Liv

Vi prøvde 8 Leggings under $ 20 - og vurdert dem verst til beste

Vi prøvde 8 Leggings under $ 20 - og vurdert dem verst til beste

Jeg innrømmer: Jeg kjempet leggings-tingen for en stund.

I 2012 kom jeg tilbake til USA etter et år i Sør-Korea - og alle hadde på seg dem som bukser. Jeg trodde det var latterlig.

Så kjøpte jeg et par for yoga. Hellige moly: De var så komfortable.

Sakte, min yoga bukser devolved til bare-løpende-til-butikkbukser. Og til slutt, i slitasje-all-time-for-any-reason bukser. (De andre legging tilbedere vet hvordan det går.)

Det ser ut til at trenden ikke går overalt, og siden det er igjen legging sesong i det meste av verden, ønsket jeg å finne ut hvilke som er best.

Hvilke som ikke er tynne og dårlige, og i stedet er tykke og luksuriøse - alt på et budsjett, selvfølgelig.

Etter å ha pollet vårt kontor og Facebook community gruppe for sine faves, jeg samlet en liste med åtte leggings under $ 20 å kjøpe og teste - pluss en bonus merkevare, som jeg vil avsløre på slutten.

Her er resultatene ...

Den beste leggings for kvinner under $ 20 (og det verste)

Jeg spurte hver modell om å vurdere henne leggings, og rangere dem fra 1-10, basert på komfort, utseende og verdi. Da jeg gjennomsnittet tallene for å finne en total score og rangere hvert par fra verst til beste.

Klar? La oss gjøre det…

8. Amazon

Lush Moda Sømløse Leggings ($ 9,99)

Siden jeg skrev dette innlegget, valgte jeg sist når det kom til hvilke leggings jeg måtte modellere - og det ser ut som de andre damene visste hva som var oppe (hint: ikke disse).

De kommer i tonn med morsomme farger (til og med Penny Hoarder lilla!), Men det er der moroa slutter. De er gjennomsiktige når du bøyer seg over, laget av et merkelig skinnende materiale som ikke er veldig behagelig og er altfor lang for korte jenter.

Komfort: 5

Se: 5

Verdi: 6

TOTAL: 5,33

7. Kohl er

LC Lauren Conrad Solid Leggings ($ 20)

Så mye som jeg elsket "The Hills", var LCs leggings nær bunnen av listen. Selv om noen anmeldere beskrev dem som de "mest komfortable leggingene noensinne", var modellen vår ikke enig.

Hun fikk den lille lengden, men de var fortsatt for store for henne.

"De er for baggy, og de er ikke super myke," sa hun. "Jeg er skuffet, siden de hadde så gode anmeldelser på nettet!"

Oh, og de var de dyreste de testet - så selv om de kanskje jobber for høyere eller kurvier kvinner, jeg vil fortsatt anbefale at du går med ett av valgene nedenfor.

Komfort: 6

Se: 5

Verdi: 7

TOTAL: 6

6. Walmart

Danskin Nå Cotton Sport Leggings ($ 12.95)

Jeg elsker min super-myke No Boundaries leggings fra Walmart, men disse Danskin de gjorde ikke trikset for vår modell.

"Stoffet er litt grovt og litt skrapete," sa hun. "De er ganske tykke. Sømene er litt for tunge, og de har en super merkelig trekant. Jeg ville ha dem til å trene, men ikke som bukser. "

Komfort: 5

Se: 6

Verdi: 8

TOTAL: 6,33

5. Victoria's Secret PINK

Lounge Legging ($ 19.50)

Disse var de nest dyreste leggings vi prøvde, og selv om det ikke var noe galt med dem, kan de ikke være den beste verdien på listen.

"De er litt kjedelige, men jeg liker dem," sa modellen vår. "Passformen er perfekt; ingen muffin topp og ingen klosset du-vet-hvor. "

«De varer lenge,» sa en leser. "Åtte år eller mer."

Komfort: 10

Se: 7

Verdi: 6

TOTAL: 7,66

4. Sam's Club

Marika Montert Capri (2 for $ 16,99)

Hvem ville trodde du kunne finne høykvalitets trening leggings på Sam's Club?

Disse leggings er definitivt på den sporty side, men det passer akkurat vår modell.

"De er super tykke, slik at du ikke har gjennomsiktige effekt når du bøyer seg over," sa hun. "Og vent på det ... de har lommer! Virkelig store lommer som kan holde telefonen din og nøklene. "

Komfort: 8

Se: 6

Verdi: 10

TOTAL: 8

3. For alltid 21

Classic Leggings ($ 3,90)

Klokka på omtrent samme pris som din daglige latte, disse leggings er definitivt den billigste på listen. Og ifølge vår modell er de verdt prisen!

"De er myke og ikke-krenkende," sa hun. "De går opp høyt slik at de er gode for å dekke eventuelle problemer med magen ... men hvis jeg bøyer seg over, er de litt gjennomsiktige. Jeg må sørge for at de ikke går i fronten. Jeg ville bære dem til loungen eller under en kjole, hvis det fortsatt er en stil - jeg tror ikke det er - men sannsynligvis ikke med en kort topp. "

Komfort: 8

Se: 7

Verdi: 10

TOTAL: 8,33

2. Mål

Mossimo Trykte Leggings ($ 17.99)

Alle elsker Target, og vår forskning tyder på at alle vil elske Target leggings, også. Vi måtte ikke engang kjøpe disse; vår modell hadde allerede et par i sitt kommode.

"Jeg elsker farger og mønstre, og de er veldig komfortable," sa hun. "Kvaliteten er stor; Jeg har hatt dem i et år, og de holder godt. Jeg tror de er en god verdi. "

Jeg koblet til et lignende par ovenfor, men hvis du vil ha et større utvalg av mønstre og størrelser, må du gå inn i din lokale målbutikk.

Komfort: 8

Se: 9

Verdi: 9

TOTAL: 8,66

1. Old Navy

Mønstret Leggings ($ 12.50)

Ding, ding, ding! Vi har en vinner.

Vår modell elsket hvor behagelig og smigrende disse leggings var.

"Jeg har en stor rump og er 5'10", sa hun, "så det er fint hvor bra de passer." Hun advarte de er litt gjennomsiktige hvis du bøyer seg over, så "kanskje ha en lengre tid skjorte med dem. "

Enda bedre, "De har vart flere år med stor bruk," sa en leser til oss. "Og [det er] ingen problemer med dem som går gjennom på meg."

For $ 12,50 og slike søte mønstre, er jeg glad for å gi disse en prøve!

Komfort: 10

Se: 9

Verdi: 10

TOTAL: 9,66

Bonus Leggings: LuLaRoe

Ok, jeg vet at disse leggings ikke er under $ 20 - men siden så mange fellesskapsmedlemmer og medarbeider har stemt for dette merket, måtte jeg inkludere det på en eller annen måte.

Her er noen av ordene LuLaRoe-hengivene brukte for å beskrive deres favorittpar leggings:

"Komfort er 100% fantastisk." "Utrolig." "Buttery soft." "Magisk stoff."

"Ser bra ut på oss selv CURVY jenter."

"De er ikke for tynne, de viser ikke rumpen din, og de gjør ikke gjeng hvor du ikke vil at de skal ha flok."

"De er de mest fasjonable på grunn av mønstrene og alternativene. De er de mest holdbare. Du kan bære dem som bukser, fordi de har et band. "

"De er vanvittig myke og elastiske, men på en eller annen måte ugjennomsiktig ... de er alle pustende, men likevel isolerende nok til kjølig vær."

De få downsides nevnt? Kostnaden: Det er $ 25 for ett par. De kommer bare i to størrelser: vanlig eller høy og kurvet, og noen ganger kan kuttene variere.

De er heller ikke tilgjengelige i butikker, så du må kjøpe dem fra en konsulent. Hvis du ikke personlig kjenner noen, kan du søke etter en i ditt område ved å bruke selskapets nettside.

Eller søk LuLaRoe på Facebook, og tonnevis av grupper vil dukke opp. Da jeg gjorde dette, fant jeg ut flere venner av meg, som nylig var vert for sine egne LuLaRoe-fester.

Så, de er dyre og slags smerte å få - men for ekte leggings-as-buks aficionados, kan de være vel verdt det.

Komfort: 10

Se: 10

Verdi: 9

TOTAL: 9,66

Hva tror du? Er du enig med mine funn, eller savnet jeg favorittene dine?

Åh, og hvis du bor i et område med høstvær, vennligst send noen kule bris ned til Florida, så jeg kan bli med i legging moro!

Din sving: Har din favoritt leggings gjort listen?

Susan Shain, seniorforfatter for The Penny Hoarder, søker alltid eventyr på et budsjett. Besøk hennes blogg på susanshain.com, eller si hei på Twitter @susan_shain. Redaktør intern Jacquelyn Pica gjorde også mye av legworket.


Skrive Inn Din Kommentar