Investere

Fungerer en 401 (k) Rollover alltid mest mulig?

Fungerer en 401 (k) Rollover alltid mest mulig?

Jeg er den typen person som liker å vite hvor pengene mine er og har så mye kontroll over det som jeg kan. Kanskje stammer det fra å betale av studentlån og kredittkortgjeld for mange år siden og snu en ny side om økonomi, eller kanskje det er delparanoia, men jeg er noen som liker å kunne kontrollere pengene mine.

Jeg vet at det egentlig ikke gjør meg unikt som mange av oss er på den måten, men når en 401 (k) rollover begynner, begynner mange mennesker å bekjenne at de ikke vet hva de har "der ute", som de setter det, jobber for dem for pensjonering.

Jeg har møtt dette regelmessig i finansbransjen, og det kommer mange ganger til en misforståelse om hva en person kan gjøre med sine 401 (k) og antakelsen om at det bare vil bli sittende fint med sin tidligere arbeidsgiver. En 401 (k) overgang kan imidlertid være et godt alternativ for mange; nøkkelen er at det bare krever litt lekser på forhånd for å avgjøre om det er best for deg.

Å gjøre en 401 (k) -rolle til din nye arbeidsgiver kan spare tid

Nå som du har forlatt jobben din, bør en av dine første anrop være til din tidligere gruppefordelingsavdeling for å utdanne deg selv om dine valg i forhold til 401 (k).

For de som bare vil ha brukervennlighet og lite hodepine kan det være fornuftig å gjøre en 401 (k) overgang til den nye arbeidsgiverens plan. Det kan potensielt være mange fordeler for dette, slik som at du kan få alle dine 401 (k) investeringer under ett tak, så å si, noe som kan gjøre det mye enklere å administrere.

Mens jeg er alt for å spare tid og gjøre ting lettere mens du investerer, er det viktig å vurdere at ikke alle 401 (k) planene gir mulighet for rollovers i sine planer. Hvis du vurderer denne ruten, må du kontakte den nye 401 (k) administratoren for å finne ut om de tillater 401 (k) overføring og 401 (k) overføring og hvilke krav og venteperioder de måtte ha på plass. Jeg vet at fristelsen er å sette dem alle under en plan, men det kan ikke alltid være et alternativ for deg.

Vi har en tendens til å glemme gamle 401 (k) s

Det virker som nesten hver person jeg snakker med om deres 401 (k) kan tenke på minst en eller to gamle 401 (k) s de har flytende der ute et sted. De er heller ikke alene, ifølge Forbes, var det over 15 millioner amerikanere som hadde etterlatt seg en gammel 401 (k) med sin arbeidsgiver (fra 2010).

Det er ikke et lite tall på noen måte, og legger lys på hvor mange som kan ha liten ide om hva som skjer med sine investeringer. Når du skifter jobb, vet jeg at det kan være mange ting som må tas vare på, men hvorfor glemmer du 401 (k)? Her er måten jeg ser på det: det er pengene mine, avsatt spesielt for pensjonering, og jeg vil beholde kontroll over det.

Problemet med å ikke gjøre en 401 (k) rollover i dette tilfellet er variert. Noen arbeidsgivere kan flytte dine nåværende investeringer til noe annet, eller de kan begynne å belaste deg avgifter for å få midler der og verre, men du har kanskje lite kunnskap om hvordan de blir forvaltet.

En ting å huske på er at mange planer ikke vil tillate deg å holde investeringer med dem hvis de er under et visst beløp. Dette vil variere etter plan, så sørg for å sjekke med tidligere administrator hvis dette er et alternativ du vurderer.

Det er mer enn to alternativer

Den viktigste skyldige jeg fant med investorer som ikke ønsket å gjøre en 401 (k) rollover, var at de ikke gjorde hvordan man rullet over 401 (k) og ikke visste alternativene de har.

Den gode tingen er i mange tilfeller at prosessen med å rulle over 401 (k) kan være nesten smertefri. Det finnes ingen reelle ensartede skjemaer, så papirene vil variere fra administrator til administrator med nøkkelen til å få pengene til ikke Betales til deg, men alltid til den nye administratoren.

Hvis du har bestemt eller oppdaget at en 401 (k) overgang til din nye plan ikke er et alternativ, har du fortsatt mange alternativer.

Det enkleste kan være å åpne en rollover IRA og flytte pengene til den kontoen. Den fine tingen om å gjøre dette er at det i stor grad øker investeringsalternativene dine, generelt sett. I stedet for å ha et lite antall verdipapirfond eller ETFer å velge mellom, kan du nå få tilgang til det som din megler tilbyr, samt å kunne investere i aksjer og utover. I tillegg åpner du deg også for potensielt lavere avgiftsalternativer som i stor grad kan påvirke porteføljen din over tid.

Utover det kan du også forfølge en Roth-konvertering hvis det er noe som interesserer deg, bare vær sikker på at du vet at skattemessige konsekvenser gjør det før du tar handling. Til slutt finner jeg at ved å gjøre en 401 (k) rollover spiller jeg en aktiv rolle i min pensjonsplanlegging og setter meg i en bedre posisjon.

Som alltid avhenger det av din situasjon

Som med alt relatert til å investere, er situasjonen ikke alltid enkel og enkel for alle. Det er mange ting å ta hensyn til når du ser på en potensiell 401 (k) overgang, og den skal håndteres seriøst.

Det kan til og med bety at du forlater det med din tidligere plan hvis de har en solid stabil av tilbud og krever lave avgifter. Mens jeg ikke personlig ville velge å bo med en gammel 401 (k) plan, er det et levedyktig alternativ for noen.

Nøkkelen er å se på hvordan du planlegger for pensjonering som helhet og hvilken rolle din gamle 401 (k) spiller i det. Når du bestemmer deg for det, er resten av det ganske enkelt og kan håndteres, generelt, ved å fylle ut et skjema eller to.

I tillegg til det vil jeg også legge til at hvis det er mulig, unngå å betale ut av 401 (k) for enhver pris. Jeg vet at det kan være fristende for mange, men de kortsiktige skatteimplikasjonene og langsiktig innvirkning på pensjonsplanleggingen er ikke verdt det.

Hva er dine tanker? Tror du at en 401 (k) rollover alltid gir mening? Hvor mange gamle 401 (k) s har du?

Skrive Inn Din Kommentar