Penger

En 13-minutters plan for millioner av amerikanere i gjeld

En 13-minutters plan for millioner av amerikanere i gjeld

I utgangspunktet skulle jeg fremstille denne artikkelen uthevet antall amerikanere som bærer gjeld - noen til de er seks meter under.

Men jeg tror vi alle forstår gjeldsbelastningen og trenger egentlig ikke mer statistikk for å gni den inn.

I stedet la oss bare fokusere på å være positive, proaktive og bryte fri.

Slik betaler du gjeld: En 13-minutters guide for å komme i gang

Eventuell mengde gjeld er overveldende. Og når noe er overveldende, har vi en tendens til å utsette - eller til og med stenge helt.

Vi er jo menneskelige. Noen ganger kan problemet virke så stort at det største hinderet bare er å vite hvor du skal begynne.

Men å skape en plan for å betale gjeld trenger ikke å være for komplisert. Det handler bare om å sette seg ned og fokusere; det tar mindre tid enn du kanskje tror.

JegDa har du 13 minutter til overs, vi har en liste over tips for å sette sammen en solid plan for å betale av gjelden din.

Det er mindre tid enn det som trengs for å bli fanget opp på vennernes Snapchat-historier.

Pust godt inn. Klar til å lære å betale av gjeld?

1. La dette firmaet betale av kredittkortene dine

Når du tenker på hvor mye gjeld du har, kan du føle deg litt engstelig.

Det er der et selskap liker Selv finansiell kan være nyttig. Det kan hjelpe deg med å finne personlige utlånsalternativer for å refinansiere eller konsolidere gjelden din for å kunne spare tusenvis av dollar i renter.

Selv vil vise deg alle långivere som er villige til å hjelpe deg med å betale kredittkortet ditt og eliminere hodepine ved å betale regninger ved å tillate deg å foreta en betaling hver måned.

Du kan låne opp til $ 100 000 (ingen sikkerhet nødvendig) og sammenligne renter, som starter på 4,99%. Tanken er å sikre et lån med lavere rente, noe som kan hjelpe deg med å spare tusenvis. Tilbakebetaling planer varierer fra 24 til 84 måneder.

Ta for eksempel Katherine, som møtte $ 12 000 i kredittkortgjeld. Holder henne tilbake? Den 15,24% renten. Ved å refinansiere med et 5% -interessert syvårig personlig lån sparte hun $ 12.000 i interesse.

Hvis hun hadde holdt på samme vei, ville hun ha betalt noe som $ 14.000 i interesse alene over 25 år. Yikes.

Så selv om du bare er nysgjerrig på hva som er der ute, vet du at sjekkkursene på Even Financial ikke vil skade kredittpoengene dine - og du kan sannsynligvis spare deg for interesse.

Total tid: tre minutter

2. Ta en dyp pusting og se på kredittpoengene dine

Vi forstår. Ingen av oss ønsker å gjøre dette.

Men visste du det rundt 25% av amerikanerne har en feil på deres kreditt rapport som sannsynligvis kommer ned sin score? Og de dårlige poengene kan hindre alle deler av ditt økonomiske velvære ...

Banker og kredittkortselskaper er ikke de eneste som ser på kredittpoengene dine. Du må kanskje autorisere en kredittsjekk når du vil flytte inn i en ny leilighet, leie en bil med et debetkort eller kjøpe en ny telefon, for eksempel.

Så hell deg en kopp kaffe og sjekk kredittpoengene dine på den gratis appen CreditWise® fra Capital One®. Du får også et gratis TransUnion kredittkort for å vise deg nøyaktig hvor kreditten din skinner ... og hvor den kan bruke litt forbedring.

Og vær ikke sjokkert hvis du finner en feil. I fjor handlet nesten 74% av kredittrapportering om feil informasjon.

«Kredittrapporteringsbyråer gjør bare feil, noe som er forståelig, med de millioner av informasjonstyper de behandler,» sier Steve Weisman, professor ved Bentley University og forfatteren av bedrageri og identitetstyveri-bloggen Scamicide.

Du kan enkelt sende en tvist online. Og hei, hvis det virkelig er en feil, tok du bare litt gjeld på tallerkenen din!

*Annonsørens opplysning: Kapital En kompenserer oss når du registrerer deg i CreditWise ved hjelp av linkene vi oppgitt ovenfor.

Total tid: To minutter

3. Få litt hjelp til å betale av svingende gjeld

Fikk du en stor skatteregning? Medisinske utgifter? Flytter til en ny stat?

Lurer på hvordan du betaler for det? Vel, det er sannsynligvis mye enklere enn du tror å søke om et personlig lån - bare vær sikker på at du vet at du kan betale tilbake det.

En god ressurs er troverdig, en online markedsplass som tilbyr forbrukerne personlige lånetilbud. Tenk på det som Zillow - men for personlige lån.

Priser starter på 5,99%, og du kan sjekke din ved å legge inn et lånebeløp her ($ 500 til $ 40.000) og sammenligne dine personlige valg på mindre enn 90 sekunder.

Du kan bruke et personlig lån for nesten alt - skatter, medisinske regninger, flytting, drømmeferie, forbedringer i hjemmet eller starte din egen virksomhet.

Total tid: To minutter

4. Tjen belønninger når du refunderer gjelden din på tid

Når du var barn, ga moren deg for en god tid til å vaske oppvasken og feide gulvet. Nå er alt du får for å gjøre det, et kjøkken som er rent for, som 15 minutter.

Nå som du er en voksen, blir du ikke lenger belønnet for bare å gjøre det som forventes av deg - som for eksempel å betale regninger til rett tid.

Ikke til nå, uansett. MoneyLion, en gratis app for å administrere din personlige økonomi, vil belønne deg for ting som å betale dine regninger og overvåke din kreditt - selv om du bare setter opp en konto i appen.

Mye som det barndomspenningen, er det i utgangspunktet bribing deg for å være god.

Du får poeng i appens belønningsprogram, og du kan innløse dem for gavekort til mer enn 15 000 forhandlere, inkludert steder som Walmart, Applebee og Amazon.

Hvis du vil ta det et skritt videre og jobbe med å betale ned gjeld, for eksempel, MoneyLion kan hjelpe med et lån for å konsolidere gjelden din og potensielt redusere renten. Og det vil belønne deg for det også!

Total tid: Fem minutter

5. Finn noen skjulte kontanter

Før du starter hashing en plan for å takle din gjeld, kan det få deg til å føle deg bedre å finne områder i livet ditt der du kan spare. Deretter kan du trekke pengene direkte mot de utestående saldoene.

Selvfølgelig vet mange av oss hvordan du sparer penger på dagligvarer, men hva med alt annet?

Prøv å grave opp litt ekstra penger med Paribus - et verktøy som gir deg penger tilbake til dine online kjøp. Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil det skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra en av de overvåkede forhandlerne, vil det spore elementets pris og hjelpe deg med å få refusjon når som helst, det er en prisnedgang.

Hvis du vil ha flere ideer om hvordan du setter opp en passiv pengestrøm - stor eller liten - les denne veiledningen.

Total tid: Ett minutt

Det er 13 minutter senere og se på deg! Du har lagt ut en solid plan for å takle gjelden din!

Gratulerer.

Bonus: Se hvor mye du kan spare uten å prøve

Spare penger er tøft. Så hva om du kunne gjøre det på en måte hvor du ikke engang skulle merke?

Digit gjør det mulig.

Denne innovative appen automatiserer lagring for deg. Bare knytt det til kontoen din, og dets algoritmer vil bestemme små (og trygge!) Beløp for å trekke seg inn i en egen, FDIC-forsikret sparekonto.

Bonus: Penny Hoarders vil få ekstra $ 5 bare for å registrere deg! I tillegg vil sparere få 1% bonus hver tredje måned.

Ved å bruke denne set-it-and-forget-it-strategien, lagde en Penny Hoarder $ 4.300 uten å merke seg - les hans Digit-gjennomgang.

Hvis du trenger pengene raskere enn forventet, har du alltid tilgang til den innen en virkedag.

Tallet er gratis å bruke de første 30 dagene, så er det $ 2,99 per måned etterpå.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Når det gjelder økonomi, er hun en profesjonell procrastinator.

Skrive Inn Din Kommentar