Penger

De 7 beste måtene å tjene ekstra penger i Storbritannia

De 7 beste måtene å tjene ekstra penger i Storbritannia

Hør - vi vet alle at internett er fullt av "tjene penger hjemme" svindel, så vi har skyllet gjennom tusenvis av forskjellige ideer for å finne deg 7 legitime.

Dette er alle ideer som vi har gjort før, så vi vet at de er virkelige og at du blir betalt. I tillegg garanterer jeg at det er noen her inne som du aldri har hørt om ...

1. la google

Hvis du bruker mye tid på å søke på nettet, vil du kanskje forlate Google og gjøre InboxPounds til din søkemotor.

Hvorfor? InboxPounds ønsker å betale deg for dine søk.

Du kan tjene penger via InboxPounds hver gang du gjør en søk opp til $ 62 / år.

2. Selg dine SmartPhone-bilder

Hvis du har en smarttelefon og et fotografisk øye, kan det være mye enklere å tjene penger. Oh yeah - du trenger også tilgang til markedsførbar natur.

Det er en ny app kalt Foap som lar deg slå smarttelefonens bilder til kontanter.

Slik fungerer det. Du laster ned gratis appen. Du registrerer deg for en konto. Du tar et kvalitetsfoto. Du laster opp bilde til Foaps markedsplass. Noen kjøper lisensen til bildet ditt for $ 10. Du lager $ 5.

Hvis bildet ditt selges tjue ganger, får du $ 5 hver gang og ender opp med $ 100 i lommen, alt i omtrent 5 minutter med arbeid. Ganske kul, ikke sant?

3. Ta en online-undersøkelse eller to

De fleste av dere vet at jeg praktisk talt forakter undersøkelsesfirmaer på grunn av deres lave utbetalinger. Men jeg gjør et unntak fra min "ingen undersøkelsesregel" når jeg ser på TV.

Min kalkulator på dette er at jeg egentlig ikke gjør noe uansett, så jeg kan like godt gjøre noen ekstra penger. Jeg lommer vanligvis en ekstra $ 50- $ 100 / måned med denne metoden.

Her er mine favoritter ...

MySurvey

MintVine

Toluna

* Jeg anbefaler vanligvis at du blir med på minst to undersøkelsessteder, slik at du har flere alternativer å velge mellom. På den måten vil du også være på listen når de høyt betalende undersøkelsene ($ 10 +) kommer rundt.

4. Se mer fjernsyn

Ok, bare hør meg ut på denne. Det er definitivt mulig å få betalt for å se på TV ...

Last ned Perk Pop Quiz-appen og velg fra en av de mange trivia kategoriene - 90-tallet og 2000-tallet, Music & Movie Quotes og berømte slogans er bare noen få.

Jo mer korrekte svar du rack opp, jo flere poeng får du. Du kan innløse disse poengene for gavekort til Amazon, Starbucks, Nike, GameStop, Target og andre butikker.

Du kommer ikke til å bli rik gjør dette, men det er en morsom måte å tjene ekstra $ 15 til $ 20 i måneden for showene du allerede liker å se på.

5. Få betalt for å komme i bedre form

La oss innse - hvert år gjør vi alle sammen det samme Nyttårsoppløsningen for å komme i bedre form. Vel, i år får du litt ekstra motivasjon hvis du blir betalt for det. Vi er fans av både HealthyWage og DietBet, to nettsteder som gjør at du kan sette en innsats og tjene penger når du lykkes med å gå ned i vekt.

Og hvis du allerede er i god form, er en annen god ide å starte en oppstartsleir på din lokale park et par netter uke. Start med bare noen få venner - disse leirene har en tendens til å vokse ganske organisk når folk ser en gruppe mennesker som trener. De fleste opplæringsleirer kan tjene $ 100 / time eller mer.

6. Skriv en artikkel for en av disse bloggene

Visste du at det er blogger som vil betale deg opp til $ 100 for å skrive en artikkel for dem?

Og du trenger ikke å være en etablert forfatter for å gjøre dette. Så lenge du har litt kunnskap om emnet, og du kan stryke en setning sammen, er det eneste du trenger litt kreativ tenkning å komme opp med fremragende blogginnlegg ideer som du kan pitche til disse betalende bloggene.

Sett din tankehue på og se hvilke blogginnlegg ideer du kommer opp med som du kan pitche til en av disse bloggene:

  • Krazy Coupon Lady - Denne siden ble grunnlagt av Heather Wheeler og Joanie Demer, som begge har omtalt på TLCs Ekstrem kupongering. De aksepterer artikler på et bredt spekter av emner, inkludert stil / mote, kupong, familie / foreldre og personlig økonomi. Damene garanterer at du vil høre tilbake fra dem innen 7 dager og vil motta $ 50 via Paypal hvis de velger å publisere artikkelen din. Du kan lese alle detaljene her.
  • Listverse publiserer ingenting annet enn lister. Deres innlegg er alle lange lister (vanligvis over 1500 ord lang) som inneholder minst 10 elementer, med en forklaring på hvorfor hvert element fortjener sin plass på listen. De betaler deg $ 100 for artikkelen din. Les mer detaljer her.
  • Babble er Disneys foreldre nettsted. De er interessert i historier som diskuterer foreldre fra en uvanlig vinkel, eller tilbyr ferske råd om foreldringsemne. Les mer detaljer her.

7. Få pengene tilbake på alt du handler fra Swagbucks
Inntekter: $ 80

Er du kjent med tilbakebetalingstjenester som Swagbucks? De vil gi deg en kontantrabatt hvis du gjør dine online shopping gjennom deres nettsted.

Du trenger bare å opprette en gratis konto, og deretter bruke nettstedet deres til å handle på favorittsteder som Target, Amazon og Kohl (det er tusenvis av butikker der - det er bare noen få). Swagbucks vil da gi deg opptil 25% tilbakebetaling på hva du kjøper! Galt, ikke sant?

Jeg bruker dette året, men det er spesielt nyttig på juletid.Vurder at den gjennomsnittlige familien brukte $ 801 i gaver i fjor, og du kan se hvor fort dette ville begynne å legge opp. Bruk dette nettstedet til julehandel, gjennomsnittlig rundt 10% i tilbakebetalingsrabatter, og spar minst $ 80 i år!


Skrive Inn Din Kommentar