Banker

5 ting din millionær nabo forteller deg ikke

5 ting din millionær nabo forteller deg ikke

Det er foreløpig anslått at det er rundt 3.000.000 millionærer i USA i dag. Og gitt at det er om lag 300.000.000 amerikanere i henhold til de nyeste folketalldataene, betyr det at rundt 1 av 100 er millionærer. Enda mer oppsiktsvekkende betyr det at du sikkert kjenner noen som er millionær, og du bor sannsynligvis innenfor et steinkast av andre millionærer som du ikke vet.

Sannheten er at mange millionærer har svært bestemte vaner. Egenskaper som gjør dem vellykkede. En av de mest interessante aspektene av min bedre kjenne en ung millionær investor serie er det som gjør noen av disse millionærene tikk.

Utover det inspirerende er her fem grunnleggende vaner som din millionær nabo har, men sannsynligvis ikke forteller deg.

1. Start ung og ikke slå opp

Mange millionærer begynner ung. Det er så mye lettere å starte ung i stedet for eldre. Du har bare mer tid - det er enkel matte.

Dessuten, jo yngre du starter, jo lengre må du se pengene dine i løpet av tiden. Tenk bare på hva Dave Ramsey sa i forrige måned:

Lagrer bare $ 100 per måned fra 25 år til 65 år ved 12% vekst = $ 1,176,000. Alle bør pensjonere en millionær!

- Dave Ramsey (@DaveRamsey) 12. februar 2013

Han kom inn i mye varmt vann for dette sitatet - men tenk på det. Hvis du starter ved 25, har du 10 flere år enn du begynner på 35. Du kan diskutere avkastningen alt du vil, men yngre er alltid bedre enn eldre.

Men del to er ikke å rote opp. Dette betyr å unngå studentlånsgjeld, kredittkortgjeld og ikke komme inn i økonomiske problemer. Noen av de vanligste årsakene til gjeld og økonomiske problemer er: økte utgifter med redusert inntekt, arbeidsledighet, gambling, dårlig pengestyring, ingen penger kommunikasjonsferdigheter, og banker på en fallfall.

Hvis du holder deg til et balansert budsjett og starter tidlig, er du allerede på nivå med millionærens nabo. Husk at du fokuserer på frontlasting av ditt økonomiske liv.

2. Ikke flytt og ikke bli skilt

Det knuser opp, og det unngår store utgifter som muligens kan unngås. To av de største livsutgiftene går og skilsmisse.

Først kan det være nødvendig å flytte, og det trenger ikke å være dyrt. Men for mange mennesker er det. Bare kostnaden for å betale flytter kan legge opp i $ 1000 dollar, så jo mer du gjør det, jo dyrere er det. For det andre, hvis du må selge et hjem, er transaksjonskostnadene enorme. Jo mer du gjør det, desto mer fortjeneste spiser du inn i.

Nå kan flytte være en god ting - å få en bedre, høyere betalende jobb. Eller kanskje går du nærmere arbeidet for å minimere utgifter. Du kan til og med bruke billige movers for å redusere kostnadene hvis du flytter lenger unna. Bare husk at konstant bevegelse er en konstant budsjettbuster.

Deretter må vi ta opp skilsmisse. Skilsmisse er en av de ledende eiendomsdrivende i Amerika. Nå kan det unngås? Ikke alltid. Men det er ekte ting du kan gjøre for å minimere sannsynligheten for det og de økonomiske kostnadene som følger med det.

Først er kommunikasjon. Kommunikasjon om penger er viktig, da økonomi er den ledende årsaken til skilsmisse. Og skilsmisse stammer aldri fra mangel på penger - det kommer fra manglende samarbeid med penger. Du må sette systemer på plass som gjør det mulig for deg å jobbe som et lag med pengene du må forbedre din fremtid. Felles mål og felles forståelse er nøkkelen.

Det er mye bedre ressurser enn dette når det gjelder penger og familie, men innser at skilsmisse ødelegger rikdom. Derfor har millionærens nabo trolig vært gift i årevis.

3. Invest Sakte over tid

Utover å starte ung, bør du også investere sakte over tid. Jeg sier ikke at du må betale dollar gjennomsnittlig når du investerer, men du bør begynne å investere tidlig, og fortsette å investere gjennom hele livet ditt.

Dette er kraften i sammensatt interesse. Jo senere du begynner, som nevnt i # 1, jo mer må du investere for å få samme avkastning.

Din millionær nabo begynte sannsynligvis å investere i sine 401k ved sin første jobb og fortsatte å bidra til det ved hver jobb. Han eller hun sannsynligvis også maksimert IRA-bidraget hvert år.

Disse enkle investeringsprosessene over tid tillater deg å bygge ekte formue. For de fleste amerikanere er deres rikdom i hjemmet, som de betalte seg over tid, eller i deres pensjonskonto, som de bygget seg sakte over tid.

Så, hvis du vil bli med din millionær nabo, begynn å investere nå, og fortsett å gjøre det regelmessig.

4. Opprett flere inntektsstrømmer

Din millionær nabo har også sikkert ikke gjort det bare ved å jobbe med jobben sin. Kanskje hvis de er over 65, men selv da, var det sannsynligvis mer til det som jobbet de ni til fem. De fleste millionærer hadde en sidekast eller kombinert inntektsstrømmer. Det er svært sjelden for en enkelt inntektsfamilie å gjøre det til millionærstatus. Hvis de er par og begge jobbet, er det sannsynlig. Hvis de ikke hadde barn, er det enda mer sannsynlig.

Men den bedre måten å gjøre det til en million er å ikke bare jobbe en lønnsom jobb, men også å ha jobb eller ha en slags entreprenørprosjekt.

Ved å utvikle flere inntektsstrømmer, oppretter du ikke bare et sikkerhetsnett for deg selv mens du arbeider mot dine mål, men du kan også høste fordelene ved flere inntektsstrømmer, spesielt hvis noen er mer passive enn andre.

Hvis du vil ha noen passive inntekter ideer, her er en liste over 20 forskjellige passive inntektsstrømmer.

Din millionær nabo kan ha en hemmelig virksomhet i tillegg til de ni til fem - bare se på de fleste bloggere der ute!

5. Live under dine midler

Til slutt bor de fleste millionærer godt under deres måte - så mye at du kanskje ikke engang tror at de er millionærer. Jeg kjenner en stor håndfull millionærer som er utover sparsomme - kjører den samme bilen siden 1980-tallet, handlet i sparsommelighet, aldri spiser ute. Jeg kjenner til og med unge millionærer som ser etter sparsomme avtaler på nettet, og bruker kuponger til å betale for alt online og offline. Sjekk ut dette innlegget på hvordan du sparer $ 500 per måned ved hjelp av enkle triks.

Men det er fornuftig - mange millionærer ble ikke rike ved å bruke pengene sine. De ble rike ved å spare penger og ta smarte pengebeslutninger. Og det er vaner de utviklet over en lang periode, slik at de ikke endres selv når det er masse penger å bruke.

Så, hvis du vil matche din millionær nabo, etterligne dem og ikke la dem til og med vite at du har penger. Live frugally, gjør smarte penger valg, og bor under dine midler. Du får glede av å være millionær uten problemer med å opprettholde en sprudlende livsstil.

Hvilke andre hemmeligheter til suksess tror du at millionærens nabo har?

Skrive Inn Din Kommentar