Penger

Fortell Fido Det er på tide å tjene hans opphold: 5 jobber for hunder

Fortell Fido Det er på tide å tjene hans opphold: 5 jobber for hunder

Å eie en hund kan være dyrt.

Vi bruker gjennomsnittlig $ 269 per år bare for å mate våre pooches, ifølge American Pet Products Association. Når du faktoriserer i grooming, boarding og andre utgifter, ser du på totalt mellom $ 500 og $ 1000 per år, avhengig av hvor du bor.

Men når du trenger å kompensere disse kostnadene, lomme litt ekstra penger eller til og med finne en jevn strøm av inntekter, kan mans beste venn være din beste innsats.

Her er fem måter hunden din kan tjene penger på - med mindre han er for opptatt av å være med på å bidra til vedlikehold.

1. Social Media Star

Trotter eier, Sonja Yu, snakker ikke om hvor mye hennes parykk-franske bulldog tjener for henne, men hippuppen med mer enn 209 000 Instagram-følgere er en merkevareambassadør som har dukket opp på The Today Show og God morgen Amerika.

Trotter tjener åpenbart litt noe, i tillegg til å skaffe penger til lokale dyrehjem.

Selv om hunden din ikke går viral som Trotter, med nok tilhengere, kan du dra nytte av det økonomiske.

Baldwin Cunningham sier at han har mottatt tilsvarende $ 5,000 i produkter for personlig sponset innhold som er utvalgt på sin Labradoodle 17,800-sterke Instagram-konto (pluss en liten pengepenger). Produkt er åpenbart ikke kontanter, men hvis du ikke trenger å kjøpe en ny bånd eller den neste posen med hundemat, er det neste beste.

Alt du trenger er et kamera, en Internett-tilkobling og en personell valp for å komme i gang og hjelpe hunden din til å bli en online følelse. (Det gjør ikke vondt for å være profesjonell fotograf, som Yu, heller.)

2. Modell

Bodhi, den 5 år gamle Shiba Inu kjent som "Menswear Dog", begynte å modellere menns klær på Tumblr og Instagram, men han er mer enn bare en sosial media-sensasjon i dag - han faktisk modellerer ekstra-liten mannskapsklær for navnemerkede klær linjer.

Det er definitivt lønnsomt. Mellom fotokontrakter, gjesteopptredener og sponset innhold, Bodhi tjener $ 10.000 til $ 15.000 per måned for sine eiere, David Fun og Yena Kim, som sluttet sin heltidsjobb for å fokusere på karrieren sin.

Mens det ikke er mye av et anrop for klær som bærer dyr, kan hunden din tjene penger som en modell i reklame for alt fra hundemat til en familieferie. For å finne arbeid, registrer deg online med et anerkjent byrå som Le PAWS eller Lucky Dog Models, og vær forberedt på å gi profesjonelle bilder.

Den typiske fotograferingen betaler så lite som $ 100 per dag, minus byråets kutt, så til slutt vil du ikke tjene mye penger. Men du har bragging rettigheter som følger med å ha en modell i familien!

3. Skuespiller

Det krever en spesiell hund å være skuespiller, men hvis poochet har det som trengs, handler i reklamefilmer, kan TV-serier og filmer være enda mer lønnsomme enn modellering.

Forvent å tjene $ 200 til $ 300 per dag, med mindre hunden din blir en stjerne og du kan forhandle for mer. (Husk at selv husstandsnavn, som Eddie fra TV-showet Frasier, tjent langt mindre enn deres menneskelige kolleger.)

Mange av de samme byråene som arbeider med hundemodeller, representerer hundespillere, så hvis du registrerer hunden din til modell, er sjansene for at han allerede er i drift for å handle.

Eller du kan bli heldig som Gary Castelle, som ble oppdaget av et tysk filmfirma som gikk sin hund Junior, på Manhattan. Regissøren elsket Junior så mye han skapte en rolle for ham og betalte Castelle $ 250 per dag.

Et annet alternativ: Hvis du bor i en by hvor mye filming foregår, som New York eller Los Angeles, kan du kanskje få jobb for dere begge. Productions uttaler ofte bakgrunnsaktører som kan gå sine hunder i film- og tv-scener. Lønnen er vanligvis $ 100 til $ 150 per dag.

4. Pelsprodusent

Ser din hund å kaste sin vekt i pels hver dag? Du har lykke! Det er et marked for Chiengora (uttalt hun-en-Gora), eller hundhårsgarn.

Det er ikke så enkelt som å feie gulvet, og du får nok ikke noe for hundens hår hvis du bare viser en pose med det på eBay.

Du kan imidlertid forvandle håret til garn og enten selge garnet eller bruke det til å strikke gensere, skjerf og andre produkter som skal selges. Denne kastepute laget av Chiengora stoff er oppført for $ 150, og tonnevis av selgere på Etsy list sokker, hatter og mer.

5. Utøver eller idrettsutøver

Avhengig av konkurransen, kan du faktisk tape penger som prøver å gjøre hunden din til en mester.

Det er fordi de fleste hundene viser prisen, høyst 100 dollar for Best in Show. Selv Eukanubas nasjonale mesterskaps storpris på $ 1000 dekker nesten ikke innreisegebyr, grooming services, handleravgifter og reiseutgifter til showet, og penger fra produktsponsorier og studgebyrer er vanligvis langt mindre enn du kanskje tror.

Du får et bedre skudd på smidighet, felt og andre prestasjonsbaserte konkurranser. Premiene er fortsatt små - USDAAs Grand Prix of Dog Agility World Championships utdeler $ 1000 til hver førsteplassvinder - men du trenger ikke å skjemme bort kjæledyret ditt ganske mye.

Uansett hvilken konkurranse du kommer inn, må du sette i utallige timer i trening og utførelse, så veier om avkastningen er verdt din investering.

Din sving: Har hunden din jobbet for sin kibble? Fortell oss om det i kommentarene!

Teresa Bitler er frilansskribent, hvis tyske korthårspeker bruker sin dag sov under skrivebordet. Han har aldri tjent en krone.

Skrive Inn Din Kommentar