Liv

Gratis versjon av populære Yale-kurset lærer Vitenskapen om lykke

Gratis versjon av populære Yale-kurset lærer Vitenskapen om lykke

De sier at penger ikke kan kjøpe lykke. Kanskje det er derfor Yale University tilbyr en gratis versjon av sin populære kurs på lykke via Coursera.

Psykologi professor Laurie Santos lærer "Psychology and the Good Life" på Yale. Det er en ny klasse dette semesteret, og har blitt universitetets mest populære kurs i sin 316-årige historie med nesten 1200 studenter - nesten en fjerdedel av Yale's studentstudieorgan - registrert, rapporterer The New York Times.

På nettet kurs firmaet Coursera, er Santos undervisning en versjon av det kurset, omdøpt "Vitenskapen om velvære."

I følge kursbeskrivelsen vil online-klassen dyve inn i misforståelsene folk har om lykke, hva fører folk til å tenke slik de gjør, hvilke aktiviteter har vist seg å øke lykken og hvilke strategier som kan bidra til å bygge bedre vaner.

"Du får sjansen til å se på disse korte forelesningene om vitenskapen om lykke, men også å tenke på hvordan du utvikler disse praksisene i ditt eget liv" Santos sa i en video publisert av Yale News.

Kurset er selvfylt, selv om en pensum er tilgjengelig for å veilede studenter over en seks ukes periode. Bustle reports Coursera versjon inneholder full tilgang til forelesningene, men studenter som ønsker alle oppgaver og klassemateriell må betale en studieavgift på $ 49.

Tjuefem anmeldere av nettkurset ga det 4,7 av 5 stjerner.

"Det er så komplisert, men likevel så enkelt," sa en anmelder. "Det har hjulpet meg i mitt daglige liv, i den måten jeg bare ser på livet og meg selv. Jeg er så takknemlig for muligheten til å ta denne frie klassen fra Yale University. "

Se her for mer informasjon om kurset og å registrere.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar