Penger

Hvordan denne entreprenøren lager $ 34k i året som arbeider 20 timer i uken

Hvordan denne entreprenøren lager $ 34k i året som arbeider 20 timer i uken

Jeg har sagt det før, og jeg vil si det igjen: Jeg elsker å gå hunden min.

Det er en rolig og hyggelig måte å få litt aktivitet i livet mitt. Jeg kommer til å utforske min nabolag og se nye steder. Og best av alt, jeg kommer til å knytte sammen med min beste firbente venn.

Men hva om du kunne starte en hundevandring - og tjene gode penger på det?

Det var akkurat det Sam Williamson av Dog Walking Dunfermline gjorde. Hennes hundespannhobby er nå hennes karriere, og virksomheten blomstrer.

Williamson rakes i mer enn $ 34K per år, alt for å tilbringe tid utendørs, walking dogs.

Dessuten jobber hun bare et par timer hver dag, totalt mindre enn 20 timer per uke.

Dette ganske mye høres ut som en drøm jobb, ikke sant? Men hvordan får hun det til å fungere?

Vi snakket med Williamson for å lære hvordan hun begynte - og hvordan du kunne følge i fotsporene (og poteutskrifter!) Hvis du vil.

Walking Dogs for Money: Hvordan Williamson fikk henne til å starte

Som mange av oss vokste Williamson rundt hundene.

"Vi har alltid hatt minst tre hunder som bor hos oss på en gang," Williamson, som bor i Skottland, sa.

Hennes familie eide hunder som kjæledyr, og hadde også et "nært forhold til en lokal kennel", noe som betyr at de endte opp med å se "vanskelige" hunder i noen uker om gangen.

Mens Williamson ble brukt til å samhandle med mange forskjellige hunder, var hun interessert i å danne mer varige relasjoner med dem.

Hun hatet "goodbye" -delen av kennelarrangementet, som "suget fordi hun bare ville begynne å utvikle et forhold til dem, da måtte de forlate," sa hun.

Så tidlig hunde, begynte hun å gå sine venners hunder, "bare for glede." Det ga henne en pause fra kontorsjobben, som hun hadde "veldig liten motivasjon" for. I tillegg må hun samhandle med de samme hundene igjen og igjen - ikke noe farvel påkrevd.

Men sammenstillingen av hennes mindre enn spennende kabineliv med hennes hundevennlige treningsstudenter fikk henne til å tenke.

Hva om hun kunne markedsføre sine tjenester og gjøre det til en bedrift, så hun kunne slutte arbeidet med å gå hundene på heltid?

Som det viser seg, kunne hun - men det var ikke så enkelt som hun trodde det ville være.

En Doggone god forretningsidé

Dog Walking Dunfermline startet med en enkel beregning: Hvis Williamson kunne gå fire hunder om dagen, kunne hun gjøre nesten £ 1500 per måned.

Det oversetter til rundt $ 2000 per måned - ikke ekstravagant, men absolutt livlig. Lønnen ville være den samme som å jobbe 40 timers uker på en $ 13 / time jobb, og ville kreve mye færre timers arbeid.

Men dessverre gikk hennes tidlige markedsføringsforsøk ikke så bra som planlagt.

Overraskende hadde hun ingen problemer med å overbevise vennene sine hvis hunder hun hadde gått gratis for å betale for tjenestene.

"De fleste av dem hadde allerede tilbudt på et tidspunkt!" Williamson sa.

Hun begynte å lade £ 12 per time (ca $ 17), og hennes klientkrets var stor nok til at hun ikke gikk sulten. Men hun visste at virksomheten hennes kunne gjøre det bedre ... og hun ønsket å tjene nok penger til å slutte jobben sin en gang for alle.

Hennes problemer var en manglende evne til å tiltrekke seg ny interesse og utvide sin kundebase med old school markedsføringsteknikker.

"Mine første forsøk på markedsføring av virksomheten min involverte å fortelle vennene mine og utdele håndskrevne brosjyrer, som ikke akkurat trengte opp en stor del av virksomheten," innrømmet hun.

Faktisk har hun i løpet av fire år forsøkt å utvide virksomhetens horisonter, at hun ikke mottok en samtale eller e-post.

Jeg brukte lang tid å fortelle meg selv at det aldri ville fungere.

Så skjedde det noe herlig: Williamson møtte mannen som ville bli hennes ektemann.

Som om det ikke var fantastisk nok, skjedde han å eie et digitalt markedsføringsbyrå.

Snakk om en perfekt kamp: Ikke bare var han i stand til å bygge henne en nettside og sette opp en annonsekampanje for kostnad per klikk for sin virksomhet. Hans fleksible livsstil inspirerte Williamson til å holde drømmen om fulltidshunde i live.

«Da han så friheten, hadde han i sitt arbeid motivert meg enda mer,» sa hun.

Som er bra: Når annonsene var oppe, begynte Williamsons telefon å ringe av kroken.

"Det er bare noe om å være på Google (og ha en fin nettside) som folk umiddelbart stoler på," sa hun. "Det betyr også at de er villige til å bruke litt mer for dine tjenester!"

Får tennisballen rullende

Når hun hadde en legitim online tilstedeværelse, var Williamson i stand til å øke timeprisen til £ 15 (ca $ 21). Innen en måned sluttet hun sin jobb for å tilegne seg sin nye forretningstid heltid.

Selv om prisstigningen kanskje ikke virker så mye, gjorde det det mulig for Williamson å utvide sine tjenester til nye områder.

Innen to år hadde hun ansatt - og gitt uniformer for - to deltidsansatte, slik at hun kunne ta helger ut.

Begge ansatte er studenter og familie venner, så hun hjelper samfunnet samtidig som den øker sin egen fleksibilitet.

Og hvis du lurer på - som jeg var - om klienten hennes klarte seg på prisendringen, er svaret overraskende nei.

Alt kommer tilbake til kvalitetstjenesten og personlig oppmerksomhet Williamson brakte til sin virksomhet, og hennes opprinnelige ambisjon om å forbinde med hunder på lang sikt.

"Jeg tror at kundene mine skjønte ganske raskt at det ikke var bare hundevandringstjenester som jeg oppgav," William sa. "Jeg rengjorde hundene sine etter turen, tok dem til forskjellige steder hver uke, og utviklet en ekte bånd med dem."

Og siden Williamson og hennes ansatte går hundene i store grupper for effektivitet, blir kjæledyrene også verdifulle sosialisering og læring lydighet.

"Dette er trolig nøkkelen til suksessen vi har hatt," sa Williamson.

"Hver hund jeg tar ut, får ikke bare trening, de får sjansen til å oppføre seg som en skikkelig hund i noen timer hver uke," forklarte hun.

Hundegang: En fleksibel og oppfylle karriere

I dag produserer Williamson mer enn £ 2000 per måned, og selskapet bringer inn rundt £ 2500 (henholdsvis $ 2.800 og $ 3.500).

En stor del av hennes suksess ligger i det faktum at hunden går er en forretningsmodell med svært lave oppstartskostnader. Hun trengte bare å annonsere, gi transport og til slutt investere i en uniform i stedet for jeans og hette som hun hadde på seg.

Men virksomhetenes vekst ville vært umulig uten at den betalte-per-klikk-kampanjen hennes ektemann satt opp for henne.

Williamson anslår at denne annonseringen koster henne rundt £ 2 per klikk, som hun sier var vel verdt det for fødselen av sin nye virksomhet. Nå sier hun at hun nesten bare er avhengige av henvisninger.

Hva mer? Hun jobber med en fleksibel, tilfredsstillende jobb hun elsker.

Hun fokuserer primært på hunder hvis eiere trenger at de skal gå hver dag i løpet av arbeidsuke, så hun danner de langsiktige obligasjonene hun håpet på, ved å henge ut med hver hund igjen og igjen.

Hun jobber bare tre timer om dagen, mellom klokken 12 og kl. - og hun får høre på musikk og lydbøker mens hun nyter solskinnet med hundene.

"Den beste delen av jobben jobber utenfor, og har mesteparten av dagen til meg selv," sa Williamson.

"Jeg trenger ikke å stå opp for tidlig og fortsatt ha tid på dagen til å gå ut og gjøre andre ting. Jeg elsker også å møte nye hunder og hjelpe dem å sosialisere seg. "

Vår favoritt del av Williamsons jobb, derimot, er lidenskapen og engasjementet hun satte inn for å få det til å skje - selv når hun følte seg sikker på at hun skulle mislykkes.

Din sving: Hvilke av dine hobbyer ville du bli en karriere?

Jamie Cattanach er en stabskribent på The Penny Hoarder, og den stolte moren til verdens flotteste greyhound, Odin. Følg med (og uunngåelig se mange hundebilder) på www.jamiecattanach.com.

Skrive Inn Din Kommentar