Penger

Hvordan tjene penger å spille golf

Hvordan tjene penger å spille golf

Golf har aldri vært min forte, men da jeg fikk tilbud om å spille en runde gratis og bli betalt, hoppet jeg raskt på muligheten.

To mystery shopping selskaper kalt BARE International og Intelli-Shop leter etter golfentusiaster å evaluere golfbaner rundt om i landet. De vil ta vare på greenfee og betale deg mellom $ 10 og $ 30 for din vurdering. I bytte må du tilbringe en dag golf og deretter sende inn en rapport tilbake til selskapet på din erfaring.

Selskapene vil ønske å vite ting som kvaliteten på kurset vedlikehold og nivået på kundeservice som de ansatte gir. De fleste spørsmålene er flere valg, og det tar ikke for lang tid å fylle ut rapporten.

Husk at dette er en mysterybutikk, så du må være sikker på at ansatte ikke er klar over at du vurderer dem. Hvis du ikke har prøvd mystery shopping før, er det en fin måte å ha det gøy og tjene litt ekstra penger på samme tid. Jeg har skrevet om noen av mine mystery shopping erfaringer før på The Penny Hoarder. Se artiklene mine med tittelen "Jeg får betalt for å kjøpe øl" og "Tjen penger på IKEA."

Det er selvfølgelig gratis å søke på både BARE International og Intelli-Shop. Butikkkravene varierer etter by, så vær sikker på at du leser alle detaljene før du godtar en jobb.

En butikk i mitt område ber om evaluatoren å spille en runde på 18 hull, spise middag på klubben, og nyt en drink i baren. Selskapet betaler for golfrunden og refunderer opptil $ 80 til middag og drikke. En annen golfbane i nærheten av meg, er simpelthen på utkikk etter en evaluator, og prøv driving range. De betaler $ 30 for dine problemer.

Hvis du er interessert, kan du søke her: BARE International Shopper Application, Intelli-Shop Shopper Application.

Ha det gøy med denne Penny Hoarders! Har du noen gang prøvd mystery shopping før?


Skrive Inn Din Kommentar