Banker

Hva du trenger å vite om å velge din første bank

Hva du trenger å vite om å velge din første bank

Å åpne din første bankkonto vil sørge for en rekke bekvemmeligheter. Med et debetkort kan du slutte å betale for alt i kontanter. Du vil kunne akseptere direkte innskudd og betale regninger fra kontoen din. I tillegg, hvis du åpner en sparekonto, kan du tjene penger på pengene dine.

I dag har teknologien gjort det enkelt å åpne en bankkonto! I tillegg, nye produkter som Radius Banks Hybrid Checking Account lar deg få det beste av både en kontroll og sparekonto i ett!

Bankkontoer kan åpnes online eller personlig. Det er noen dokumenter du trenger og funksjoner du vil ha, som vi dekker nedenfor.

Her er det du trenger å vite om å velge din første bank og åpne din første bankkonto.

Nødvendig dokumentasjon

Enten du åpner en konto på nettet eller personlig, trenger du et bilde-ID. Dette er ofte et førerkort. Hvis du ikke har en eller ikke kjører, vil en tilstands-ID fungere. Et pass kan også brukes. Du trenger også ditt personnummer og fødselsdato.

I tillegg må du ha kontaktinformasjon, som postadresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvis du er mindreårig, vil kontoen sannsynligvis bli åpnet med en medansøker. I tillegg til dine opplysninger vil samsøkerens opplysninger bli påkrevd.

Ikke bli overveldet av denne prosessen. Det tar minutter. Radius Bank annonserer at det tar bare 5 minutter å åpne en konto.

Funksjoner å se etter i en bankkonto

Det finnes en rekke funksjoner du vil forsikre deg om, er tilgjengelige, avhengig av kontotypen du åpner. Sparekontoer er de enkleste. De fleste tar ingen gebyrer eller krever minimum innskudd.

Shopping rundt for den beste renten kan lønne seg. Det kan bety forskjellen mellom en rente på under 1% opptil nær 2%. Du vil sannsynligvis bli pålagt å sette inn et minimumsbeløp for å åpne kontoen, men skal kunne trekke det etter det hvis det er nødvendig. Sjekk med banken først.

For å sjekke kontoer, se opp for avgifter. Å unngå dem er ikke grei og kan avhenge av din daglige saldo, transaksjoner per måned, eksterne bankoverføringer og andre aktiviteter.

EN minimum innskudd vil trolig bli pålagt å åpne en sjekkkonto. Dette kan variere fra $ 100 til noen få $ 1000. Kontoen kan være nødvendig for å opprettholde en minimumsbalanse for å unngå gebyrer.

Debetkort er vanlige blant sparing og sjekke kontoer. Du kan bruke dem til kjøp og ATM-uttak.

Et debetkort skal være en gratis funksjon som tilbys av banken. Det kan være et begrenset antall transaksjoner før et gebyr sparker inn. Dette kan inkludere kjøp og minibankbruk.

Når du snakker om minibanker, må du kontrollere at du har tilgang til en minibank lokalt og at de er tilgjengelige i områder du reiser på. Du ser etter In-netautomater. Dette er minibanker som er merket av banken eller samarbeidspartnere, som ikke vil kreve gebyr.

Utenom nettverksterminaler krever en avgift. Med bankens mobilapp, bør du kunne bruke sin ATM-lokaliserer og skille den mellom nettverksautomater og ikke-nettbaserte minibanker. Noen banker har kanskje ikke et minibanknettverk. I disse tilfellene samarbeider de vanligvis med andre banker for å gi begrenset uten avgift bruk av deres minibanker.

De fleste banker vil ikke utstede en stabel av papir sjekker for nye sjekker kontoer. I stedet kan du få en håndfull midlertidige sjekker. Dette bør egentlig ikke være et problem med tanke på hvor lite papirkontroll som brukes. Men hvis du trenger dem, kan du kjøpe noen få hundre grunnleggende papirchecker fra banken for rundt $ 20 - $ 30. Plus, hvem trenger virkelig sjekker lenger?

Med online BillPay kan du sende papircheck til folk som trenger dem (kanskje en utleier eller refunderer en venn)? Du kan også bruke online-tjenester som Venmo eller Zelle til å sende penger.

Et annet område du vil se etter er overtrekk avgifter. Dette skjer når penger trekkes fra kontoen din, men pengene er ikke faktisk tilgjengelige for å dekke transaksjonen. Dette kan medføre et gebyr på $ 30 eller mer. Banker tilbyr en tjeneste som kalles overtrekking beskyttelse, som kan trekke penger fra en sparekonto eller kredittkort. Overtrekkingstjenester koster vanligvis ikke noe. Informer banken om eventuelle overtrækstjenester for å sikre at de ikke tar betalt.

Hvilken bank har de beste funksjonene?

Akkurat nå er vi store fans av Radius Bank. Deres hybridkontrollkonto har de beste funksjonene til en sparekonto (dvs. høy rente) kombinert i deres kontrollkonto. I tillegg har de ingen månedlige avgifter eller krav til minimumssaldo, og du kan åpne kontoen din på nettet på mindre enn 5 minutter uten å grave gjennom lommeboken for lisensen din.

De sjekker også mange andre funksjoner vi tror du trenger - gratis minibanker over hele verden, en flott mobilapp, online sjekk innskudd og mer.

Sjekk ut Radius Banks Hybrid Checking Account her.

Nesten alle kan åpne en bankkonto

Enten du bare har startet ut eller har slukket å åpne en kontrollkonto, er det ikke mye til det. Nødvendig dokumentasjon kan enkelt oppnås.

En av de viktigste tingene du vil se etter når du åpner en konto, er at den ikke tar betalt avgifter eller i det minste at du forstår vilkårene for eventuelle gebyrer.

Utover det, finn en bank som har funksjonen du leter etter - som nettbank, en flott mobilapp, og høy rente betalt på innskuddene dine.

Hvis du ikke banker ennå, hva holder du tilbake?

Skrive Inn Din Kommentar