Penger

Denne studien sier 72% av menneskene vil ikke gifte seg med noen med dårlig kreditt score

Denne studien sier 72% av menneskene vil ikke gifte seg med noen med dårlig kreditt score

Opplysning: Dette innlegget inneholder en tilknyttet link. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjøre. Tross alt er han på vår favorittmynt.

Hvor viktig er det at din betydelige andre har en god kreditt score eller er kunnskapsrik med penger?

Det er ingen hemmelighet at omtrent halvparten av amerikanske ekteskap avsluttes i skilsmisse, og penger er ofte sitert som årsaken til splittelsen.

Med dette i bakhodet søkte Credit Sesame 2000 forbrukere med målet om å finne ut om en dårlig kreditt score kunne være en avtale-breaker når det kommer til et seriøst forhold. Vi stillte et enkelt spørsmål:

Vil du gifte deg med eller leve med en betydelig annen hvis kreditt score er ekstremt lav - og har ingen interesse i å forbedre den? Det kan også være verdt å sjekke din ...

Kjærlighet og kreditt score

Spørsmålet ga en ekstrem situasjon: en partner som ikke bare har lav kreditt score, men har heller ingen intensjon om å jobbe for å forbedre den.

Kunne elske å erobre styringsvaner for vanlige gjeld, vanskelige økonomiske situasjoner, uvilje til å forbedre en finansiell fremtid, eller alle de ovennevnte?

  • For mer enn en fjerdedel av undersøkelsen respondenter, sa 26% faktisk ja!
  • Mens det store flertallet av folk - 72% - synes å tegne en linje med ekstremt lav score (og ingen interesse i å forbedre den), er det fortsatt ganske sjokk å se at 1 av 5 personer er faktisk OK med det.

La oss se hvordan resultatene bryter ned basert på menneskers kjønn, alder, inntekt og hvor de bor.

Er menn mer tilgivende enn kvinner?

Når det gjelder hvordan menn ser situasjonen i forhold til kvinner, ser det ut til at menn er litt mer aksepterende av lav kredittpoeng enn kvinner:

  • 29% av de mannlige respondentene svarte ja og 69% sa nei
  • 24% av kvinnene sa ja, mens 73% sa nei

En mulig grunn til at menn kan være mer tilgivende enn kvinner, er fordi de tjener mer penger. En høyere inntekt kan korrelere med å se seg som den potensielle brødvinneren i familien.

Kanskje menn tror at partnerens kredittpoeng ikke virkelig ville påvirke parets økonomi. Dette kan være tilfelle dersom alle finansregnskapene holdes helt skilt.

Men hvis de noen gang planlegger å søke om et boliglån, billån eller annen sikret eller usikret gjeld sammen, vil begge søkeres kredittpoeng påvirke lånets rente, og om de er godkjent for lånet.

Rikdom - eller mangel på det - gjør en forskjell

Når vi ser på undersøkelsens respondenter etter inntekt, ser det ut til at de som enten tjener mye (over $ 150 000) eller svært lite ($ 24 000 eller mindre) synes mest villige til å kompromittere dårlig kreditt for kjærlighet.

Mer enn en tredjedel av de som tjener mer enn $ 150.000, er villige til å gifte seg eller leve med en partner med dårlig kreditt, samt 31% av de som tjener $ 24,999 eller mindre hvert år.

Klokere med alder?

Enten eldre generasjoner vet noe, eller de er bare klokere når det gjelder penger.

Eldre mennesker er mer sannsynlig å si nei til ekteskap eller samliv med en "tapere" kreditt enn unge.

Her er resultatene:

  • 62% av respondentene 25 til 34 år gammel
  • 78% av respondentene 55 år eller eldre

  • 34% av de i alderen 25 til 34 sa ja til å være med en kompis med lav score, sammen med ...
  • 20% for de som er 55 år

"Trist grunn til å basere et ekteskapsbeslutning"

Hvorvidt dårlig kreditt kan være et ekteskapsavtale-breaker er et spørsmål som syntes å fremkalle fast ja eller ingen reaksjoner.

Kun 2% av respondentene valgte "Annet" for svaret deres - og vi krevde en tekstbasert forklaring dersom de valgte den.

Den vanligste årsaken var at "kanskje" - det kan faktisk være et komplisert problem.

Men ett svar stod ut: "Sad grunn til å basere en ekteskapsbeslutning."

Er det virkelig så? Med tanke på studien etter studiet finner penger å være den ledende årsaken til stress i et forhold, kan det være verdt å ta økonomien mer alvorlig før du går til alteret.

Kjenner du din kreditt score? Slik sjekker du det gratis - sammen med noen tips for å forbedre det ...

Din sving: Vil du gifte deg med eller leve med noen som har dårlig kreditt score?

Dette innholdet opprinnelig ble vist på CreditSesame.com.

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Ved å legge til disse koblingene kan vi holde lysene på The Penny Hoarder HQ, noe som gjør det mye enklere å spille shuffleboard etter en lang dag med avtale-søkende!


Skrive Inn Din Kommentar