Penger

Vi har funnet en ny måte å få en seriøs rabatt på din celletjeneste på

Vi har funnet en ny måte å få en seriøs rabatt på din celletjeneste på

Vi elsker å kjøpe i bulk på grunn av de søte rabatter. Med våre 36 ruller toalettpapir, 20 pund med hundemat og gallon flytende oppvaskmiddel, sparer vi penger og strømmer opp samtidig.

Det tilfredsstiller våre caveman instinktene for å skape varer og materialer som er essensielle for å overleve. Dette grunnprinsippet er hva som holder varehuskjeder som Costco og Sams Club i virksomhet.

Men hva med mobiltelefon service? Vi fant et innovativt selskap som bruker dette konseptet for å tilby en seriøs rabatt.

Få billigere telefonservice med denne nettbaserte planen

Tast inn Mint Mobile, en dristig nybegynner som gjør en splash i verden av trådløse trådløse bærere. Upstart selskaper som Mint tilbyr billigere priser enn de store gutta, som Verizon eller Sprint.

Her er Mint Mobile's avtale: Det tilbyr dypt diskonterte priser - så lenge du betaler for flere måneder på forhånd.

Mint kjører på T-Mobiles trådløse nettverk, slik at du kan forvente lignende dekning. Det selger ikke telefoner. Du tar med din egen telefon og kjøper en pakke med tre, seks eller 12 måneder.

La oss si det neste året, vil du ha 10 GB 4 G LTE-data per måned - ca 270 timer med surfing på internett, 70 timer med streaming musikk eller nesten 10 timers streaming video.

Med Mint, som koster $ 25 per måned, en betydelig besparelse i forhold til den typiske mobiltelefon plan. Derimot betaler du $ 80 for det samme ved Verizon, eller minst $ 80 på AT & T. Nå, for å låse i besparelsene, betaler du hele $ 300 for året oppe - alle 12 måneder av gangen.

Hvis du ikke er sikker på at du vil forplikte, kan du prøve en tre måneders plan med en sju dager tilbakebetalingsgaranti. Akkurat nå tilbyr Mint en introduksjon tre måneders plan for bare $ 15 i måneden - 35% avslag. Hvis du elsker det, re-up i 12 måneder etter det for å holde samme rate.

Alle planer tilbyr ubegrenset snakk, tekst og data (datahastigheter reduseres etter at du har brukt den oppførte 4G LTE-tildelingen).

Mint Mobile: 12-måneders plan og innledende sats for tre måneders plan

2 GB5 GB10 GB
$15$20$25

Mint Mobile: Tre-måneders plan

2 GB5 GB10 GB
$23$30$38

Mint Mobile: Six-Month Plan

2 GB5 GB10 GB
$18$24$30

Mike Brassfield ([email protected]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han har to barn og kjøper papirhåndklær i bulk.

Skrive Inn Din Kommentar