Banker

Hvordan kan du betale leie med et kredittkort

Hvordan kan du betale leie med et kredittkort

Hvis du har innløst på belønningene med kredittkortpoeng, ser du ingen tvil om at du må betale for hver enkelt utgift med et kredittkort. Det er derfor vi tenker på hvordan du kan betale leie med et kredittkort.

Når du bruker ditt kredittkort som ditt debetkort, rack du opp mange poeng for utgifter du må gjøre uansett. Ting som gass, dagligvarer og spisesteder kan betales med et kredittkort og belønningene dine bare hoper opp!

Vel, det er fint og dumt, men hva med dine større utgifter, som for eksempel leie? Å kunne betale større utgifter med et kredittkort ville definitivt gi poengbalansen et løft!

De fleste utleiere aksepterer ikke kredittkort som en betalingsform, slik at det ganske mye kaster den ideen ut av vinduet riktig? Ikke så fort! Det er en løsning for å kunne betale regninger med et kredittkort, som vanligvis ikke godtar kredittkort som betaling.

Hvordan betale med et kredittkort

Mange bedrifter har kommet og gått som lar deg bruke kredittkort til å betale regninger, men ikke alle har bestått testen av tiden. Plastiq er et populært nettsted som gir deg mulighet til å betale omtrent enhver regning med kredittkortet ditt, mot et gebyr.

Bruk av Plastiq er enkelt. Bare sett opp en konto, skriv inn faktura mottakers opplysninger og betal dem via Plastiq. Plastiq sender deretter en sjekk for beløpet du har bedt om. Dette åpner opp en helt ny liste over muligheter til å tjene flere poeng. Du kan betale regninger som leie, boliglån, skatter, undervisning, verktøy, forsikring, entreprenører og listen fortsetter og fortsetter. Som du kan se, har poengsummen din vokst eksponentielt.

Plastiq aksepterer Visa, MasterCard, American Express og Discover for faktura betalinger. Det er noen begrensninger når du betaler boliglån der du ikke har lov til å betale med Visa eller American Express. Hvis du betaler leie skjønt, bør du være ok med hva ditt foretrukne kort er.

En ulempe å være oppmerksom på er gebyrene knyttet til Plastiq. Standard kredittkortavgift er 2,5% av din totale betaling. Hvis du betaler din leie, kan dette være en betydelig avgift. Det er imidlertid noen måter å redusere eller eliminere avgifter. Plastiq vil ofte kjøre kampanjer for å senke avgifter når du betaler regninger i bestemte kategorier. Å dra fordel av disse kampanjene kan redusere kostnadene du betaler betraktelig.

Ikke å betale en avgift virker mer spennende for meg, og det er en måte å oppnå dette på. Plastiq har et sjenerøst henvisningsprogram hvor du og personen du refererer kan tjene "Fee Free Dollars". Mengden av Fee Free Dollars du tjener har endret seg over tid for hver henvisning, men jo flere du henviser til, jo mer Fee Free Dollars du tjener til å betale regningene dine for "gratis".

Så, ved å registrere deg hos Plastiq her, får vi $ 1.000 avgiftsfrie dollar, og du får $ 500 gratis dollar for å starte! Sjekk ut Plastiq her.

Hva du bør vurdere når du velger et kredittkort

Her blir det interessant. Kortet du velger å betale regningene til slutt, avhenger av deg og dine fremtidige mål med dine kredittkortbelønninger. Noen foretrekker reisebelønninger mens andre foretrekker penger tilbake.

Uansett hvilke poeng du samler, er det et par ting å vurdere. Begge disse tingene går hånd i hånd når du bestemmer deg. En ting å vurdere er om poengene du tjener, vil kompensere gebyrene fra Plastiq. Hvis du ikke betaler gebyrer på regningen din, er det ikke en brainer, men hvis du betaler en full eller redusert avgift, må du sørge for å knuse tallene for å sikre at du kommer fremover.

En annen ting å tenke på er hvor mange poeng vil du tjene med din leiebetaling? Avhengig av kortets opptjeningsstruktur, kan du tjene flere poeng per dollar brukt. Noen kort tilbyr en poengsum poeng opptjent på hver dollar brukt, mens andre kort tilbyr bonuskategorier hvor du kan tjene mer enn basisrenten per dollar brukt. Jo flere poeng du tjener bidrar til å kompensere for disse gebyrene!

Mine valg for beste kort å bruke til å betale leie

Med det sagt er det noen få kort jeg liker når jeg betaler regninger på Plastiq. Først er det American Express Blue Business Plus-kort. Dette kortet tjener 2x medlemskapsbelønninger poeng per dollar i alle kategorier på din første $ 50.000 brukt per år. Det er en utmerket fortjenestesats på et kredittkort uten årlig avgift. Hvis du betaler leie for småbedrifter, er dette en fin måte å samle mange medlemskapsbelønninger poeng på. Som nevnt i en tidligere artikkel, er medlemskapsbelønningspunkter ekstremt verdifulle og kan spare deg for tonn penger på reise. Lær mer om dette kortet her.

En annen sterk konkurrent som kan tjene deg mange miles er Oppdag IT Miles-kort. Dette kortet har en opptjeningsrate på 1,5 miles per dollar. De milene som er opptjent på dette kortet, kan brukes til å slette reiseutgifter på kortet. Dette kortet har ingen årlig avgift, og Discover vil samsvare med alle dine miles opptjent på slutten av ditt første år med kortets eierskap. Du får praktisk talt 3 miles per dollar i år ett! Som en tilleggsbonus får du opptil $ 30 i WiFi-kreditter per jubileumsår. For ikke å ha en årlig avgift, pakker dette kortet litt av! Lær mer om dette kortet her.

Hvis cashback er mer din ting, så ville jeg definitivt gå med Citi Double Cash-kort. Dette er et annet ingen årlig avgiftskort som har en stor fortjeneste. Du tjener 1% kontant tilbake på alle dine utgifter, pluss du tjener ytterligere 1% kontant tilbake når du betaler for disse kjøpene i sin helhet.Å være de ansvarlige spenders som du er, dette er egentlig et 2% cash back kort!

Siste tanker

Å være ansvarlig for utgiftene dine trenger ikke å være en slik boring. Du kan ha stor fordel med kredittkortbelønninger når du bor innenfor budsjettet ditt. Gjør alle dine kjøp med kredittkort, selv de regningene som tradisjonelt ikke har tillatt deg å betale med et kredittkort, gir deg mulighet til å tjene mange flere poeng enn før. Så, hva skal du gjøre med økningen i kredittkortbelønninger?

Skrive Inn Din Kommentar