Penger

Kan du holde opp? Kardashiansne ansetter en e-postmarkedsføringsleder

Kan du holde opp? Kardashiansne ansetter en e-postmarkedsføringsleder

Pakke opp Kylie Lip Kit, konturtilbehør og selfie stick - du har nå muligheten til å holde tritt med Kardashians profesjonelt.

Kardashian Jenner Communications postet nylig en jobbsøking på LinkedIn for en e-postmarkedsføringsleder, med fokus på skjønnhet.

Dette er en heltidsposisjon i Calabasas, California, så søkere må være basert på Los Angeles. Ikke noe ord om hvorvidt du kommer til å krasje på en av de mange herskapshusene som brødene eier, men her er å håpe det er med Momager selv - aka Kris Jenner.

Før du avslutter jobben din og bestiller en enkeltveis til LA, vet du at jobben krever minst to til tre års erfaring i e-postmarkedsføring i skjønnhetsindustrien. Stillingsoppgavens kompetanse kriterier inkluderer også ledelse, e-handel, prosjektledelse og prosessoptimalisering.

Og nei, intim kunnskap om hver eneste episode av "Holde opp med Kardashians" er ikke tilsvarende opplevelse.

Bli markedsføringsleder for Kardashians

Mens du jobber for Kardashian / Jenner-familien, konfronteres bilder av LA-dekadens - Range Rovers, paparazzi, overpriced smoothie-skåler og kombucha - husk at dette er en legitim jobb. Det betyr legitimt ansvar.

E-postmarkedsføreren vil være ansvarlig for å opprette og administrere e-postkampanjer for familiens signaturmerker. Stillingen krever også at publikumsanalyser best mulig fremmer produktene.

Her er noen av de daglige oppgavene:

  • Delta i ukentlige strategimøter
  • Lag, vedlikehold og distribuere e-postmarkedsføringskalenderen
  • Administrer flere lag og koordinere deres tidslinjer
  • Kjør A / B-testing på e-postkampanjer og bruk resultater for forbedring
  • Hold styr på trender i bransjen
  • Gi ugentlige, månedlige og kvartalsvise e-postrapporter

Klar til å kaste hatten din i ringen? Sjekk ut den opprinnelige jobboppføringen for mer informasjon og bruk din LinkedIn-profil for å søke!

Kaitlyn Blount er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun har faktisk aldri sett en episode av "Holde opp med Kardashians", men elsker en god Kris Jenner meme.

Skrive Inn Din Kommentar