bestemte butikker, inkludert Walmart, Target, TJMaxx og mer. Du kan innløse dem for gavekort til en rekke forhandlere, inkludert Amazon.

Det betaler deg enda flere spark for bilder av kvitteringer som inkluderer kvalifiserende varer du har kjøpt i butikken med et tilkoblet kreditt- eller debetkort. Du kan også tjene spark for online kjøp. Du trenger ikke å gjøre noe; Dine koblede kort vil automatisk bruke dine spark.

Men gjør ikke feilen ved å kjøpe ting du ikke trenger bare for spark, du vet bedre enn det.

7. Tjen 5% tilbake på Amazon-kjøpene dine

Hvis du er på utkikk etter en passiv måte å tjene penger gjennom hele året, er det kanskje en av de enkleste metodene å få et tilbakebetalingskort.

Du må bare være sikker på at du ikke får det også båret bort med disse kjøpene - og at kortet er betalt ved slutten av hver faktureringsperiode.

Hvis du er en ivrig Amazon shopper - som, ser du ikke noe annet for noe - du vil kanskje vurdere Amazon Prime Rewards Visa Signatur Card fra Chase. Du vil få:

 • 5% kontant tilbake på alle dine Amazon-kjøp.
 • 2% tilbake på restauranter, bensinstasjoner og apotek.
 • 1% tilbake på alt annet.
 • Plus, du får en $ 70 Amazon gavekort når godkjent.

Hvis du ikke bruker Amazon nok til å gjøre det kortet verdt det, er det et annet alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Unlimited-kortet. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke. Vi sjekket Credible's årlige belønning kalkulator, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Bli registrert - og 0% intro APR i 15 måneder - her.

8. Få best mulig tilbud hver gang du handler

Når du har kuttet utgifter ned til siste latte, hvordan kan vi muligens snakke om å bruke selv mindre?

Det er enda et skritt du kan ta for å kutte dine daglige utgifter - tjene penger tilbake når du handler.

Følg vår ultimate guide for å håndtere stabling for å få det beste tilbudet på alt du kjøper hos Amazon - så bra, noen ganger kan du til og med få betalt å handle.

9. Bruk Amazon kuponger - Ja, de er en ting

Kuponger regelen.

Hvis du bare kunne bruke dem på Amazon, ikke sant?

Spoiler varsel: Du kan, fra rett innenfor nettstedet.

Amazon Coupons lar deg klippe kuponger i en rekke kategorier, inkludert dagligvarer, personlig pleie og husholdningsartikler. Når du klikker på kupongen, blir den automatisk lagt til i handlekurven din og brukt når du sjekker ut. Lett peasy.

Vennligst slutte å gi meg mer incitament til å handle på Amazon.

Vær så snill.

* Beløpene for årlig belønning vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Selv om hun bruker for mye på Amazon, anser hun seg som en ellers økonomisk ansvarlig ung voksen.

Skrive Inn Din Kommentar