Investere

Skremt barnet ditt vil blåse deres besparelser? Vurder en varemerkekonto.

Skremt barnet ditt vil blåse deres besparelser? Vurder en varemerkekonto.

Jeg kan bare forestille meg hva som ville ha skjedd hvis foreldrene mine ville ha gitt meg tilgang til en stor del penger da jeg fortsatt var ung.

Jeg pleide å være veldig god til å blåse pengene mine på crap som jeg ikke trengte, så jeg er sikker på at alt de ville ha reddet, ville ha gått på et øyeblikk.

Lyd kjent for noen av dere?

Dette er bare en av de mange grunnene til at oppbevaringskontoer ble opprettet.

Hvis du er redd for at barnet ditt vil blåse gjennom besparelsene, er det her du trenger å vite om regler for frihetskonto.


I utgangspunktet er det opprettet en frihetsberettiget konto for å beskytte de finansielle eiendelene til et mindreårig barn. I de fleste tilfeller er kontoen opprettet av barnets foreldre eller foresatte for en av to funksjoner.

Noen frihetsberetninger kan etableres for å sikre at barnet har tilstrekkelige ressurser gjennom hele ungdomsårene. Andre frihetsberetninger er opprettet for å dekke utdanningskostnader etter videregående opplæring.

I tillegg kan kontoen etableres for å gi et godt finansielt fundament under barnets voksne liv.

Beholdningskrav

Selv om det er flere grunner til at en forelder eller foresatte kan måtte åpne en frihetsberegning, er prosessen som skal begynne, den samme. Kontoen kan åpnes hos et meglerfirma, et fondforetak, bank eller annen type finansinstitusjon. En voksen er tildelt for å administrere kontoen til barnet når alderskravet for å ha full tilgang til kontoen.

Avhengig av statlig lovgivning kan aldersgruppen for å gi tilgang være mellom 18 og 21 år. Dette er kjent som flertallet og alderen kan være over 21 basert på statlig lovgivning og spesifikke omstendigheter.

I tillegg må oppbevaringen av kontoen godkjenne eventuelle transaksjoner som den mindreårige ønsker å utføre på kontoen. Investeringer er tillatt, men må være begrenset til fond eller tilsvarende finansielle produkter.

Vaktmesterens rolle

Beholdningskontoer oppsto med Uniform Gifts to Minors Act (UGMA) i 1956 hvor en depotfører er utpekt til å administrere kontoen til barnet når voksenalderen. Foreldre eller foresatte kan opptre som depot eller navnet på en annen voksen som skal tjene i denne kapasiteten. Overordnet er forvalterens rolle å styre eiendelene på en depotkonto for å kjøpe, selge og / eller reinvestere inntjening. Om nødvendig kan depotbanken trekke ut penger fra kontoen når den fordeler barnet.

Loven krever at alle eiendeler på en depotkonto kun benyttes til fordel for mindreårige.

Klart er forventningen at bevareren aldri vil bruke pengene til personlige interesser. Betalingsutgifter som ikke er relatert til barnets interesse, er forbudt.

Hvis depotmottakeren også er den lovvakt eller foreldre, bør de få ekspertfinansiell rådgivning om riktig bruk av midlene. Det er tillatt distribusjoner som kan gjelde. Generelt kan kontoen ikke brukes til å betale for daglige utgifter som verge eller foreldre er lovlig å dekke.

Hva skjer med investeringsinntekter?

Utbyttet, renter og inntekter fra investeringsinntekter betraktes som inntekt for barnet. Skattesatser er basert på barnets skattesats gjennom 18 år. For tiden, når barnet er under 18 år, er den første $ 1000 i kontoen ikke underlagt føderale avgifter.

Denne regelen gjelder også dersom barnet er under 24 år og en heltidsstudent. Barnets skattesats gjelder for beløp mellom $ 1,001 og $ 1,900. Alt over $ 1,900 mottar foreldrenes marginalskattesats på opptil 35 prosent.

2013 Vederlagsskatteskattesatser
Årlig inntekt (opptjent og uendret)
Barns alderInntektsbeløpGjeldende Federal Tax Rate
Under 19 år (eller hvis heltidsstudent, under 24 år)Opptjente inntekter (eventuelle beløp)Barns skattesats
$ 0 til $ 1000 Unearned inntekt bareSkatt gratis dersom barn ikke har fortjent inntekt
Kun $ 1.001 til $ 2.000 uopptjent inntektBarnets skattesats dersom barn ikke har fortjent inntekt
Over $ 2000 og ubearbeidet inntekt bareParents marginalskattesats (35% maks.) Dersom barn ikke har fortjent inntekt
19 år og over (eller hvis heltidsstudent, alder 24 år)Alle fortjente og uopptjente inntekterBarnets skattesats

Eierskap av depotkontoen

Eiendomsmegling på depotkontoen eies av barnet for hvem kontoen ble opprettet. Selv om det er sant at barnet ikke kontrollerer kontoen før han eller hun oppfyller alderskravet, er barnet juridisk eier fra starten. Vanligvis plasseres eiendeler i kontoen som en gave til barnet.

Juridisk fullfører dette transaksjonen, og en person kan ikke ta eiendommen tilbake senere. Samme regel gjelder for inntekt som genererer fra eiendelene, det vil si aksjer, gjensidige regnskap.

529 Planer Vs. Beholdningskontoer

Etablering av spareplaner for barna dine kommer i utgangspunktet til to alternativer: frihetsberetninger eller 529 planer. Det er mange forskjeller mellom de to, men her er de viktigste jeg peker på folk som er interessert:

  1. Med 529 planer har eieren (vanligvis foreldre) alltid ansvaret for pengene selv etter at barnet blir 18. Dette er stort for mange foreldre.
  2. De 529 planene må brukes til høyskole- eller høyskolerelaterte utgifter (tenkrom og brett, bøker, rekvisita). Varekonto har ingen begrensning på hva pengene kan brukes til.
  3. Hvis pengene i 529-planen brukes til ovennevnte utgifter, vil eieren ikke måtte betale inntektsskatt ved utbetaling av midler.
  4. Beholdningskontoer gir mye mer fleksibilitet med investeringsvalgene (meglerhandel, høy avkastningsbesparelse, etc.). 529 planer er vanligvis verdipapirfond som er forhåndsvalgt av staten planen du velger.

Samlet sett, hvis du sparer for college er ditt primære mål, vil jeg foreslå 529-planen over varemerkekontoen. Hvis du ikke vil at barnet ditt skal føle at pengene må brukes til høgskolen, så gå med varemerkekontoen.

Oppsigelse av varekontoen

Beholdningskontoer avslutter når barnet når den angitte alderen i henhold til statlig lov. Overføringen kan også bestemme når kontoen avsluttes. En forelder eller foresatte kan utpeke en alder som er forskjellig fra statsloven.

For eksempel kan statsloven kreve kontopassering når barnet blir 18 år. Opphavsmannen til kontoen kan imidlertid spesifisere oppsigelse ved 21 år. Når kontoen avsluttes, har barnet fri regjering på hvordan du bruker kontoens eiendeler.

Det er også juridiske retningslinjer dersom barnet dør før kontoen avsluttes. Vanligvis kan depotbanken ikke tildele fordelingen av eiendelene. Befrielseskontoen blir en del av barnets eiendom og skal distribueres i henhold til lov om eiendom.

Lagre

Skrive Inn Din Kommentar