Banker

Fem strategier for å hjelpe deg å bli økonomisk overlevende

Fem strategier for å hjelpe deg å bli økonomisk overlevende

Å finne ut hva som skjer i amerikansk økonomi er ikke alltid lett. Selv om mange økonomer tror at de verste delene av den økonomiske lavkonjunkturen ligger bak oss, er det mange områder, spesielt sysselsetting, som ennå ikke har stabilisert seg. Men å vedta de riktige tankene og følge noen vanlige sansregler kan hjelpe deg å overleve uansett kortsiktige hendelser.

1. Fokus på langsiktige mål

Å bygge eiendeler for økonomisk trygg pensjonering, spare for å sende familiemedlemmer til høyskole og kjøpe hjem er de typer mål som mange familier forfølger, uansett dagens økonomiske forhold. Fortsatt fokusert på langsiktige økonomiske mål kan gjøre det lettere å vedta perspektivet om at kortsiktige hendelser kan være et midlertidig tilbakeslag.

2. Administrer budsjettet ditt forsiktig

Å spare mer trenger ikke nødvendigvis ekstrem offer. For eksempel kan du ta en billigere ferie hvert år eller eliminere to måltider i restauranten per måned og bruke besparelsene til langsiktige hensyn? Med årsskiftet kommer opp snart, kan du kjøpe gjennomtenkte men økonomiske gaver? Familien din kan være i stand til å gjøre andre kompromisser for å frigjøre besparelser.

3. Forbedre jobben din

Hvis du ikke har lært nye ferdigheter om en stund, bør du vurdere å trene på jobb eller på egen hånd. Ved å lære noe nytt kan du være i stand til å gjøre mer enn én type jobb, være mer produktiv og potensielt tjene mer i fremtiden.

Å være oppmerksom på arbeidsforhold kan være viktig uansett alder. Hvis du er i 20-årene eller 30-årene, kan besittelse av omsettelige ferdigheter i en relativt ung alder påvirke evnen til å investere for pensjonering, kjøpe et hjem og forfølge andre økonomiske mål. Men hvis du er på 50-tallet og står overfor et hekseegg som er mindre enn det pleide å være på grunn av den siste nedgangen i aksjemarkedet, vurderer mange personer i din situasjon å utsette pensjon. Å jobbe lengre enn du hadde opprinnelig planlagt, kan være et mer realistisk mål hvis dine ferdigheter er etterspurt.

4. Gjennomgå investeringsstrategien din

Volatiliteten på aksjemarkedet de siste to årene har ført til at mange investorer skulle revurdere deres ønskede eksponering for risiko og potensiell avkastning. Selv om aksjemarkedet historisk har hatt volatilitet på kort sikt, kan denne volatiliteten være mindre et problem for investorer som driver langsiktige mål. Innenfor en portefølje utviklet for å finansiere en pensjon som kan vare 20 år eller mer, kan en tildeling til aksjer potensielt tjene som kilde til langsiktig vekst. I motsetning til at eiendeler som trengs på kort sikt, som for eksempel skolepenger som bare er noen år unna, kan en større tildeling til obligasjoner eller kontanter øke sannsynligheten for å opprettholde hovedstolen.1

5. Vedta en verdiorientert tankegang

Vurdere om økonomiske endringer de siste to årene kunne skape langsiktige muligheter til å skape verdier. For eksempel, hvis du kan ordne finansiering, og eiendomsverdiene har gått ned i ditt område, kan denne situasjonen gi en sjanse til å kjøpe et første hjem eller kjøpe investeringseiendom. Hvis et mykt eiendomsmarked har avskreftet dine planer om å selge hjemmet ditt, bør du vurdere om du kan ombygge boligen din, noe som potensielt kan forbedre sin langsiktige verdi.

Den amerikanske økonomien kan fortsette å oppleve oppturer og nedturer over tid. Et fokus på ditt langsiktige økonomiske bilde kan posisjonere deg for å komme igjennom kortsiktige økonomiske utfordringer og være en sann økonomisk overlevende.

Viktige opplysninger

  • Dette ble utarbeidet av Standard & Poors Financial Communications. Alle rettigheter reservert
  • Aksjer er representert ved den årlige totalavkastningen på S & P 500, obligasjoner med langsiktig Treasuries (10 + år), kontanter med 3-måneders regninger.
  • Du kan ikke investere direkte i en indeks.
  • Tidligere resultater garanterer ikke fremtidige resultater.
  • Avkastningen gjelder for 30-årsperioden som slutter 31. desember 2008.

Skrive Inn Din Kommentar