Investere

401k Tips: Hva ikke å gjøre

401k Tips: Hva ikke å gjøre

I løpet av helgen mens jeg deltok på min fredag ​​kveld fotballkamp, ​​slo jeg en samtale med en bekjent av meg, og vi begynte å snakke om markedet. Den fyren jeg snakket om var en troende på markedet, og visste at den nåværende krisen vi er i, til slutt ville passere, og markedet ville fortsette å streve som det vanligvis gjør. Det han fant mest særegne var med noen av sedimenter av medarbeidernes medarbeidere, som deltok i 401k. Hans medarbeider trodde at med markedet var like ille som de var, skulle de ikke lenger utsette til sine 401k, og avstå fra å utnytte innskudd før skatt i pensjonsplanen. De ga opp gratis penger! Han ble bedøvet av hans medarbeider sine bemerkninger, og like like jeg, og sammenlignet det med en samtale som jeg hadde, med noen andre arbeidere fra en annen lokal arbeidsgiver. Det ba meg skrive denne bloggen med hensyn til ting du ikke bør gjøre når det gjelder 401k.

1. Ikke slutte å bidra til 401k uansett hva.

Bare fordi markedene er nede, betyr ikke at du ikke skal bidra. Faktisk hvis det var tid til å bidra, ville dette være tiden. De enkleste årsakene er at nå, til tross for markedets uro, er markedet for tiden til en rabatt, og det betyr at det er mange flotte selskaper som eksisterer der ute, som for tiden er "på salg". Dette er en tid til å kjøpe aksjer, til en billig pris i håp om å dra nytte av prisingen i senere år. Denne strategien kan også kalles dollar-gjennomsnitt, noe som betyr at så lenge du bidrar konsistent eller med jevne mellomrom, vil du dra nytte av å kjøpe aksjer til en lavere pris i nedmarkeder, og sammenligne det med å kjøpe aksjer på høyere pris i opp markeder, som da skal balansere ut for et dollar kostnad gjennomsnitt.

Hvis markedet er helt fryktet, vurder da å endre alle fremtidige bidrag til korte eller mellomliggende obligasjoner. Minst den måten du er penger, gjør litt interesse mens markedet prøver å finne seg selv ut.

2. Ikke sett alle dine 401k inn i pengemarkedet.

Mens jeg forstår vantro i markedene akkurat nå hvor du vil skifte alle pengene dine inn i pengemarkedet, ville det være en stor feil ved å gjøre dette. Hvis du tror at det å tjene penger på markedet, er å kjøpe lavt og selge høyt, da ved å skifte penger inn i pengemarkedet fra dine andre investeringer, ville det være det motsatte; kjøpe høyt og selge lavt. Hvis du har sett 401k-avskrivningen din i løpet av de siste månedene, er den eneste måten å få det tilbake på, ved å holde deg nøyaktig hvor du er.

Nå forstår jeg for de som nærmer seg pensjon, at dette kan være en kompromissløs situasjon, men hvis du besøker 72-regelen, betyr det at du tar 72 dividert med renten på investeringene dine, og det vil fortelle deg hvor lang tid det tar å fordoble pengene dine. Det vil også gi deg en indikator hvor lenge det vil ta deg for å hente tapene du har pådratt seg. Ved å bytte til pengemarkedet er det sjanse for at du gjør et sted i 2% renten, noe som betyr at det tar deg nesten 20 til 30 år bare for å fordoble pengene dine, og for å få tilbake dine andre penger du har mistet, ville være en flott tid.

3. Ikke lån deg mot din 401k.

Dette kan sies i et opp-marked eller ned-marked, men jeg måtte kaste den der inne. Låning mot 401k er aldri tilrådelig, spesielt i et down-marked. Se etter å starte et nødfond av noe slag, slik at du kan få det til å falle tilbake i tilfelle en nødsituasjon. Hvis du ikke har et nødfond, start en nå. Det er ingen mening å bidra til din 401k hvis du må trekke den ut bare betale regningene.

Skrive Inn Din Kommentar