Investere

Capital One Investing Review: En flott Starter Platform

Capital One Investing Review: En flott Starter Platform

Min første aksjemarkedstransaksjon var gjennom Capital One Investing-plattformen. Jeg ante ikke hva jeg gjorde, men jeg klarte fortsatt å kjøpe syv enkelte aksjer før jeg sprang ut av penger.

Hvorfor valgte jeg Capital One? Fordi det var lett å navigere, kunne jeg øyeblikkelig finansiere en konto med penger fra kontoen min, og jeg kunne lett se ticker symboler. Det var den eneste plattformen der jeg følte meg trygg på at jeg ikke ble svindlet.

Syv år senere er plattformen enda bedre enn da jeg begynte å investere. De har gode pedagogiske verktøy, og et porteføljeanalyseværktøy som konkurrerer med noe av det beste i virksomheten.

Jeg har forandret seg som investor. Jeg er langt mer kunnskapsrik om investeringsstrategier og investeringsplattformer. Jeg har fortsatt en investeringskonto hos Capital One, men jeg er ikke lenger en fan. Capital One Investing gjør mange ting bra, men det er langt fra perfekt.

Capital One Investing Fee Structure

En grunn jeg elsker Capital One er deres klare avgiftsstruktur. Alle aksjer, ETF, Fond og opsjoner koster USD 6,95 per handel (kjøp eller salg). Alternativer koster en annen $ .75 per kontrakt.

Nylig presenterte Capital One Investing sitt "PortfolioBuilder" verktøy. Verktøyet skaper en anbefalt kurv med opptil 8 lave kostnader, bredt diversifiserte ETFer basert på investeringsmålene, tidshorisonten og risikotoleransen din. Du kan kjøpe alle 8 ETFer i anbefalte proporsjoner for en enkelt pris på $ 18,95 - som er omtrent 50% sparing basert på deres eksisterende gebyrstrukturer.

Et enda mer overbevisende tilbud er prisen på ShareBuilder investeringsplan. Med dette verktøyet kan du opprette et automatisk innskudds- og investeringsskjema. Du kan bestemme om du skal investere hver uke eller en gang i måneden. Når du registrerer deg i Sharebuilder-planen, kan du kun kjøpe kjøp på tirsdager for $ 3,95 per sikkerhet. Endringer i investeringsplanen din må gjøres innen klokka 17:00 på mandag for å være effektiv for dagen etter.

Til tross for clear avgiftsstrukturer er Capital Ones avgifter noe høyere enn den bredere markedsplassen for rabattmeglerfirmaer. For eksempel tilbyr Ally Invest $ 4,95 handler, og store meglerforretninger som Fidelity og Charles Schwab tilbyr begge uten avgift fond og ETF.

Porteføljeanalyseverktøy

Capital One har nylig oppgradert sine porteføljeanalyseværktøy. Du kan enkelt se ressursfordeling, sektorfordeling og til og med din sanne globale allokering. Det er flott at Capital One gir deg innsikt i din porteføljeallokering. De tilbyr til og med vakre bilder.

Imidlertid faller Capital One i ett nøkkelområde. Du kan ikke enkelt måle din årlige porteføljeprestasjon, og det er vanskelig å sammenligne porteføljens ytelse til et referanseindeks. Hvis du ender med en investering på Capital One, bør du vurdere å bruke et verktøy som Personal Capital eller DIY.Fund for å spore resultatene dine over tid.

Forskningsverktøy

Sammenlignet med andre meglerhus har Capital One Investing kjørt av millforskningsverktøyene. Capital One fokuserer klart på begynnelsen investor. Deres fondsanalyseverktøy gir all nødvendig informasjon, og ingenting mer. De fokuserer på type fond, femårsavkastningen og dagens kostnadsforhold.

De knytter også seg til prospektet og andre kommentarer (andre kommentarer er hovedsakelig for aksjer i stedet for ETF og Mutual Funds).

På toppen av Forskningsverktøyet har Capital One en førsteklasses utdanningsplattform. De lager filtre for sine artikler basert på emne- eller investeringsopplevelsesnivå. Selv om artiklene ikke er omfattende, gir de investorer et sted å begynne å forske.

Usability

Som jeg nevnte i mitt intro, er Capital One Investing brukervennlig, spesielt for nybegynnere. For mange meglerhus gjør en handel forvirrende. Ikke Capital One. De gjør det enkelt å kjøpe og selge en posisjon eller flere. Jeg er spesielt imponert over den automatiserte naturen til ShareBuilder-planen.

Utover brukervennligheten innenfor plattformen, gjør Capital One Investing det enkelt å åpne nye kontoer, og finansiere dem fra Capital One 360 ​​(eller andre bank) kontoer. Overføringer fra Capital One 360 ​​er øyeblikkelige.

Endelige tanker på Capital One Investing

Da jeg begynte å investere gjennom Capital One, var de klare vinnere for begynnende investorer. I disse dager er jeg ikke så sikker på at det er tilfelle. Fidelity, Charles Schwab, og Vanguard alle tilbyr ikke-belastede ETFer (og verdipapirfond). Robinhood gjør det enkelt å kjøpe og selge aksjer gratis. M1 Finance gjør det enkelt å styre en portefølje som inneholder både individuelle aksjer og midler. Mange selskaper tilbyr bedre forskning og porteføljeanalyseværktøy.

Likevel, Capital One har noen ting som går for det. The Sharebuilder Plan er et veldig bra alternativ for folk som sliter med å bli disiplinert med sin investering. Den øyeblikkelige kontantbevegelsen fra Capital One 360 ​​til konto One Investing-kontoer gjør det enkelt for nåværende kunder å begynne å investere i dag.

For sju år siden gjorde Capital One Investing det enkelt for meg å begynne å investere, og jeg tror de fortsatt tilbyr den immaterielle trøst i dag. Jeg kan absolutt ikke anbefale Capital One på grunnlag av deres gebyrstruktur eller deres porteføljeanalyseværktøy. Men hvis du sliter med å komme i gang med å investere, kan Capital One Investing være det rette alternativet for deg.

Har du prøvd Capital One Investing?

Capital One Investing
  • Kommisjon og gebyrer - 80
  • Kundeservice - 80
  • Enkel bruk - 80
  • Verktøy og ressurser - 80
  • Investeringsalternativer - 90
  • Spesialtjenester - 70
80

Sammendrag

Capital One Investing er en fremtredende og brukervennlig plattform. I denne grundige gjennomgangen forklarer vi fordelene og ulemperne ved å bruke den til å investere, og hva de forskjellige alternativene er.

Skrive Inn Din Kommentar