Annen

5 Money Hacks som har spart meg over $ 4,1 millioner dollar

5 Money Hacks som har spart meg over $ 4,1 millioner dollar

Når det gjelder å komme økonomisk framover, kan det være spesielt kraftig å finne en måte å øke inntektene på.

Med mer penger til din disposisjon, kan du spare mer, investere mer og øke rikdom på en større skala. Høres fantastisk ut, ikke sant?

Men hva med å spare penger? For mange mennesker gjør tanken på å spare penger at de vil gråte. 😭

Du ser, å spare penger kan noen ganger bety kutte tilbake. Av og til kan det bety å gå uten de tingene du vil ha, også.

I verste fall kan spare penger være et absolutt drenering på livskraften din. Tilbring en morgen kutte kuponger, og du vil vite nøyaktig hva jeg snakker om.

Personlig vil jeg heller slå meg selv med en rustfritt stålspatel enn kutte kuponger i 5 minutter.

Her er saken, skjønt: Tro det eller ikke, Jeg elsker absolutt å spare penger.

Bare ikke i en "la oss tilbringe helgen kutte kuponger ganske bra".

La meg forklare…

Mens du sparer penger ikke er så sexy som å tjene mer, kan det være like kraftig - spesielt hvis du gjør det riktig.

Jeg snakker ikke om kuttekuponger her, og jeg snakker heller ikke om å handle brukte, spise ramen to ganger i uken, eller sy dine egne klær.

Jeg snakker om å spare penger i større målestokk, ved hjelp av penger hack å slash dine utgifter, og tenker utenfor boksen for å redesigne måten du bruker.

"Hacks like these er hvilke separate velstående personer fra alle andre," sier Kansas City Financial Planner Clint Haynes. Når du tenker på det "store bildet" måter å spare penger, kan du virkelig vokse rikelig over tid. Din strategi trenger ikke å være tankegang, men det må inneholde små endringer som kan gi stor innvirkning. "

I dette tilfellet er Haynes helt riktig. Ved å bruke noen strategier og uten å ofre mye, har jeg spart over $ 4,1 millioner dollar gjennom årene. Kan du tro det?

4,1 millioner dollar!

Tro ikke på meg?

Her er 5 penger hack som har ført til millioner i ekstra inntjening og besparelser gjennom årene. Noen av disse tallene er estimater, men du får bildet som vi går med.

Money Hack # 1: Jeg handlet rundt for livsforsikring.

Er det noe kjedeligere enn å shoppe for livsforsikring? Jeg tror ikke det. Likevel er det et viktig skritt å ta hvis du tror du kan betale for mye. Hvis du avslutter å spare penger som jeg gjorde, kan du ikke finne det så kjedelig heller.

I mitt tilfelle hadde jeg flere ulike begreper livsforsikringspolicer som la opp til $ 2,25 millioner i dekning. Når jeg begynte å handle online for livsforsikring, skjønte jeg at jeg kunne få en lignende begrepspolitikk for $ 400 mindre årlig. Men her er kickeren. Denne nye politikken ville faktisk være for $ 2,5 millioner dollar - og legge til en annen $ 250.000 i dekning.

Åpenbart hoppet jeg rett inn og tok opp den nye politikken for mer dekning og $ 400 i besparelser hvert år. I løpet av 30 år har dette trekket alene hjulpet meg med å spare $ 12.000. Score!

Livstidsbesparelser fra refinansiering Livsforsikring: $12,000.

Shazam!

Money Hack # 2: Jeg kjørte Lu.

Har du sett en voksen mann som kjører en bestemorbil? Vel, det var meg i mine første år som finansiell rådgiver.

En gave fra bestemoren min, denne 1998 Chevy Lumina var min stolthet og glede. Ikke bare var det greit ute på utsiden, men det fikk meg der jeg trengte å gå. Best av alt, det var helt gratis. Score!

Du kan lese de viktigste detaljene i min kjærlighetsaffære med Lu i dette innlegget, men jeg vil oppsummere her. I utgangspunktet har jeg kjørt denne betalte bilen - og investert forskjellen - hjulpet meg med å spare og investere $ 2 millioner dollar!

Slik fungerer matematikken: Ved å kjøre Lumina (og unngå bilbetaling senere), har jeg vært i stand til å investere ytterligere $ 400 per måned. Hvis du stoler på en aggressiv avkastning på 10 prosent fra mine tidlige dager, vokser den $ 400 måneden til over 2,8 millioner dollar i 41 år. Selv med en 8 prosent avkastning, ville jeg tjene over $ 1,5 millioner.

For å komme opp med $ 2 millioner tallet, deler vi forskjellen. På slutten av dagen har kjøring av en betalt bil vært helt enorm for min økonomi. Det var stort da, og det er fortsatt stort nå.

Hvor stor?

$ 2 millioner dollar stort!

Sjekk ut dette Facebook Live hvor jeg deler hvorfor jeg tror bilbetalingen er # 1-betalingene som ødelegger deg fra å bygge rikdom.

Livstidsbesparelser fra Lu: $ 2 millioner dollar.

Kaboom!

Money Hack # 3: Vi foretar en ekstra boliglån betaling hvert år.

Argumenter for og imot å betale for huset ditt tidlig er rikelig, men det trenger ikke å være "alt eller ingenting". Med bare en ekstra betaling hvert år kan du spare tusenvis av dollar i interesse uten for mye trøbbel eller innvirkning på bunnlinjen din.

Det er to forskjellige måter å vinne når du lager minst en ekstra boliglånsbetaling, noen år, sier Benjamin Brandt, Nord Dakota finansrådgiver.

En ekstra betaling per år vil redusere lengden på lånet, samt redusere total rente betalt over lånets løpetid. Færre totalbetalinger og mindre rente betalt er mer penger i lommen din for andre områder i budsjettet ditt. "

Da vi bodde i vårt gamle hus, gjorde vi en ekstra betaling på vårt boliglån hvert år.Siden vårt boliglån var på 120 000 dollar og kom med en APR på 5 prosent, anslått vi at vi ville redusere boliglånet vårt med seks år og flere tusen dollar ved å foreta en ekstra betaling hvert år. Score!

Vi har flyttet siden da, men vi gjør fortsatt det samme. Med vårt nye hjem som vi bygde oss selv, valgte vi et femtenårig lån på 3,25 prosent i april.

Å få et kortere lån med lavere rente tilbys betydelige besparelser av seg selv. Men vurderingen av boliglånet vårt begynte rundt $ 300 000, og vi lagde en ekstra betaling hvert år, og vi sparer oss fortsatt et bunt.

Hvor mye?

I løpet av vårt lån sparer vi $ 8 175 i interesse. I mellomtiden slår vi et år og fem måneder av vår tid for tilbakebetaling av tilbakebetaling. Det er ikke stort, men jeg tar det!

Livstidsbesparelser for ekstra boliglån: $8,175.

Få deg noe!

Money Hack # 4: Vi øker investeringene våre med en prosent hvert år.

Selv om jeg ikke alltid har tjent mye penger, har jeg økt inntektene mine gjennom årene. For å sette den ekstra penger til god bruk, har jeg imidlertid vært fast i mitt engasjement for å investere for fremtiden.

For oss har det betydd å øke investeringene våre med minst 1 prosent hvert år. Da jeg tjente bare $ 40.000 per år, betydde dette å investere ytterligere $ 400 per år. Da jeg brøt seks figurer, betyr dette at vi legger til en annen $ 1000 på våre investeringer hvert år.

Men nå som jeg tjener over $ 158 000 i en enkelt måned noen ganger, er dette åpenbart stort!

Uten å forklare for mange detaljer om inntekter og investeringer, kan jeg lett anslå at vår opprørte investeringsstil kan hjelpe oss med å rake i ytterligere $ 2 - $ 3 millioner dollar etter pensjonsalder, avhengig av vår avkastning.

Slik fungerer denne strategien for din daglige Joe:

La oss si at du tjener $ 50 000 og investerte den ekstra $ 500 per år. Etter tretti år med å investere den ekstra $ 500 og tjene en 8 prosent avkastning, ville de ekstra dollarene vokse til $ 61 172,93 alene.

Så, du kan bare forestille deg hvordan dette tallet ville øke hvis du la ekstra 1 prosent av inntektene våre hvert år, eller hvis du tjente mye mer!

Total levetidssparing fra å investere 1 prosent mer hvert år: $ 2 millioner +.

Oh Snap!

Money Hack # 5: Vi bruker kredittkortbelønninger.

Selv om vi forblir helt gjeldsløse utenfor pengene vi skylder hjemme hos oss, bruker vi flere belønninger med kredittkort for å tjene penger tilbake, reisebelønninger og mer.

Siden vi aldri betaler kredittkortrente på våre saldoer, er dette virkelig gratis penger for å ta. Og ja, vi bruker det helt til vår fordel.

Her er et godt eksempel: I fjor fløy vi vår familie på fem til Jamaica for en ferie (dette var før vi la til baby Janella). Ikke bare brukte vi poeng fra flyselskapskort for våre flyreiser, men vi brukte hotellpoeng til å bestille hotellet vårt.

Det var helt søtt, og hele greia koster bare et par hundre dollar i flyselskapsskatter og avgifter. Bedre ennå, hadde vi betalt for denne turen i kontanter, kunne det lett koste oss $ 4000 eller mer!

I slekt:

  • Best Travel Belønninger Kredittkort
  • Beste Airline Credit Cards
  • Best Cash Back Kredittkort

Den kule tingen er, dette er noe vi gjør hvert eneste år. Jeg har alle slags personlige og forretningsmessige utgifter å lade opp, og de legger opp fort til tross for hvor sparsommelig vi er.

Hvis vi tjener poeng og miles konservativt og scorer bare en $ 4000 tur gratis hvert år til pensjon, er det en besparelse på $ 120.000 over tretti år. Og husk, dette er en helt gratis hobby så lenge du aldri har balanse, aldri overskrider, og unngå kredittkortrenter og avgifter som pesten.

Som Indiana Financial Advisor Tom Diem bemerker, bør ikke alle imidlertid forfølge denne typen belønninger. Hvis du sliter med gjeld, bør du holde deg langt, langt unna.

"Det spiller ingen rolle hvor stor programmet, vil renter på saldoer være større enn belønningene ved å til og med ha en moderat balanse," sier Diem.

Livstidsbesparelser fra reisebelønninger: $120,000+.

Dynomite!

Siste tanker

Husk hvordan du trodde å spare penger var kjedelig? Med disse kule pengene hackene har familien min vært i stand til å spare og investere mer enn $ 4,1 millioner dollar ved hjelp av et konservativt estimat.

Heck, det kan være enda mer enn det!

Hvis du virkelig ønsker å komme videre i livet, er det viktig å huske at små trekk virkelig legger til. Enten de trekkene inkluderer å investere bare litt mer hvert år, betale ekstra husbetaling eller kjøre din gamle betalte bil, kan du bruke besparelsene dine til å bli rik over tid.

Så ikke glem å tenke på det store bildet. Ikke glem å vurdere hvert regning du betaler hver måned - og hvordan du kan redusere det eller refinansiere og spare penger.

Med nok smarte pengerbevegelser, kan pengene du sparer, bli til millioner av dollar.

Eller du kan ignorere potensialet og sende de besparelsene helt ned i avløpet i stedet. Valget er ditt.

Hvilke penger hacks har du brukt til å spare massevis av penger gjennom årene? Gjør du en ekstra betaling på ditt boliglån hvert år? Har du noen gang refinansiert ditt hjem? Vennligst del i kommentarene nedenfor!

Skrive Inn Din Kommentar