Liv

Disse 8 nettstedene hjalp oss med å spare $ 21.781 på vårt bryllup

Disse 8 nettstedene hjalp oss med å spare $ 21.781 på vårt bryllup

Da jeg giftet seg i oktober 2014, hadde jeg ikke drømt om min perfekte kjole og det perfekte stedet og de perfekte blomster siden jeg var gammel nok til å lese et kvinnemagasin, men det var fortsatt den perfekte dagen.

Min nå-mann og jeg betalte for bryllupet oss selv; Vi valgte å splurge på en bryllupsreise i Vietnam og lagre våre pennies på selve bryllupsdagen. Vi brukte tekniske verktøy for å holde kostnadene nede og tilbrakte en samlet sum på $ 7000.

Sammenlignet med den gjennomsnittlige amerikanske bryllupskostnaden på $ 31,213, ifølge The Knot, Vi lagret massevis av penger. Slik har vi planlagt bryllupet vårt på et budsjett.

Stedet: airbnb

Min mann og jeg ønsket en bakgård bryllup, men vår San Francisco verftet var for liten. Vi kunne ha leid en park, men byregler innebar at vi ikke kunne spille forsterket musikk og måtte gå innen klokken 4

Så lenge Airbnb-brukere, fant vi at vi kanskje kunne leie et hus med en hage. Et raskt søk viste oss at det ikke bare var mange alternativer, men mange var innen kort gange fra huset vårt.

For å finne tilgjengelige egenskaper brukte vi søkeordet "bakgård" og klikket på alternativet "egnet for hendelser" under alternativet "flere filtre". Du kan også legge inn maksimalt antall gjester (16+), som vil vise deg massevis av resultater som annonserer som hendelsesplass, for så lite som $ 500 per helg.

Vi var forbundet med en nydelig eiendomsforvalter hvis hus var bare to kvartaler fra leiligheten vår. Han var mer enn glad for å la oss gifte oss der og til og med la oss sette opp noen dager tidlig (selv om vi kastet ham en ekstra $ 400 som en takk).

For $ 1000 totalt, vi fikk en to-roms leilighet med en gigantisk bakgård. Som en ekstra bonus tjente vi noen av pengene tilbake ved å bo noen få gjester der!

Vi brukte en ekstra $ 250 på gartner for å fjerne blader og plante friske blomster på forhånd. Vår vert var mer enn glad for å la oss forskjøre hans hage.

Nasjonalt gjennomsnitt for et mottakssted: $14,006

Vårt bryllup: $1,250

Penger lagret: $ 12,756 (pluss en annen $ 1,901, siden vi arrangerte vår seremoni der også)

Musikken: Spotify

Vår ettermiddagsgrilling var ikke et danseparti, så vi bestemte oss for ikke å slippe pengene på en profesjonell DJ med dyrt utstyr.

Vi har allerede to Bluetooth-høyttalere av høy kvalitet, så vi brukte vårt månedlige Spotify-abonnement for bakgrunnsmusikken vår. Vi la våre venner spille DJ og endte med å lytte til alt fra Taylor Swift til Nat King Cole.

Nasjonalt gjennomsnitt for en DJ: $1,124

Vårt bryllup: $10

Penger lagret: $1,024

Invitasjonene: Glo

Siden bryllupet vårt var så lite, var det ikke fornuftig å feire invitasjoner.

I stedet jaktet vi rundt etter en tjeneste som ville sende invitasjonene, drive vår bryllupswebside og administrere RSVPene. Det er tonnevis av plattformer som gjør hver enkelt av disse tingene individuelt, men Glö var den eneste som gjorde alt av det ovenfor.

Nasjonalt gjennomsnitt for invitasjoner: $439

Vårt bryllup: $100

Penger lagret: $339

Kjolen: OnceWed

Jeg fant The Perfect Dress noen måneder inn i vårt engasjement på en fancy butikk, men jeg kunne ikke få meg til å bruke $ 1,300 (pluss omfattende endringer) for en kjole jeg ville ha på bare én gang. Så jeg satte opp en Google Alert for navn og merkevare av kjole.

Noen måneder senere fikk jeg et resultat fra OnceWed - en del bryllupsblogg, en del bruktskjoler - hvor Jeg fant min eksakte kjole, slitt en gang, aldri endret og i min størrelse for bare $ 500.

Jeg endte opp med å snakke med selgeren på telefonen, og vi ble faste Facebook-venner. Jeg elsker at jeg fikk høre hennes bryllupshistorie, så gjør henne til å kle meg selv. Jeg hyrde en skredder på Thumbtack for å legge til ermer og forkorte toget for en ekstra $ 300.

nasjonalt gjennomsnitt for en brudekjole: $1,357

Vårt bryllup: $800

Penger lagret: $557

Maten: TaskRabbit

Å mate 40 personer var overraskende enkelt: Vi bestilte bare takeaway!

Vi ringte vår favoritt San Francisco restaurant noen dager før bryllupet for å gi de ansatte en heads-up, og den totale kostnaden var like under $ 500.

Restauranten leverer ikke, så vi hyret en TaskRabbit for å hente og levere maten til vår Airbnb for en ekstra $ 30. Han viste seg rett tid (med sin mor for å hjelpe!), Og de gikk inn i smilende, dusjer oss med gratulerer. Maten var også fantastisk.

Nasjonalt gjennomsnitt for mat: $ 2.720 (basert på gjennomsnittlig $ 68 per person for 40 personer)

Vårt bryllup: $530

Penger lagret: $2,190

Innredningen: Amazon

Jeg er velsignet med en mengde slimne venner, en avhengighet av Pinterest og en takknemlighet for utendørs skjønnhet.

Vi gjorde ikke tonn decor-wise siden blomster og trær var rikelig, men vi bestilte en haug med Mason krukker, vev pompoms, bånd og tavler på Amazon for like under $ 70. En episk båt natt senere, vi hadde alle våre dekorasjoner klare.

Dagen før bryllupet stoppet jeg av vår lokale blomsterstativ og kjøpte en haug med blomster i matchende fargetoner. Det kostet en annen $ 70 (dette inkluderte min bukett!), Og vi gjorde noe raskt å ordne i de tidligere nevnte Mason-krukkene. En kunstnervenn ledet avgiften morgenen til bryllupet for å sikre at alt var satt opp og nydelig.

Nasjonalt gjennomsnitt for blomster og dekorasjoner: $2,141

Vårt bryllup: $140

Penger lagret: $2,001

Bilen: Sidecar

Etter den offisielle seremonien og mottaket var vi vert for en karaoke etterfest der vi sang ansiktsene våre. Det er San Francisco, men parkering var ikke et alternativ.

I stedet for å ta bussen brukte vi Sidecar, en tur-deling app. Jo, vi kunne ha leid noe mer avansert, men det var bare en 10-minutters kjøretur.

Vi gikk til og med super snø og brukte alternativet "delt rides", som potensielt kunne ha satt oss i bilen med fremmede. Vi var de eneste passasjerene begge veier, men vår sjåfør var ganske spent på å se oss i vår brudekjole.

Nasjonal gjennomsnitt for transport: $767

Vårt bryllup: $10

Penger lagret: $757

Officianten: Universal Life Church

Vi ordinert min manns beste venn på internett gjennom universell livskirken. Jeg hadde alltid hørt at dette var en ting, men jeg ante ikke hvor lett det var. Han behøvde ikke engang være til stede; Vi har nettopp fylt ut skjemaet på nettet og angitt adressen sin. Noen dager senere fikk han et brev som sier at han var en offisiell minister.

Hvis du vil at en venn skal være med, må du definitivt gå denne ruten - men sjekk reglene i din tilstand først. Staten i California tillater folk å bli "deputert for en dag", men belaster $ 120. Å få ordained online koster mindre enn $ 20, og de kan utføre flere seremonier nedover linjen hvis de velger.

Nasjonalt gjennomsnitt for en officiant: $266

Vårt bryllup: $18

Penger lagret: $248

Hva å forvente fra et teknisk drevet bryllup på et budsjett

Hvis du går denne ruten, må du gi opp en viss ide om hvordan dagen skal gå. Vi spilte vert i stedet for å bli helt bortskjemt, men den typen bryllup appellerte aldri til noen av oss uansett.

Hvis du planlegger et bryllup på et budsjett, men du er i humør for noe mer tradisjonelt, velger du noen av disse områdene for å spare penger, og deretter bruke besparelsene dine på andre.

Det eneste stedet vi ikke skimp var på vår fotograf. Jeg skjønte at jeg ikke ville huske våre midtpunkter eller papirplater, men jeg visste at vi ville se tilbake på bildene våre til vi er gamle og grå.

Så vi brukte $ 4400 på den beste fotografen vi kunne finne (det var hans billigste pakke, og vi booket ham et år på forhånd), og jeg er så glad vi gjorde. Bildene er nydelige.

Mitt bryllup var den beste dagen i mitt liv. Visst, våre dekorasjoner var litt wilty, og noen ganger var det en lull i musikken, men alt jeg husker var glede: Sangen min beste venn skrev for oss. Min manns ansikt som han sa hans løfter. Våre venner whistling og jubel som vi ble uttalt ektemann og kone. Den synkende solen i hagen som Elliot og jeg holdt hendene og så på festen skimte rundt oss.

Din sving: Hvilke smarte strategier brukte du til å spare penger på bryllupet ditt?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Marian Schembari er en forfatter og blogger basert i Düsseldorf, Tyskland, ved hjelp av San Francisco. Hun skriver om reise og kreativitet og bruker altfor mye tid på internett.


Skrive Inn Din Kommentar