Mat

12 Scary-Good Halloween tilbud og freebies, fra Pizza til is

12 Scary-Good Halloween tilbud og freebies, fra Pizza til is

Hvem sier at barna skal ha det moro på Halloween?

I år er det en rekke skummelt gode tilbud og freebies som vil gjøre ferien til en glede for barn i alle aldre.

Så hvis du ønsker å fylle din trick-or-treat-pose med pizza, burritos, iskrem og mer, få din Halloween-kostyme klar og sjekk ut disse søte Halloween-avtalene.

1. Chipotle

Chipotles årlige Boorito-kampanje er tilbake! Ta en $ 3 burrito når du kommer opp i kostyme på Halloween fra 3 pm å lukke! Ikke en burrito fan? Ikke bekymre deg. Du kan få en bolle, salat eller bestilling av tacos i stedet!

Og hvis du er en ekte burrito elsker, har du sjansen til å vinne gratis burritos i et år. Bare skriv BOORITO til 888222, eller skriv inn på tirsdag 31. oktober.

2. Krispy Kreme

Bruk en kostyme og stopp av en deltakende Krispy Kreme-plassering for å få en gratis doughnut etter eget valg 31. oktober.

3. IHOP

Hvis du leter etter noe morsomt å gjøre med barna for å passere tiden før triks eller behandling, gå over til din lokale IHOP når som helst mellom kl. 07.-10. 31. oktober. Kids 12 og under kan lage sin egen gratis skremmende pannekake med jordbær, pisketopp, mini Oreo-kaker og godteri.

4. Baskin-Robbins

Som en del av sin Celebrate 31-kampanje, kan alle Baskin-Robbins kunder få en barnestørrelse av enhver smaksglass for $ 1,50 den 31. oktober.

Du finner også andre søte tilbud på Baskin-Robbins på cappuccino-blasts og iskremkaker.

5. Sonic

Ringer alle maishundelskere! Snag en 50-cent maishund hele dagen på Halloween på Sonic steder, ingen kostyme nødvendig.

6. Bass Pro Butikker

Vil du ha noe som ikke vil gi barna dine sukker buzz? Hva med gratis moro og bilder med tegnene fra "Peanøtter" -filmen?

Deltakende steder vil være vert for gratis aktiviteter som håndverk, gresskar kaste, foto ops, kostyme parader og mer gjennom 31. oktober. Sjekk ut online annonsen for ytterligere detaljer og en tidsplan for hendelser.

7. Bubba Gump Shrimp Co.

Kjør, Forrest, løp ... ned til Bubba Gump Reker for å få et gratis barns måltid på Halloween med kjøp av en voksen hovedrett. Tilbudet er begrenset til en per bord og er ikke gyldig med noen annen rabatt. Skatt og drikkepenger er ikke inkludert.

8. Chuck E. Cheese's

Som en del av Chucktober-kampanjen, mottar hvert barn kledd i en Halloween-kostyme 50 gratis billetter til 31. oktober. Du kan også fange en gratis stykke Chuck E. Cheese's Candy Corn Pizza hver time på timen fra 4 til 8 p.m. på Halloween, mens forsyninger varer.

Og vi vet hva du kanskje tenker - vi trodde det samme. Nei, det er ikke en pizza laget av candy corn. The Candy Corn Pizza er faktisk en hvit pizza toppet med skarp cheddarost og hvitløk mozzarella ost arrangert for å se ut som candy corn.

9. Cici's Pizza

Før barna begynner å samle godbiter for deres Halloween-candy-buffeer, behandle dem til en gratis barnbuffé på Cici's! Tilbudet er tilgjengelig ved kjøp av en voksenbuffé og en vanlig størrelse eller større drikke. Begrens ett barn per voksen kjøp, og kiddoen må være i kostyme.

10. Joe's Crab Shack

Få kiddos pyntet i sine Halloween-kostymer og gå ned til din lokale Joe's Crab Shack for opptil tre gratis barn måltider denne Halloween når du viser denne flyeren til serveren din. Pass på at du blir sulten også - en voksen hovedrett er nødvendig for hvert gratis barnesmåltid.

11. Penn Station East Coast Subs

Ha det litt moro med dette Online Hangman-spillet som gir umiddelbare belønninger for vinnere. Alt du trenger å gjøre er å fullføre setningene for å motta en umiddelbar belønning, inkludert BOGO-kuponger. Ingen registrering kreves, og du kan spille en gang om dagen til 31. oktober 2017.

12. 99 Restaurant & Pub

99 Restaurant & Pub tilbyr kiddos 10 og under en gratis barn hovedrett for hver voksen hovedrett kjøpt.

Happy Halloween, Penny Hoarders!

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt. Redaksjonell assistent Jessica Gray oppdaterte dette innlegget.

Skrive Inn Din Kommentar