Liv

Denne fyren skrev bokstavelig boken om hvordan å reise verden på $ 50 per dag

Denne fyren skrev bokstavelig boken om hvordan å reise verden på $ 50 per dag

Å være en budsjettreisende betyr ikke å reise som en pauper - tilbringe dagene dumpster dykker for mat, sover på sofaer, spiser pasta, hopper over drinker eller ikke gjør noe.

Budsjett reise handler om å vite når og hvor å finne de beste tilbudene, og hvordan du får mest mulig ut av hver dollar. Gjennom mer enn 80 land og 10 års budsjettreise har jeg perfeksjonert ulike måter å reise på rundt $ 50 om dagen.

Det er ikke bare fordi jeg er billig, men fordi jeg tror å komme seg ut av hotellet / tur / turistindustrien, kan du koble bedre til den lokale livsstilen, møte andre og spare mer penger. Når du reiser som om du bor hjemme, varer pengene dine lenger - og når pengene dine varer lenger, kan du reise lenger.

Heldigvis, takket være veksten i delingsøkonomien og fremveksten av blogger, tjenester som er utformet for å forbinde reisende med lokalbefolkningen og avtale-finne nettsteder, har det aldri vært en bedre tid å være en budsjettreisende.

Her er mine favoritt måter å spare penger på reise.

1. Få gratisflyvninger

Flybillettene er en av de største utgiftene for reisende, men det er mange måter å få gratis flyreiser med hyppige flyerpoeng, selv om du ikke er oppe i luften hver uke.

Få noen reisebelønninger kredittkort, slik at du kan oppnå poeng for å innløse for gratis flyreiser. De fleste kortene tilbyr registreringsbonuser på 50.000 poeng, og disse poengene vil vanligvis få deg to flyreiser. Jeg har brukt disse påmeldingsbonusene for å samle inntil en million ekstra miles.

Hvis du registrerer deg for både et flyselskapskort (som et United MileagePlus Explorer-kort) og et generelt belønningskort som Chase Safir Preferred, kan du kombinere de to poengbalansene for å få et billigere fly raskere. Her er mer informasjon om hvordan du velger det perfekte reisekreditkortet.

Etter at du har fått kortet, maksimerer du utgifter for å øke kjørelengdebalansen. Som George Clooney i Opp i luften, aldri bruke en dollar hvis den ikke får deg poeng, og sørg for at du alltid tjener så mange poeng som mulig.

Vi er heldige at her i USA har vi tilgang til så mange poeng. Jeg har fløyet til Europa, Dubai, hjem til Boston og over hele landet flere ganger i år på poeng! Her er tre store måter jeg tjener dem på:

Se etter tilbud

Jeg registrerer meg for alle flyselskapets adresselister og holder øye med spesialtilbud som 2-for-1 miles eller måter å tjene ekstra miles.

For eksempel, United Airlines ga meg bare 1000 miles for å se en demo på deres nye shopping-verktøylinje.

Handle gjennom flyselskapsportaler

Når det gjelder shopping, har alle flyselskapene spesialtilbud med alle de store nettbutikkene - Amazon, Apple, Best Buy, Target - så lenge du handler gjennom portaler.

Du kan tjene 2 til 4 miles per dollar du bruker, noen ganger enda mer. Hvis du bruker 1000 dollar i måneden, kan du tjene opptil 3000 kilometer - bare for å handle gjennom flyselskapets nettsted, og uten å bruke ekstra penger. Jeg gjør all min shopping gjennom disse flyselskapene bare for de ekstra milene.

Her er noen til å begynne med:

 • United MileagePlus Shopping
 • Delta SkyMiles Shopping
 • Southwest Rapid Belønninger Shopping

Bli med på flyselskapets spiseprogrammer

På samme måte kan du tjene ekstra poeng når du spiser på enkelte restauranter - uten å bruke ekstra penger.

Registrer deg for sine spiseprogrammer via Rewards Network (for eksempel, her er American Airlines-programmet) og Når du spiser på deltakende restauranter eller barer, kan du få opptil 5 poeng per dollar brukt.

2. Fly på New Budget Airlines

En av de største endringene i reisen de siste årene har vært eksplosjonen av lavprisflyselskaper som Norwegian Air, WOW og Air Asia fly billig fra USA til Europa og Asia.

De gjør det samme som andre store transportører - får deg mellom kontinenter - bare til lavere kostnader. Du får ikke mat på flyene dine, setene er små og du må betale for filmene dine, men du kommer fra punkt A til punkt B til en brøkdel av kostnaden.

For eksempel flyr Norwegian Air fra begge amerikanske kyster til Europa for så lite som $ 150 en vei, og fra Europa til Asia for så lite som $ 200 envei. I Sørøst-Asia har Air Asia flyreiser for $ 20 enveis rundt i regionen og $ 150 én vei til Korea, Japan, India og Australia!

3. Housesit

Har du ikke råd til ferien? Se på en persons hus mens de går på deres.

Husholdningsnettsteder lar deg se folks hjem gratis, slik at du kan være i et reisemål og bli kjent med det godt uten å måtte betale for overnatting. Lagt bonus: Du får et kjøkken for å lage mat!

Du må vanligvis gjøre en forpliktelse på minst en uke. En av mine favorittwebsteder for å finne husholdningsoppgaver er Trusted Housesitters.

4. Bruk delingsøkonomien

Tilbake på dagen måtte du bestille fly på flyplassen, finne hoteller i de gule sidene og planlegge alt uker, om ikke måneder, på forhånd. Heldigvis er det ikke 1987 lenger.

Mens mange delingsøkonomiske nettsteder har eksistert i årevis, fortsetter de å vokse hele tiden - Airbnb hadde 550.000 oppføringer i 2013, og nå har det mer enn en million! Du vil finne reisedelsøkonomi nettsteder for omtrent alt fra transport til guidede turer, måltider og losji.

Denne havforandringen i hvordan folk kobler sammen er en stor bonus for reisende som det får deg utenfor banket banen, ut av turistnæringen og deres høye priser, og forbinder deg med lokalsamfunnet. Noen av mine favoritter inkluderer:

 • Airbnb (overnatting)
 • EatWith (måltid deling)
 • Vayable (lokale reiseguider)
 • BlaBlaCar (ri deling)
 • Kangaride (ri deling)
 • Colunching (måltid deling)
 • Leir i My Garden (overnatting)
 • Guidet av en lokal (lokale turistguider)
 • Couchsurfing (overnatting)

5. lag dine egne måltider

Den beste måten å spare penger på på veien er å lage mat alle dine egne måltider. Jeg brukte nylig $ 60 for en ukes verdi av dagligvarer i Stockholm i stedet for et gjennomsnitt på $ 15 per måltid å spise ute. Det er en besparelse på $ 150!

Hvis du er Couchsurfing eller bor på en Airbnb, vil verten din sannsynligvis ha et kjøkken. Så gjør mange herberger, campingplasser og gjestehus.

Ingen kjøkken? Pak din egen beholder og sølvtøy og lag litt smørbrød og salater på farten. Ikke hvert måltid krever en komfyr.

Bare fordi du reiser, trenger du ikke å spise ute hvert måltid. Du vil ikke ødelegge turen til Paris hvis du bestemmer deg for å ikke spise ute en dag. Spis måten du gjør hjemme igjen, og du vil finne deg selv å spare mye penger mens du blir kjent med lokale råvarer og mat.

6. Ta gratis tursturer

Ønsker du å lære om byen, får du lagrene og se de største severdighetene? Ta en gratis spasertur.

Du finner dem i 90% av de store byene i Europa, og det er også noen i store asiatiske byer, New York, Australia og New Zealand. De varer noen timer, kan dekke en rekke emner og temaer, og er en utmerket måte å lære om regionen.

Jeg tar tursturer så ofte som mulig. Turistinformasjonen eller et enkelt Google-søk kan fortelle deg om alternativer i destinasjonen.

7. Hvis du besøker mange attraksjoner, få et turisme kort

By turisme kort får deg til mange attraksjoner for en pris, som strekker dine sightseeing dollar. Jeg har lagret mer enn $ 100 i London ved å bruke dem, $ 80 i Paris og $ 30 i Oslo.

Vanligvis koster et pass så mye som to eller tre museumsinnganger, men inkluderer tilgang til dusinvis av attraksjoner. Sørg for at pengene dine er verdt ved å legge opp inngangsbillettene til stedene du vil besøke før du kjøper en, skjønt!

Best av alt, du kan få dem på det lokale turistkontoret, og som en ekstra bonus kommer de ofte med gratis offentlig transport. Disse kortene kommer vanligvis i en-, tre- eller fem-dagers versjoner.

8. Stopp å betale bankgebyrer

Det er ingen grunn til å bruke $ 3 hver gang du tar ut penger, eller betaler 3% når du kjøper ting i utlandet. Du vet, med mindre du liker å kaste bort penger.

Få et gebyr og kredittkort uten gebyr. Charles Schwab ATM-kort refunderer alle minibanker, og kredittkort som Chase Sapphire Preferred, Starwood American Express og Capital One Venture tar ikke ut utenlandske transaksjonsgebyrer. Registrer deg for disse kontoene og kortene på nettet - men sjekk med din lokale bank for å se om det også tilbyr noen gebyrkort.

På samme måte, bruk alltid lokal valuta når du bruker kortet ditt. Hvis de gir deg mulighet til å betale i USD, ikke gjør det! Valutakursen vil bli verre enn hva banken din vil gi deg, og transaksjonen inkluderer skjulte avgifter. Bare si nei til å betale i din egen valuta.

9. Registrer deg for Deal Websites

I stedet for å bruke timer på å søke etter avtaler og siste øyeblikk feilfare, har noen andre det for deg. På denne måten får du en advarsel når det er en avtale slik at du kan hoppe på det (fordi reiseavtaler ikke vare lenge!).

Mine favoritt tilbud nettsteder er The Flight Deal, Airfarewatchdog og Holiday Pirates. Her er en annen flott liste over reiser hacking ressurser til bokmerke.

Å finne reisetilbud er enklere enn noensinne. Reiseendringer i lynrask og takket være en mer sammenkoblet, teknologisk kunnskapsrik verden har det aldri vært enklere å reise billigere, bedre og lengre.

Ikke vent til neste år å gå til stedene du alltid har ønsket å gå. Slutte å drømme og begynne å reise.

Din sving: Hva er budsjett reisetipset ditt # 1? Del det i kommentarene!

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Matthew Kepnes er en reiseforfatter og forfatter av New York Times bestselger Slik reiser du verden på $ 50 per dag og den kreative kraften bak Nomadisk Matt, et nettsted som gir detaljert informasjon om hvordan du skal reise billigere, bedre og lengre. Hans råd er ofte omtalt i Time, CNN, The Wall Street Journal, New York Times, Lifehacker, Buzzfeed, National Geographic, BBC og The Guardian, blant andre publikasjoner.

Skrive Inn Din Kommentar