Investere

Hvorfor er kvinner redd for å investere?

Hvorfor er kvinner redd for å investere?

En nylig artikkel i Huffington Post fikk meg til å tenke på kvinner og investere. Nærmere bestemt fikk jeg meg til å tenke på hvorfor er kvinner redd for å investere?

Også, jeg leser mange personlige finans blogger. Mye.

Og generelt svekker stereotypiske vilkår, er det en ting jeg forteller å merke seg at blogger skrevet av kvinner fokuserer på hvordan man sparer penger, og blogger skrevet av menn fokuserer på hvordan man kan tjene mer penger (selv om her er en god liste over kvinnelige investorer).

Stereotyper til side, jeg føler dette i mitt eget liv. Investering var alltid noe jeg ville gjøre ... senere. Jeg er en pro til å spare penger, en ekspert på å betale av gjeld, og en kunnskapsrik shopper. Men nevne ordet investerer, og jeg tune ut. Aksjer, obligasjoner, indekser? Nei takk. Investering er for proffene.

Hvorfor er jeg en kvinne redd for å investere?

Jeg kan ikke si sikkert at kjønet mitt har noe å gjøre med min frykt, men jeg kan ikke si at det ikke gjør det. Det er mangel på kunnskap som holder meg tilbake. Eller, i det minste, mangel på kunnskap bidrar til min foreløpige oppførsel.

Jeg var ikke redd for å betale 25 000 dollar i kredittkortgjeld. Mer utrolig, jeg var ikke redd for å investere i en bedrift ved å skrive en sjekk fra kredittkortet mitt flere år siden. Men å kjøpe aksjer? Godhet nådig. Et balansert fond? Dette er vanskeligere enn Calculus i videregående skole, og likevel er det enda viktigere.

Egentlig har jeg investert i år

Den andre dagen skjønte jeg noe som ikke burde vært en slik åpenbaring. Jeg har en IRA. En innlogging og et passord hos TD Ameritrade. Det betyr at jeg allerede investerer. Slår ut, legger penger til pensjonering er akkurat det samme som å investere ekte penger. Den eneste forskjellen er den tiden det tar å få det tilbake. Og siden jeg ikke vil være pensjonere lenge (lengre enn jeg har levd i dag!), Kan jeg være mer aggressiv i pensjonsfondet.

Jeg synes det er lett å bli redd for å investere. Selv siden det var noen uker siden, har jeg ikke gjort mer forskning om hvor jeg skal sette pengene mine for mine gyldne år.

Grunner til å frykte å investere

TD Ameritrade nettsted. Du må lære et helt nytt sett med investeringsjargong for å kunne gjøre noe på TD Ameritrade. Her er en morsom historie (som egentlig sannsynligvis reddet meg penger i det lange løp). Fra 2006 til 2010 hadde jeg vært flittig automatisk innskudd 200 dollar i måneden til en IRA. Dette var min "strutsperiode", så jeg merket ikke engang at pengene var å forlate kontoen min. Jeg vil få e-postbekreftelser fra dem, men språket ser ikke ut til å rope, "Takk for å sette inn en annen $ 200 i IRA!" Så de ville neppe registrere seg. Da, da jeg bestemte meg for å bli seriøs (bedre sent enn aldri!) Begynte jeg å legge inn alle mine kontoer til Mint.

Mint sa, "hei, er du sikker på at du ikke har noen investeringer? Som TD Ameritrade? "

Og se, jeg loggte inn på min TD Ameritrade-konto, og så noe som $ 10.000 som satt der. I min feiekonto.

På den tiden var det a formue og jeg trodde jeg ville slå jackpotten. Jeg var også takknemlig for at jeg hadde valgt en tradisjonell snarere enn en Roth, fordi jeg ville vært så fristet til å trekke den ut av en Roth og rett inn i 23% rente kredittkort gjelden. For en beinflytende bevegelse så denne ut som om det var greit!

Fondet jeg trodde jeg hadde lagt inn, mistet 40% av verdien mellom 2006 og 2008, så selv om jeg ikke tjente noe (mindre enn ingenting hvis du tenker på inflasjon!) Jeg tapte ikke penger.

Det er ikke en garanti. Betaling av gjeld av noe slag, med hvilken som helst rente, gir deg en garantert x% avkastning på investeringen. Absolutt ingenting annet er garantert. Det er skremmende, men også på en eller annen måte frigjørende, fordi hvis du ikke er redd for å tape penger, har du mye mer å vinne. Jeg tror at når du kommer fra et sted hvor du tapte penger, er du mer redd for å miste den. Det er mye mer utfordrende å plukke aksjer, eller til og med velge midler, enn det er å handle på andrehandsbutikker.

Jeg er redd for store tap, så jeg legger seg for små seier.

Grunn til å omfavne Investing Anyway

Det er folk som tjener nok penger til å investere, slik at de (og deres barn og deres barns barn) aldri må jobbe igjen. Frugalitet hjelper deg med å leve innenfor dine midler, men å investere vil utvide dine midler.

Og hvis du sitter fast som jeg er og vil ha noen til å holde hånden din når du begynner å vurdere å åpne din første konto og begynne å investere, sjekk ut The College Investor's Investing 101 Course.

Hvordan gjorde du det? Er du redd for å investere?

Skrive Inn Din Kommentar