Penger

Denne Cowgirl Shaman tjener $ 90 / Hour Reading Minds of Horses

Denne Cowgirl Shaman tjener $ 90 / Hour Reading Minds of Horses

For nesten tre tiår siden led Terri Jay et hesteprogram på en grunnskole i hennes hjemstat Nevada.

Da hun hjalp en liten gutt med cerebral parese i salen, hørte hun ham si: "Ouch, det er en kram i hoften min."

Etter at hun justerte ham, hørte hun ham spørre: "Du kan høre meg?"

Ikke tenker mye på det, svarte hun bekreftende før han ledet ham rundt i feltet. De snakket om lekser, venner og skolespillet. Da det var over, påpekte en av frivillige at Jay's samtale hadde vært ensidig - gutten var helt ikke-verbal.

«Det skjedde ikke på meg da han ikke snakket høyt,» sier Jay.

Dypt forvirret, Jay gikk til guttenes klasserom, hvor hun sier at han hadde skrevet "hestemor kan høre meg" på kommunikasjonsenheten. Hans lærer var i vantro, ifølge Jay, som det var hun.

"Jeg var bare i sjokk," sier hun. "Jeg hadde aldri hatt noe som dette skje med meg før."

Fra skeptiker til troende

Selv om Jay ikke forstod hvordan, visste hun at hun hadde hørt at gutten snakket.

"Min første tanke var at det er en gjeng med BS," sier hun. "Jeg er veldig jordnær og pragmatisk; å tenke på å høre tanker var langt ut av mitt rike av mulighet. "

Men hun skjønte om hun kunne høre et ikke-verbalt barn, hun kunne også høre hester - og gjøre hestepleieprogrammet sikrere.

På den tiden var Jay gift med en hestetrainer som ofte jobbet med problemhester. Da hun praktiserte å lytte til sine tanker, oppdaget hun at de fleste hadde smerteproblemer - og var i stand til å gjøre en stor forskjell i deres liv, så vel som deres eiers liv.

"Det er bare en slags seg selv," sier hun.

Psykiske jobber: Virksomheten til en Real-Life Horse Whisperer

Ord av Jays evne spredt seg over hestens samfunn, og folk begynte å be henne om å hjelpe dem å finne ut hva som var galt med hestene sine.

Hennes voksende virksomhet nådde nye høyder da hun bygde et nettsted, og ble så igjen oppdratt av utgivelsen av "The Horse Whisperer" -boken og -filmen i 1995 og 1998.

Ytterligere teknologiske fremskritt - som å akseptere betaling via Paypal, markedsføring via Facebook og å tiltrekke besøkende gjennom søkemotorer - tillot henne å tilby sine tjenester over hele landet og til og med i utlandet.

Hun jobber nå heltid, eller som hun sier, "syv dager i uken og helligdager." De fleste av hennes avlesninger er en-mot-en, over telefonen; hun gjør vanligvis tre om morgenen og tre på ettermiddagen.

Jay koster $ 50 for en 30-minutters økt og $ 90 for en time. Kunder ber sjelden om refusjoner, og når de gjør det, sier Jay at kundene ofte unnskylder senere fordi de innser at hun hadde vært rett.

Hun har også utvidet sine tjenester gjennom årene.

Når en hesteklient nevnte at datteren hennes nylig hadde gått bort, spurte Jay klienten om hun ville snakke med henne.

Jay avslørte at klienten hadde kikket gjennom datterens smykker til et armbånd dagen før - og var riktig.

"Så det var da jeg fant ut at jeg var et medium," sier hun.

I dag kommer 40% av inntektene fra arbeid som hestens psykiske, og 30% kommer fra arbeid som medium.

Resten kommer fra hennes bøker, online trening og andre tjenester, som inkluderer:

  • Finne tapt kjæledyr ved å fortelle eiere hva kjæledyrene ser, lukt og hør
  • Bestemme plasseringen av gull ved å føle for sin energi på kartet
  • Fjern inspeksjon av boliger for folk som kjøper et hus som ikke er synlige
  • Kommunisere med ikke-verbale personer som er i koma eller har alvorlig autisme eller demens

Hvordan Jays lesninger virker

For å forstå hvordan hun gjør det hun gjør, anbefaler Jay en film kalt "What the Bleep Do We Know ?!" om kvantefysikk. Hun sier at utgivelsen var "et stort vendepunkt" i hennes liv.

"Det hjalp meg mye fordi jeg skjønte at det ikke var noen woo-woo på dette," sier hun. "Det er bare fysikk - jeg er bare et stort mobiltårn som plukker opp på vibrasjoner som folk mangler.

"At [film] fikk meg til å føle meg så mye bedre fordi jeg er en jordnær cowgirl, og ting må jordes og forankres for meg å akseptere dem."

Når hun kommuniserer med et annet dyr eller en person, Jay sier at hun ikke mottar ord eller setninger. Snarere mottar hun "pulser av informasjon"; hva som helst smak, severdigheter, lyder og følelser som den andre personen eller dyret opplever.

"Hver gang du snakker med en hund eller katt eller hest, er det nesten som det første du får er lukter," sier hun. "Du må ikke ha forutse forestillinger."

Som et eksempel sier Jay at en klient spurte om hennes døde svigermor hadde sett hva de hadde gjort for henne. Jay svarte at familien hadde plantet et tre til sin ære.Svigerdatter spurte hvordan det så ut, og Jay sa at det hadde små rosa blomster.

"Og så, selvfølgelig, hører jeg død stil," sier hun. "Fordi jeg hadde rett."

Livets høyder og nedturer som en cowgirl-sjaman

Jay innrømmer at hennes arbeid kan tømme, og har lært gjennom årene at hun ikke kan gjøre for mange avlesninger på en dag.

"Du gjør ting med visualisering og intensjon om å beskytte deg selv og bli plugget inn," sier hun. "Du trenger også mye protein; Det er som om du brenner ekstra protein når du gjør dette arbeidet. "

Fordi "alt har en vibrasjon og frekvens," blir Jay hele tiden "bombardert" med informasjon. Hun kan ikke høre på musikk, og sier også at shopping er vanskelig.

"Jeg er hele tiden," sier hun. "Jeg har ikke en avbryter."

Men selv om det er slitsomt, elsker hun sitt arbeid og finner det ekstremt givende.

"Når folk synger og leser, er de ikke det samme når de er ferdige," sier hun. "Du hjelper folk til å føle seg bedre. Det er virkelig helbredende arbeid. "

Tror du på det?

Jay sier at hun ikke er en tryllekunstner - bare noen som har lært å stille inn bedre.

"Jeg tror at noen kan gjøre dette, jeg virkelig gjør det," sier hun. "Det henter ting uten bevisst tanke."

Vi er alle født med 10 sanser, forklarer Jay: de fem tradisjonelle, pluss intuisjon, clairvoyance, clairsentience, clairaudience og claircognizance.

For å utvikle sine ferdigheter, leser hun bøker som "Kinship With All Life" og "Talking With Horses" - men sier de viktigste faktorene var å helbrede seg og finne lykke.

"Du må komme ut av din egen vei," sier hun. "Lær å føle i stedet for å tenke."

Når det gjelder skeptikene, får hun det.

"Jeg er enda fremdeles skeptisk hvis det gir mening," sier hun. "Men jeg sier alltid at jeg ikke kan gjøre denne [ting] opp - det blir til for spesifikt.

"Det er ikke min jobb å overbevise folk. Min jobb er å videresende informasjon; hva de velger å gjøre med det, er opp til dem. Jeg spøker og sier jeg er bare en messenger. "

Susan Shain er freelance skribent og digital nomad. Hun dekker reise, mat og personlig økonomi (i utgangspunktet, hvordan du sparer penger slik at du kan reise mer og spise mer). Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain.


Skrive Inn Din Kommentar