Penger

Sende klærne dine på 2. gang rundt? Du kan aldri se kontanter

Sende klærne dine på 2. gang rundt? Du kan aldri se kontanter

Forsendelsesbutikk 2. gang rundt annonsert nylig at det ville lukke hele kjeden, og tusenvis av sendere kunne ligge igjen.

"På grunn av en konvergens mellom markedskreftene som rammer alle murstein- og mørtelbutikker - inkludert økt konkurranse fra nettbutikkene i kombinasjon med skyrockete leieavtaler - har vi truffet den vanskelige beslutningen om å lukke butikkene våre", sier en FAQ-side som forklarer nedleggelsen.

Detaljhandelskæder og uavhengige bedrifter har slitt seg for å opprettholde sin fysiske tilstedeværelse i dagens nettbutikkmiljø.

FAQ-notatene 2nd Time Around vil fortsette å selge varer før utbredt closeout-salg i juni; Varer som selges under utgående salg vil bli betalt til forsendelser før 15. juni.

Hva betyr dette for sendere med 2. gang rundt?

Butikken planlegger å betale forsendelser for varer som er solgt etter 1. mai, men det er uklart om folk vil bli betalt for klær og tilbehør som kjedens lokaler solgte før mai.

Racked og Boston Globe deler historier om kunder som sier at de skylder hundrevis av dollar fra tidligere gjenstander solgt, og i noen tilfeller kan ikke få deres gjenværende varer tilbake fra deres lokale butikk.

Selskapets lukkede FAQ påminner også sendere om at de forlater sine varer ved andre tider rundt på egen risiko, og selskapet er ikke ansvarlig for "tap av tyveri, skader, uaktsomhet eller annen årsak."

En representant på kundeservicen på butikken på 877-251-1455 fortalte oss at kjeden ikke kan forplikte seg til å betale for salg gjort før 1. mai, men tilbød å ta en e-postadresse for kontakt med ytterligere informasjon hvis den skulle bli utgitt. Kundeservicen er tilgjengelig mandag til fredag ​​mellom kl. 8 og kl. CDT.

2nd Time Around hovedtelefonnummer var opptatt hele dagen torsdag. Selskapet, som rebranded fra Second Time Around i 2015, er konsentrert langs østkysten.

Hvis du føler deg brent av denne plutselige nedleggelsen, kan det være på tide å undersøke de elektroniske loppemarkedene som har dukket opp de siste årene.

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar