Mat

Denne dagligvarebutikken er faktisk billigere enn å handle på Walmart

Denne dagligvarebutikken er faktisk billigere enn å handle på Walmart

Fortsetter å handle på Walmart fordi du tror det er det billigste stedet å kjøpe dagligvarer?

Som det viser seg, kan du faktisk finne en bedre avtale i byen.

Mens det fortsatt er et blått tegn, er "mart" ingensteds i sitt navn.

Det er Aldi, den lille, tyske kjøpmannen du kanskje ikke har hørt om ennå, men definitivt trenger å sjekke ut ASAP.

Dens tilbud vil slå dine sokker av. Tror ikke på oss? Fortsett å lese.

Shopping for den billigste matbutikken: Aldi vs Walmart

Mens du planlegger for kontorets galte 2016 Thanksgiving-fest, sammenlignet vi prisene for alle våre menyelementer på Walmart, vår lokale regionale kjøpmann (Publix) og Aldi.

Hva vi fant var ... ærlig slags slags nøtter.

Vi ville lett lagre en latterlig mengde penger uten å måtte synke et eneste sekund til kupong, bare ved å handle hos Aldi. Det hadde frosset Butterball kalkuner for bare 1,29 dollar per pund - nesten halv av hva de koster ved Publix ($ 2,49 per pund).

Og selv om det ikke er overraskende, har dette rabattmarkedet gjort det bedre enn en swanky butikk, og det overgikk også Walmart ganske praktisk.

En fem pund pose med poteter sprang oss $ 2,79 i motsetning til Walmart's $ 3,47. Et dusin store egg koster bare 99 cent - mens 'mart hadde dem til $ 1,14.

Selv noe som virker som om det ville være galt, billig overalt, som maisstivelse, var vesentlig annerledes: Walmart hadde et pund på det på 1,18 dollar, mens Aldi var bare 89 cent. Det var til og med samme merke.

Business Insider gjorde også en prissammenligning mellom de to butikkene og funnet samme dagligvarer koster 30% mindre på Aldi enn de gjorde på Walmart.

Selv om noen ting, som tomater og organiske bananer, var billigere på Walmart, hadde Aldi overraskende gode tilbud på både ferske råvarer og matvarer.

Men ikke glem: Walmart vil prissammenhende enhver konkurrent, og en av grunnene til at Aldi kan selge sine varer så billig er mangel på investering i kundeservice.

Vårt team bestemte oss for å handle Aldi for de fleste av sine Thanksgiving-kjøp, og det er sant at det ikke var mye av kundeservice tilstedeværelse i butikken. Når det er sagt, er ingenting for vanskelig å finne ... og hvis vi hadde behov for det, er vi sikre på at vi kunne ha bedt om en kasserer.

Aldi krever også at kjøperne skal ta med sine egne poser, og det er et innskudd på 25 prosent for å få en handlekurv. Men du får kvartalet tilbake når du bytter vognen - og Aldi trenger ikke å ansette noen til å gjøre jobben, noe som betyr at det setter enda flere mynter tilbake i lommene.

Så hvis du bor i nærheten av en Aldi, sjekk den ut. Vi har selv satt sammen noen innsidertips for å hjelpe deg med å få enda mer ut av pengene du bruker der.

Bare vær sikker på at du ikke glemmer dine gjenbrukbare poser - eller vaskeromene dine!

Jamie Cattanach er en bidragsyter til The Penny Hoarder og totalt Aldi konvertere. Hennes skriving har også blitt omtalt på The Write Life, Word Riot, Nashville Review og andre steder. Finn @JamieCattanach på Twitter for å bølge hei.

Skrive Inn Din Kommentar