Penger

Denne kvinnen gjorde $ 3000 i 45 minutter - ved å snakke

Denne kvinnen gjorde $ 3000 i 45 minutter - ved å snakke

Her på The Penny Hoarder, er vi ikke så opptatt av nettsteder som gjør at du betaler for å få tilgang til jobbmuligheter. På de fleste av disse nettstedene er oddsene for å tjene tilbake det du betalte for å få tilgang, slanke.

Men er det tilfeller når det er verdt det å ponere opp kontanter for eksklusiv tilgang til jobb? Carrie Olsen sier ja i et gjestepost på budsjetter er sexy.

Om et år utviklet Olsen en lukrativ karriere som en voiceover skuespiller. Hun binder reklame og andre lydopptak hjemmefra, og gir henne god tid til å tilbringe med sin nye baby.

Og mens mange voice-over-skuespillere gjør denne typen arbeid som en sidestørrelse, gjør Olsen gjennomsnittlig $ 300- $ 400 per jobb - nok til å gjøre voiceovers sin primære inntektskilde. Hennes største lønnsslipp så langt? "$ 3000 for 45 minutters arbeid."

Hvorfor denne Voiceover Actress betaler for Audition Sites

Olsen hadde erfaring som podcaster, men var en nybegynner når det gjaldt å leie ut stemmen hennes til andre. Så hun betalte en stemme trener for å snakke henne gjennom de første trinnene og høre på demoopptaket (en innledende $ 150 investering).

Så meldte Olsen seg til to voiceover-audisjonssider, Voices.com og Voice123.com (redaktørens notat: vi har ikke noe forhold til disse nettstedene). Siden Olsen ikke hadde noen stemmeklipp for å bevise hennes ferdigheter, kom hun til disse stedene for rask tilgang til audisjoner.

"Jeg jobbet fortsatt på full tid, så jeg ville prøve å gjøre minst 10 auditions når jeg kom hjem fra jobb, og så mange som jeg kunne i helgene," skriver Olsen. Omtrent en måned senere hadde hun bestilt sin første jobb - og bygde snart opp en katalog over arbeid for å hjelpe henne med å legge til flere roller.

Voice123.com og Voices.com koster begge rundt $ 400 per år for full tilgang til audisjoner og nettverksfunksjoner, men begge steder har gratis planer for folk som bare kommer i gang.

Hvis du vurderer at Olsen utgjør ca $ 400 per jobb - og at jobben kan tape en 30-sekunders kommersiell - tilbringe to jobber som er verdt å betale for å få tilgang til tusenvis av dollar verdt arbeid, virker som en liten investering. Olsens karriere har vokst så mye det siste året at hun nå har en agent.

For å lese mer om hvordan Olsen startet som stemme skuespiller, gå over til Budsjetter er sexy.

Din sving: Har du prøvd talespill?

Lisa Rowan er en forfatter, redaktør og podcaster som bor i Baltimore. Hun trenger noen til å snakke henne ut av å prøve voiceover-arbeid som en egen sidegig.

Skrive Inn Din Kommentar