Penger

Slik får du gratis $ 20 i kontanter fra NetSpend

Slik får du gratis $ 20 i kontanter fra NetSpend

Redaktørens notat (7/28/16): Dette har jobbet for mer enn 10 000 lesere så langt, men vi har også hørt fra over 100 folk at de ikke ble kreditert med sin $ 20 bonus. Videre ser det ut til at Netspend kundeservice ikke er veldig nyttig når det gjelder å løse disse problemene, så vi er ikke lenger 100% sikre på dette tilbudet.

Her er en annen enkel måte for Penny Hoarders å få $ 20,00 i kontanter GRATIS!

Jeg har allerede testet dette selv, så jeg kan bevise at det fungerer. Slik gjør du det:

1.) Klikk her for å åpne en Netspend-konto gratis. Du må bruke henvisningskoden "1180516423" for å få $ 20-bonusen.

2.) Du vil motta ditt NetSpend "Visa" debetkort innen 10 virkedager. Gruven gjorde det her om 4 dager.

3.) Når du har mottatt kortet, logg bare på NetSpend og aktiver det.

4.) For å få GRATIS $ 20, må du laste kortet med en minimum på $ 40,00 ved hjelp av PayPal, en bankkonto eller en av de andre mange alternativene. Min preferanse er "gratis øyeblikkelig bankoverføring", fordi det ikke er noen gebyrer knyttet til denne innskuddsmetoden.

5.) Når du har lastet inn $ 40,00, vil NetSpend legge til $ 20,00 på din tilgjengelige saldo på kortet. Jeg bekreftet dette selv med mitt eget kort.

6.) Gå til minibanken og ta ut $ 60,00 totalt fra kortet ditt, eller bruk pengene i din lokale butikk, online, eller hvor du kan bruke et kredittkort.

Dette er super enkle folk! Jeg registrerte meg 12. januar, mottok kortet mitt den 17. januar, overførte $ 40 til mitt kort fra min PayPal-konto den 18., bonusen traff kontoen min den 19., og jeg trakk hele $ 60 på 20.

* For øyeblikket er dette bare for innbyggere i USA. Dette fungerer bare på nye kontoer, så hvis du har registrert deg for Netspend før, må du passe på at du sender dette videre til venner og familie.

Opplysning: The Penny Hoarder får også $ 20 for å henvise deg; det bidrar til å holde lysene rundt her! 🙂 Vi elsker tilbud som dette, for det er ærlig, det er en vinn-vinn for alle.

Skrive Inn Din Kommentar