Penger

Eclipse er dårlige nyheter for California (men du kan få betalt for å se det)

Eclipse er dårlige nyheter for California (men du kan få betalt for å se det)

Lysene går ned.

Ingen stjerner. Ingen sol.

Luften avkjøles. Dyr stille. Folk gisp - kanskje gråter.

"Arrangementet har en ubeskrivelig effekt på observatører," Bob Berman på Wired skriver om den kommende totale solformørkelsen.

"Å se en nesten total formørkelse er egentlig ikke bedre enn å bli forelsket eller nesten besøke Grand Canyon. Kun full totalitet gir det forbløffende og helt entallige fenomenet som ikke ligner noe annet i våre liv, på vår planet eller i det kjente universet. "

Alle drømmer om denne kommende totale solformørkelsen, som debuterer over USA den 21. august. Det er første gang dette har skjedd over fastlands-USA siden 26. februar 1979.

Ta tak i ditt briller; gjør seerens forutsetninger.

Deretter blir californians betalt for å se på skuespillet.

Hvordan Total Solar Eclipse vil påvirke California (det er ikke bra)

Solar produserer 13,39% av Californias energi, noe som gjør landet til landets høyeste solgenererende stat. I sammenheng er det nesten 5 millioner soldrevne boliger.

Selv om staten ikke kommer til å oppleve totalformørkelsen (du må gå til naboen Oregon for det), vil den fortsatt oppleve over 75% dekning. (Se Los Angeles Times-kartet for å se hvor du faller.)

I Sacramento, for eksempel, begynner formørkelsen klokka 9:02, toppene klokken 10:17 a.m. (solen vil være ca 79% dekket da) og slutter klokken 11:39, ifølge The Sacramento Bee.

Selv om det hjelper at formørkelsen er midt på morgenen og ikke, si om kvelden når folk kommer hjem fra jobb, California vil miste på ganske mye energi - nok til å drive 600.000 boliger.

Boligeiere vil ikke oppleve effektene, men Steven Greenlee fra California ISO fortalte en lokal nyhetsorganisasjon at "det kommer til å være en travel dag bak kulissene."

Det er der du kan hjelpe - og få betalt for å gjøre det.

Hvordan du kan få betalt for å oppleve total solformørkelse

Her kommer OhmConnect inn på bildet.

OhmConnect belønner sine brukere i kontanter og premier når de reduserer sitt energiforbruk under bestemte tider på dagen. Disse kalles #OhmHours.

#OhmHours oppstår når energinettet er overbearbeidende og må stole på skitne kraftverk for å hindre en utbrent eller kraftig fin. Disse kraftverkene er egentlig ikke de reneste, så det er derfor viktig å kutte ned. #OhmHours oppstår vanligvis en eller to ganger i uken på ettermiddager eller kvelder.

Og det vil definitivt være en garantert #OhmHour 21. august.

Hvordan vet du når det er?

OhmConnect-brukere blir varslet via tekst eller e-post når det er en kommende #OhmHour. Det er da de kan ta skritt for å redusere energiforbruket ved å vente på å kjøre oppvaskmaskinen, koble fra Keurig, slå av kjøleskapet eller slå av av / på-knappen.

Bare for #OhmHour.

Du kan også få belønnet for å gå bort fra huset. (Nei, du trenger ikke å bare sitte i mørket med av / på-knappen.) Ta hunden en tur, sett opp et teppe i parken for å oppleve solformørkelsen eller bosette seg på verandaen din.

Hvis du er på vei til Oregon, enda bedre. Du kan koble fra apparatene dine, slå av fansen og ta av med tøyet.

Ved å delta i en #OhmHour, kan du få betalt. Du samler poeng basert på besparelsene dine. Hver gang du treffer 1000 poeng, banker du $ 10 - gavekort eller kontanter.

John Hastie, en fastboende i San Diego, tjente nesten $ 500 i juni.

Han er litt av en anomali, skjønt. Den gjennomsnittlige husstanden tjener rundt 200 dollar i året.

Vær oppmerksom på at OhmConnect kun fungerer sammen med bestemte verktøy selskaper, inkludert California PG & E, SDG & E og SCE kunder; samt Toronto Hydro-kunder.

Enkle trinn for å registrere deg for OhmConnect

Registrere seg for OhmConnect er gratis, og det er ikke som om du må registrere deg dager og uker før formørkelsen. Hele prosessen er ganske rask og enkel.

Du må koble verktøyet ditt til plattformen, men det er like sikkert som å betale disse regningene online.

En gang til kan du få tilgang til oversikten din, som beskriver din nåværende strømforbruk, besparelser og poeng. Du kan til og med flytte opp rekkene for å treffe bonuser.

Så hvorfor ikke begynne med formørkelsen? Staten din trenger din hjelp, og du kan like godt få betalt for å se det!

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er stoked for denne en gang i livet.

Skrive Inn Din Kommentar