Penger

J.Crew og Madewell er ansatt for ferien. Slik bruker du

J.Crew og Madewell er ansatt for ferien. Slik bruker du

Kan du fornemme det?

De sledeklokkene ringer i avstanden? De lysene blinker i horisonten? Disse barna crayoning miles av ønskeliste?

Vet du hva alt dette betyr ?!

Helligdager kommer.

Jeg gjentar: ferien går.

Men du trenger ikke å panikk! Den mest praktiske delen om høytiden (jeg lover - der virkelig er en praktisk del) er sesongmessig ansettelse.

Og om du ser på det som en praktisk eller skremmende bivirkning av den ondskapsfulle og tilsynelatende endeløse syklusen av forbrukerisme vi har skapt i dette landet, er det ikke nektet, det er ganske praktisk at bare Når du begynner å kjenne ferieperioden på ditt allerede stramme budsjett, begynner butikker å be om litt ekstra hjelp.

(Og hvis du leter etter enda flere måter å tjene ekstra penger i vinter, vær sikker på at du liker vår Jobs-side på Facebook. Vi legger inn fantastiske jobbmuligheter der når vi finner dem!)

Sesongjobber på J.Crew og Madewell

Den siste detaljkjeden for å åpne armene til angrepet av sesongarbeidere er J.Crew, som inkluderer både J.Crew og Madewell-forhandlingssteder.

Og mens merket kanskje ikke er så lønnsomt i dag som det har vært tidligere, går det ikke noe denne høysesongen - og det krever at arbeidstakere får det gjennom de hektiske månedene som kommer.

Akkurat nå, selskapet er på jakt etter sesongbaserte (og ikke-sesongmessige) salgsforbindelser på utsalgssteder over hele landet. Det finnes også noen andre jobbtyper og stillinger, og du kan filtrere etter type og plassering på J.Crews viktigste jobbside.

J.Crew og Madewell butikker begge krever noen ting av potensielle leier for disse sesongbestemte stillingene. Du bør være:

  • Mote fremover og stolthet i klær og mote industri (spesielt i J.Crew og Madewell merkene)
  • Klar til å gjøre alt som trengs for å blåse kunder unna med en utmerket shoppingopplevelse
  • Flott ved multitasking og være en selvstarter som gjør ting skje
  • Teknologisk kunnskapsrik
  • Målrettet
  • Kunne bygge produktive og positive relasjoner som medlem av teamet

Hvis du lander en jobb, forventes du å:

  • Ess opplæring, som inkluderer å bli denim sertifisert (på Madewell steder) og lære å delta i fit sessions
  • Bygg salg ved å skape en personlig shoppingopplevelse for hver gjest
  • Assist i strømpe og etterfylling skjermer
  • Lær butikksystemene, gadgets og teknologi

I tillegg bør du være minst 18 år gammel, i stand til å kommunisere tydelig og effektivt og kunne bøye, nå og bære minst 40 pund.

Fordi disse er hovedsakelig sesongbestemte stillinger, Du bør være tilgjengelig for å jobbe kvelder, helger og helligdager når butikkene er travleste.

Det er ingen lønn oppført for noen av disse stillingene, men vi har kommet ut til selskapet for å finne ut mer informasjon. Vi oppdaterer dette innlegget hvis vi hører tilbake.

Mens ingen spesielle fordeler er oppført på nettsiden, har ryktet (og ved ryktet jeg mener steder som Glassdoor) det de ansattes rabatter er ganske søte. Og med ganske søtt mener jeg veldig søtt: Ansatte hos både J.Crew og Madewell-forhandlerne mottar dype rabatter på både vanlige og salg handelsvarer.

Klar til søke om å jobbe hos J.Crew eller Madewell? Du kan gå her for å finne masterlisten hvis du er interessert i å kaste gjennom jobber.

Bruk søkefeltet øverst til å filtrere etter plassering eller jobbtype. (Hint: søk "sesongmessig" for å begrense alternativene dine raskt.)

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar