Penger

Hvordan tjene $ 10 / Hour Counting Crowd Størrelser

Hvordan tjene $ 10 / Hour Counting Crowd Størrelser

Det er litt som å telle sau før du går i seng, men du kan faktisk tjene $ 10 / time ved å telle antall personer i et overfylt område ...

Dette er mulig fordi bedrifter krever trafikkdata for å studere sine lokale trender, markedsresultater og historisk retning. For å tilfredsstille deres behov for disse dataene ansetter de ofte folk til å stå utenfor deres plassering og telle antall personer som kommer inn i dørene.

Jeg har gjort dette arbeidet før, og det er vanligvis ganske enkelt. Det er ikke det mest interessante arbeidet, men det betaler seg rundt $ 10 / time, og det er alt uavhengig kontraktarbeid, så du får velge og velge når du jobber.

De selskapene jeg har jobbet for, er Mål forbrukerperspektiver og Certified Field Marketing. Jeg har sett dem ansette folk til å telle kundene i kjøpesentre, matbutikker og kinoer. Noen av stedene krever at du står ut foran, men mange av dem lar deg bare holde en telle mens du sitter i bilen.

Søknaden til begge selskapene er ganske enkel, og nesten alle er ansatt. Når du har blitt akseptert som en uavhengig entreprenør, vil du holde øye med deres online oppdragsliste. Etter hvert som nye oppdrag blir tilgjengelige, blir de lagt ut på listen.

Jeg la merke til denne formiddagen at Measure Consumer Perspectives har ganske mange jobber de prøver å fylle akkurat nå. De er ikke tilgjengelige i alle områder, men det kan være lurt å legge deg til listen slik at du kan holde øye med fremtidige muligheter.

Oppdatering: Denne er kun i USA. Beklager til våre internasjonale lesere. 🙁


Skrive Inn Din Kommentar