Mat

Ras til Outback for en gratis Bloomin 'løk når denne NASCAR-driveren har det bra

Ras til Outback for en gratis Bloomin 'løk når denne NASCAR-driveren har det bra

Kriset, søt, salt, knasket og ikke engang eksternt sunn: Ingenting sier "Outback Steakhouse" som Bloomin 'Onion.

Outbacks signatur forrett er en stor løk skåret for å ligne en blomst, battered og stekt. Det er neppe noe som betyr at denne parabolen ikke er australsk på noen måte.

Nå kan du få en Bloomin 'Onion gratis når NASCAR-sjåføren Kevin Harvick har det bra i et løp.

Slik fungerer det:

Når Harvick er ferdig i topp 10 I et 2017 NASCAR-løp får du en gratis Bloomin 'Onion på hvilken som helst Outback på mandag etter løpet.

Du får denne gratis forretten med ethvert kjøp, og du trenger ikke en kupong. Bare si de magiske ordene "Bloomin 'Monday" til serveren din, eller vis dem Facebook-kunngjøringen for å få avtale. (Begrenset en per tabell.)

Hvis Harvick gjør det bra, må du ikke vente lenge for å hengi deg til ditt friterte løk. NASCAR holder de fleste løp på søndager og noen på lørdager. Denne NASCAR-sesongen går gjennom 19. november, slik at du fortsatt kan ha noen sjanser til å utnytte avtalen. Her er timeplanen.

Harvick, som er Outbacks sponsede NASCAR-driver, er en god innsats for et gitt løp. Av 607 løp i løpet av hans 17 årige karriere har han 304 topp 10-ferdigheter per 29. oktober.

Hvis du ikke er opptatt av å holde deg oppdatert av Harvicks utnytter, kan du registrere deg her for å få en epost fra Outback når "Bloomin 'Monday" er i kraft.

Glad crunching.

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Når det gjelder Outbacks "Aussie-tizers", er han mer av en kokosnøtt reker slags fyr.


Skrive Inn Din Kommentar