Banker

10 gode tips for å betale av studentlån raskt

10 gode tips for å betale av studentlån raskt

Mange studenter øker penger til å betale for høyere utdanningskostnader. Det kan imidlertid vise seg å være overveldende hvis du uteksaminerer med studielånsgjeld som svinger over hodet ditt. Her er ti tips for å hjelpe deg med å betale av studielånene på kortere tid, slik at du kan leve The College Investor mottoet: få ut av gjeld, spik det personlige økonomi-grunnleggende, og begynn å investere.

Disse ti tipsene for å betale dine studielån raskt er en fin måte å starte!

1. Utnytte Student Loan Exit Counseling

Før du går ut av college, får du muligheten til å delta på studielåns avslutningsrådgivning. Du bør prøve å få mest mulig ut av det, da det vil hjelpe deg å forstå dine ansvarsområder / rettigheter når det gjelder å tilbakebetale studielånet ditt.

Hva mange akademikere ikke skjønner er at et studielåns sikkerhet er fremtidig inntjening. Så, som om du ikke foretar din bilbetaling, og banken repossesses bilen din, hvis du ikke betaler studielånet ditt, vil regjeringen ta inntekten din gjennom lønnsgodtgjørelser, avkastningsavvik og til og med sosial sikkerhet .

2. Fokus på papirarbeid

Dette er en ting som du aldri bør ta lett. Først og fremst, sørg for at dine långivere har din nåværende adresse på filen. For det andre, ikke bare skum gjennom hva de sender deg - les alt slik at du kan rette eventuelle feil. Også unngå å forsinke fullførelsen av noen skjemaer. Og vær sikker på når du må begynne å betale lånet ditt.

Nøkkelen til dette er å sørge for at du er økonomisk organisert.

3. Gå gjennom alle studentlånene dine

Gjennomgang av alle dine lån vil hjelpe deg med å få ting på plass. Begynn med å bestille dine lån i henhold til rentene - fra høyeste til laveste. Hvis du oppdager at du er i stand til å betale mer enn det månedlige minimumet, er det fornuftig å sette pengene dine mot lånet som har høyeste rente.

Når du går gjennom lånene dine, kan du enten sette opp en gjeldsbetaling snøball eller lavine. Valg av metode er din alene.

4. Vurder gjeldskonsolidering

Studentlånskonsolidering er en måte å ta med alle dine føderale lån under ett tak ved å kombinere dem. Hvis noen av studielånene dine har en "variabel rente", kan det hjelpe til med å redusere rentekostnadene dine. Men før du tar noen skritt, bør du huske at hvis du går for gjeldskonsolidering, risikerer du å miste utholdenhet og utsettelsesrettigheter til dine nåværende lån.

5. Hold deg på toppen av dine betalinger

Mangler betalinger bør alltid unngås, da det kan føre til at økonomiske pålegg blir pålagt deg, spesielt hvis lånet ditt er sendt til et samlingsbyrå. Husk også at konkurs vanligvis ikke eliminerer studielånets gjeld.

Hvis lånet ditt allerede er i mislighold, og du prøver å komme tilbake på sporet, må du gå gjennom studielåns rehabilitering.

6. Øk din inntekt

Gitt hva slags oppturer / nedturer markedet går gjennom og med arbeidsledighet i økende grad, kan det ikke være et alternativ å få en høyning. Du kan imidlertid øke inntektene dine ved å freelance. Ved å bruke fritiden din til freelance, kan du opprette en ekstra inntektskilde som i stor grad kan bidra til å fullføre studentlånet ditt.

Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, kan du sjekke ut denne listen over 50 + måter å øke inntekten etter college.

7. Finn arbeidsplass lykke

Når du elsker jobben din, har du en tendens til å jobbe veldig hardt, og alt annet synes å falle på plass, og det er hva som vil skje hvis du elsker det du gjør. Betalinger ser ikke ut til å skje på deg når du slutter å bry deg om inntekt og elsker jobben din. Å finne en karriere å elske begynner med ditt valg av utdanning. Mennesker som ønsker å jobbe i tro, bør vurdere bibelske bedriftsgrader akkurat som folk som ønsker å jobbe med pasienter, bør raskt vurdere online medisinsk skolegang.

8. Velg Graduated Student Loan Payments

Før du blir forvirret, betyr en utlånsplan for studielån simpelthen at utbetalingene dine starter lavt, og deretter økes gradvis hvert 2. år. Dette fungerer bra hvis du ser inntektene dine økende konsekvent i de kommende årene.

Sjekk ut alle de forskjellige tilbakebetalingsalternativene for studentlån her.

9. Bruk utsettelse

En oppsigelse gjør at du kan suspendere studielånet ditt midlertidig, noe som bare er å forsinke. Så hva kvalifiserer deg for en utsattelse? For det første kan økonomiske vanskeligheter med ledighet hjelpe deg med å kvalifisere for det. Å være i skole, høyskole, og så vel som en internship program kvalifiserer deg også for en. Men sjekk om du vil bli belastet noen interesse mens du er i utsatt.

10. Få en jobb som hjelper deg med å betale tilbake lånet

Det er mange forskjellige yrker der ute som kan bidra til å avbryte en del av gjelden din, eller med andre ord ha noe av det tilgitt. For eksempel kan du være kvalifisert til å få en del av ditt føderale lån betalt av hvis du tilfeldigvis lærer i et lavinntektsområde. Det finnes også ulike frivillige programmer som Peace Corps, AmeriCorps, etc. som gir deg mulighet til å betale tilbake studielånet ditt.

Betaling av studielånet ditt trenger ikke å være hektisk eller ubehagelig. Det kan være en jevn opplevelse, gitt at du tar de riktige trinnene for å betale det raskt og enkelt.

Skrive Inn Din Kommentar