Investere

5 beste investere bøker for å komme i gang investere

5 beste investere bøker for å komme i gang investere

Mange har skrevet om de beste investeringsbøkene eller de beste bøkene om penger, men hva med bøker for begynnelsen investor? Jeg ønsket å sette sammen min liste over favorittbøker for å komme i gang med å investere.

Disse bøkene er designet for nybegynnere, men har fortsatt mange solide emner som enhver nivå investor kan bruke. Noen av disse bøkene blir ganske kompliserte, så vær oppmerksom på. Men for alle som spesielt ønsker å fokusere på å investere, anbefaler jeg sterkt disse bøkene. De vil hjelpe deg med å bygge en tankegang for å være en vellykket investor over tid.

Her tar jeg på de fem beste investeringsbøkene for å komme i gang med å investere!

1. Millionær Lærer av Andrew Hallam

Jeg har snakket om millionærlærer flere ganger her på The College Investor, og selv gjorde et intervju med Andrew Hallam (som du kan lese her). Vel, grunnen til at jeg har gjort det er at denne boken er en av mine favoritter for nye investorer som ønsker å komme i gang med å investere. Den lærer grunnleggende strategier som alle kan søke - premisset om at en lærer blir en millionær bør markere det.

Det andre flotte aspektet av denne boken er imidlertid at det er veldig lett å lese og er avskrevet for nybegynneren. Den hopper mye teknisk fluff og fokuserer på det du trenger å vite, når du trenger å vite det. Andrew Hallam gjør en god jobb for å forklare det grunnleggende, og deretter flytte inn i mer kompliserte emner.

2. En tilfeldig gå ned Wall Street av Burton Malkiel

En tilfeldig Walk Down Wall Street var en av de første investeringsbøkene jeg noensinne nevnte på The College Investor. Det er fortsatt en av mine favoritter, spesielt for begynnende investorer. Forutsetningen for boken er at en "tilfeldig tur" vil gi de samme resultatene som en erfaren handelsmann over tid. Eller i et bedre eksempel kan en abe gjøre det samme som deg!

Men utover hyperboleen gjør boken mange solide argumenter rundt indeksfond, diversifisering og porteføljeallokeringsteorier. For en nybegynner å komme inn på aksjemarkedet, er dette et utmerket pedagogisk verktøy for hvordan du skal lage din investeringsportefølje for å kunne holde tritt med det totale markedet over tid. Denne boken ble også skrevet for finansielle nybegynnere, så du trenger ikke å være bekymret for å være overveldet av teknisk sjargong du ikke forstår.

3. Vanlige aksjer og uvanlige gevinster av Philip Fischer

Det er mer å investere i aksjemarkedet enn bare å investere, og det er der Philip Fischer kommer inn i spill. I vanlige aksjer og uvanlige fortjenester, legger Fischer ut på leietakere av vekstinvesteringer. Men utenom fokus på vekst skinner denne boken virkelig fremhevet Fischer's 15 Points of Investing, som alle investorer kan dra nytte av.

Warren Buffett sa en gang at han var 85% Graham og 15% Fischer. Årsaken til denne uttalelsen er at mens Buffett virkelig ser på grunnlaget for et selskap som Graham diskuterer i dybden, utnytter han også Scuttlebutt og som brede moats som Fischer diskuterer.

Å legge denne boken til din investeringskolleksjon gir deg et annet, men verdifullt perspektiv.

4. Tolkningen av regnskapet av Benjamin Graham

Hvis du skal begynne å investere i enkelte aksjer, er det viktig at du forstår dem. Det er her Tolkningen av regnskapet fra Benjamin Graham kommer inn i spill. Å lese denne boken er første trinn i å forstå hvordan man investerer i enkeltbedrifter.

Hvis du ønsker å bevege seg utover fondet og ETF og inn i enkelte aksjebeholdninger, må du forstå hva du får inn i. Benjamin Graham går i ytterste detalj om hvordan man analyserer selskapsregnskap, og det er et must-ha for enhver grunnleggende investor. Vurder denne boken hvis du ønsker å bevege deg utover årsrapporter og proxy stemmer og til noen seriøse uttalelsesanalyser.

5. Den intelligente investoren av Benjamin Graham

Intelligent Investor er litt mer kjøttfull enn de fleste bøkene på listen, og det er langt den mest tekniske. Derfor plasserte jeg den på # 5 på listen min. Men etter at du har gått gjennom de første bøkene, tar denne virkelig det til neste nivå, spesielt når det gjelder å finne og evaluere enkelte selskaper å investere i. Siden Benjamin Graham er kjent som faren for verdiinvestering, bør ikke komme som en overraskelse at denne boken fokuserer på viktige investeringsstrategier som alle investorer kan søke.

Hvis du ønsker å få en bok som er full av solid investeringsinnsikt, spesielt når det gjelder å vurdere og identifisere enkelte selskaper å investere i, er The Intelligent Investor et flott sted å starte. Men vær advart - det er lenge, og det kan til tider være veldig teknisk. Hvis du kan komme gjennom det, er det en veldig solid lesning.

Bonus: Money: Master The Game av Tony Robbins

Dette er en bonus fordi det er et nytt tillegg til listen min i 2016. Money: Master The Game av Tony Robbins er en flott bok om investering og penger av Tony Robbins. Som Tony selvfølger i begynnelsen av boken, er han ikke en mester av penger. Så, hva gjør han? Han setter seg ned med noen av de smarteste, mest vellykkede investorene i verden, og får dem til å fortelle ham deres hemmeligheter. Han deler så disse hemmelighetene med verden i sin bok.

Svarene er egentlig ikke overraskende. Det som er overraskende er noen av taktikkene som brukes av disse investorene for å komme dit, og hvorfor så mange mennesker fortsatt ikke tror på det. Uansett, sjekk ut boken, jeg anbefaler det.

Hvilke andre bøker anbefaler du for å komme i gang med å investere?

Skrive Inn Din Kommentar