Penger

Denne appen belønner deg for å betale regningene dine på tid som en voksen opp

Denne appen belønner deg for å betale regningene dine på tid som en voksen opp

Når du var barn, ga moren deg for en god tid til å vaske oppvasken og feide gulvet. Nå er alt du får for å gjøre det, et kjøkken som er rent for, som 15 minutter.

Nå som du er en voksen, blir du ikke lenger belønnet for bare å gjøre det som forventes av deg - som for eksempel å betale regninger til rett tid.

Ikke til nå, uansett. MoneyLion, en gratis app for å administrere din personlige økonomi, vil belønne deg for ting som å betale dine regninger og overvåke din kreditt - selv om du bare setter opp en konto i appen.

Mye som det barndomspenningen, er det i utgangspunktet bribing deg for å være god.

Du får poeng i appens belønningsprogram, og du kan innløse dem for gavekort til mer enn 15 000 forhandlere, inkludert steder som Walmart, Applebee og Amazon.

Et belønner kredittkort uten kortet

Du kan koble MoneyLion med hele din bank, kredittkort, studielån og andre finansielle kontoer. Basert på dine inntekts- og utgiftsmønstre, tilbyr det personlige råd for å hjelpe deg med å spare penger, redusere gjeld og forbedre kreditt.

Så hvis kredittkort ikke er din ting, er MoneyLion som å ha en belønning kredittkort uten fristelsen til å overføre. Når du har tjent 2500 poeng, kan du innløse dem for et $ 25 gavekort (for eksempel til Starbucks, Target, Bass Pro Shops eller tusenvis av andre forhandlere eller restauranter).

Du kan tjene poeng for tonnevis av ting du gjør i appen. Du får belønninger for å registrere deg for en MoneyLion-konto og ta handlinger som følgende:

  • Koble til en bankkonto: 500
  • Registrer deg for gratis kredittovervåking: 100
  • Last ned mobilappen og logg inn: 100
  • Last opp et profilbilde: 100
  • Fullfør profilen din: opptil 150 poeng

Det er 950 poeng bare for å komme i gang med appen. Hvis du vil ta det et skritt videre og jobbe med å betale ned gjeld, kan MoneyLion for eksempel hjelpe med et lån for å konsolidere gjelden din og potensielt redusere renten. Og det vil belønne deg for det også!

  • Få ditt første personlige lån: 100
  • Gjør et lån betaling i tide: 200

Må betale dem regninger

Når du registrerer deg for MoneyLions gratis kredittovervåking, vil det sjekke at du holder opp på regningene dine. Hver måned betaler du regningene dine på tide, du får ytterligere 50 poeng.

Ta alle disse trinnene, og du kan tjene din første $ 25 i belønninger i omtrent fem måneder - og bygge sunne økonomiske vaner underveis.

Så betal dine regninger til rett tid, og få belønninger.

Nå som du er en voksen som resten av oss, er det slik du tjener inntektene dine.

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Nå som han er en voksen, prøver han å betale regningene sin til tiden.

Skrive Inn Din Kommentar