Mat

Denne nyheten vil gjøre deg håpsom om fremtiden for din Avokado Toast

Denne nyheten vil gjøre deg håpsom om fremtiden for din Avokado Toast

Du vet hva som er det verste?

Når du går for å kjøpe avokadoer og oppdage dem i en ynkelig bøtte, er alle brune og shriveled sammen som de tok et løfte masse for å ødelegge og ødelegge Taco Tuesday-planene.

Det som gjør meg mer enn deres dykk til den mørke siden er at de aldri blir vant, bare kastet i søpla.

Hva om det var noe vi kunne gjøre med avocado-modning travesty som hele tiden plager oss?

Skriv inn folkene over ved en oppstart, kalt Apeel Sciences, som faktisk gjør noe om avokadoerens holdbarhet og produserer hjørnevenner.

I seks år har Apeel Sciences jobbet for å gjøre alle våre villeste avokado-bevare drømmer til virkelighet.

Men sannhet bli fortalt, avokadoer er bare begynnelsen på denne praktfulle trolldom.

Selskapet har konstruert et plantebasert belegg som utvider holdbarheten til produsenten. Belegget påføres på utsiden av produkter via dunking eller skylling.

Belegget holder frukt og grønnsaker friske i opptil tre ganger lenger.

Det er som å trykke på slo-mo-knappen på telefonen, men for modningsprodukt.

Er Apeel trygt å spise?

Food and Drug Administration (FDA) klassifiserte det som GRAS, eller generelt anerkjent som trygt, noe som betyr ja.

Det spesielle belegget er laget av lipider og glycerolipider, som finnes i peeling, frø og masse produkter, ifølge Apeels nettsted.

Det er ikke som voks på epler. Apeels belegg holder fuktighet og oksygen ut i stedet for å bruke voks eller kjøling for å forlenge livet. Du vil ikke kunne smake, lukte eller se belegget.

Dessuten er det allergenfritt, så ikke frykt, venner.

Apeel avocados er allerede på hyllene på Costco og Harps Food butikker over Midtvesten. Bare se etter Apeel-delen, og gjør deg klar til å vente en uke - eller tre - for at avokadoene dine vil ødelegge.

Oppstart s CEO, James Rogers, fortalte The Washington Post at kundene ikke betaler mer for tjenesten fordi kjøpmenn sparer penger på grunn av redusert ødeleggelse.

Hvorfor bør vi alle bry seg om lagringslivets levetid

Redusering av matavfall har blitt en global bekymring, men til tross for våre beste hensikter, spiser maten bare på sin egen interne klokke.

Hvor mange frukt og grønnsaker har gått dårlig under klokken din i år? For mange er jeg sikker. Jeg også. (Vennligst tilgi meg, jordbær. Hvis jeg bare hadde noen flere dager med deg.)

Men vi er ikke alene. En ekspert vi snakket med nylig anslår at gjennomsnittlig husholdningsavfall slipper $ 1800 hvert år på mat de aldri spiser.

Redusere matavfall kan skape en kjedereaksjon av besparelser for forbrukere, forhandlere, bønder og holde mat ut av deponier.

I sin tur vil transportkostnader, emballasjeavfall, avløpsvann, gjødsel og matforringelse alle bli redusert. Det er stort.

Apeel sier at det med hell har forsinket modningsprosesser på epler, artisjokker, asparges, bananer, paprika, blåbær, kirsebær, grønne bønner, sitroner, mango, radiser, jordbær og tomater.

Avokado kan være det første skrittet i det som kan være et gjennombrudd i den bærekraftige fremtiden for mat.

Jeg har bare ett spørsmål: Fungerer det på menneskelig hud? Be om en venn.

Stephanie Bolling er en stabskribent på The Penny Hoarder. I dag lærte hun at "alligator pære" er et annet navn for en avokado.

Skrive Inn Din Kommentar