Penger

Slik lager du $ 500 som hjelper Facebook Stopphackere

Slik lager du $ 500 som hjelper Facebook Stopphackere

Det er kanskje ikke noe mer irriterende enn å snuble på et av favorittnettstedene dine bare for å oppdage at det har blitt hacket. Faktisk har noen av mine favoritt, personlige finansblogger som Financial Samurai og Yakezie nylig hatt en forferdelig tid da de våknet en lørdag i forrige måned og oppdaget at deres servere hadde blitt tatt ned av en hacker.

Vel, Facebook tar oksen ved hornene og blir aggressiv i kampen mot hackere ved å bruke sine brukere til å stoppe angrepene fra noen gang. De betaler brukere $ 500 eller mer for å identifisere sikkerhetsfeil eller feil som de oppdager på deres nettsted.

Facebook har opprettet en spesiell nettside kalt Bug Bounty, der brukere kan rapportere bugs de har funnet og begynne prosessen med å tjene sin kontantbelønning.

Det er noen regler du må overholde for å få betalt. For det første betaler Facebook bare den første personen som rapporterer en feil, noe som betyr at vi alle ikke kan få betalt for alle de samme feilene. Også Facebook vil ikke betale deg hvis du bor i et land under amerikanske sanksjoner som Nord-Korea eller Libya. Beklager Fidel.

Facebook vil heller ikke betale deg for å rapportere feil i tredjepartsapps eller tredjepartssider.

Siden programmet ble annonsert for noen uker siden, har Facebook utbetalt mer enn $ 40.000! En bruker alene har racked opp $ 7000 i belønninger fra Facebook fra å markere syv separate problemer.

Nå, hvis de bare ville betale meg $ 500 for alle de utallige timene, har jeg kastet bort "likt" statusoppdateringer og Facebook-stalking gamle videregående venner. 🙂


Skrive Inn Din Kommentar