Banker

12 Savvy måter å spare $ 10.000 mens du fortsatt er i college

12 Savvy måter å spare $ 10.000 mens du fortsatt er i college

Å være student, per definisjon betyr at du må gjøre alt du kan for å spare hver krone du har. Og hvis du sparer disse penniene for å investere, vil hver av disse trinnene hjelpe deg med å komme dit raskere.

Freshmen, du har en fordel - du starter fra bunnen, så du får til å bygge et super sterk fundament. Øverste klasser, du kan ha noen vaner å bryte ... men du kan gjøre det.

Stash unna hver dollar disse tipsene hjelper deg med å spare og du kan være rundt $ 10.000 bedre enn gjennomsnittlig student ved årets slutt.

Ja, $ 10.000.

Høres søtt, ikke sant? Så la oss grave inn!

1. Ditch The Car

Dette er din største besparelse. Hvis du bor på campus (eller selv om du bor, men nær), kan du spare så mye som $ 6,735, ifølge en rapport fra AAA i fjor, på en liten bil. Å gå til og fra klassen er ikke bare sunnere for hjertet ditt, det er sunnere for lommeboken din.

Og hvis du trenger en bil? Vel, bare leie en for dagen du trenger den. Bruk en tjeneste som Turo, som lar deg leie en bil fra noen som ikke bruker deres. Det er en billig og enkel måte å komme seg rundt!

2. Drikk vannet

Og lagre store. Hvis du er som noen studenter, kan du bruke så mye som $ 1000 i året på brus (eller øl). Slutt med det. Et fratfest kan lære deg mye om personlig økonomi.

Det er en stor i lommen din der. Nå må du stole på noe for å slukke tørsten din, og det betyr heller ikke å kjøpe flaskevann heller.

Fordi hvis du også drikker 64 gram flaskevann om dagen, bruker du sannsynligvis rundt $ 1460 i året på den. Men ikke bekymre deg, det er et alternativ som er like sunt som flasken og mye billigere.

Filtrert vann. Med et kanne- og filtersystem kan du bruke så lite som $ 80 per år. (Skal jeg gjenta matematikken for deg? $ 1000 (brus / øl) + $ 1460 (flaskevann) = $ 2,460 / år mot $ 80 / år - ja.)

3. Spis Lekkert Universitetsmat

Din neste største sparer kan spare deg så mye som $ 600 per år på mat. Å spise på universitetsområdet uten matplan kan koste deg rundt $ 17 per dag (forutsatt at du spiser tre måltider om dagen), og legger opp til $ 1904 - uten en måltidsplan. Men å kjøpe en måltidsplan som lar deg spise tre firkanter, kan koste deg rundt $ 1700 per 16-ukers semester. Sparer deg $ 200 per semester ($ 600 / år).

Og hvis du kan lage mat hjemme, må du ikke spise ute hvis du vil spare og ikke bruke Universitets Mess Hall.

4. Hei, Roomie!

Ja, du kan bokstavelig talt kutte utgiftene dine i halv eller 2/3 for boliger og verktøy utenfor campus ved å ta på seg en romkamerat eller to. Du må kanskje svelge noen dårlige vaner, men til slutt ... er ikke besparelsene verdt det?

5. Bli en minimalist

Bli kvitt alle dine ting. Jeg mener, du trenger en seng, en bærbar datamaskin, internettjeneste og en celle ... kanskje noen DVDer. Oh og noen klær. Men hva mer trenger du virkelig? Du har hodet begravet i bøkene dine, og dette er en flott tid å dra nytte av mindre "ting". Kald deg selv en minimalistisk og du er ikke dårlig, du er elegant.

Ønsker du flere tips for å komme i gang? Sjekk ut denne artikkelen om å bli en minimalist.

6. Åpne Pandoras boks

I stedet for å kjøpe CDer (gjør dere det fortsatt?) Eller nedlasting av sanger fra iTunes, dra fordel av de endeløse stasjonene på Pandora. Og mens du får gratis tune-under underholdning, se filmer og TV online gratis og ikke betal for kabel eller satellitt.

Hvis du leter etter andre måter å kutte på kabel og spare penger, les denne veiledningen: Slik kutter du kabel uten å gå glipp av noen av dine favorittprogrammer

7. Kom deg i form uten gym

Selv om du har tilgang til gratis treningsstudio på campus - BRUKS DET. Hvis ikke, bli med på en idrettsforening på campus. Å lære å spille litt sport er ikke bare god trening, det er en fin måte å sosialisere og møte nye mennesker på - (ahem, løse et annet underholdningsproblem hvis du ikke har TV).8. Få rabatter på datamaskinutstyret ditt

I stedet for å betale full pris for din bærbare og programvare, sjekk ut Apples teknologi for utdanningsrabatter for studenter. Jeg anbefaler på det sterkeste alltid å lete etter utdanningsbutikken for hvilken som helst programvare du trenger. Din universitets bokhandel kan ha noen programvaretitler, men de fleste store selskaper tilbyr også rabatter til studenter.

9. Bankfri

Finn en bank som tilbyr gratis studentkontoer for å unngå å betale for sjekker og høye avgifter på tjenester de tilbyr til resten av oss. Sjekk ut dette for alternativer på gratis sjekker kontoer.

Også, hvis du leter etter sparekontoer for din utdannelsespenger eller ekstra penger fra jobb, sjekk ut denne listen:

10. Betal ikke renter

Hvis du må få et kredittkort, få en som tilbyr null prosent intro april uten årlige avgifter. Du får en lav inntaksrate, og du kan få poeng for kjøp som du kan bruke til å få andre ting du trenger eller vil ha på nettet. Les opp hva du skal se etter når du søker om studentkort.

Advarsel: Tricket til å ikke betale renter betaler din saldo før slutten av faktureringsperioden hvis du skal bruke kortet utover gratis intro-rate.

11. Dra nytte av teknologi

Du trenger ikke å bruke hundrevis hvert år på lærebøker lenger.Se etter dem online, prøv å leie dem, og sjekk ut nettsteder som Chegg.com eller se om du kan få bøkene billigere på Amazon.

Se også vår guide til å sammenligne de beste læreboksutleiefirmaene. Det kan spare deg hundrevis i bøker hvert semester.

12. Bli en entreprenør

Du er den siste og beste måten å ende opp i svart på slutten av året, for å starte en bedrift. Ja, det kan du. Du vet hvordan du gjør noe som vennene dine ikke gjør, så kapitaliser på dine talenter. Dette er den gylne alderen av entreprenøren ... og du kan ta stykket av den kaken nå; du trenger ikke å vente på å oppgradere.

Start en Internett-bedrift eller bli en veileder for dine venner og naboer - kanskje til og med ta på noen av de fattige videregående opplæringene du dro hjem igjen. Skype er en fantastisk måte å gjennomføre veiledningssessioner hvis du ikke er tilgjengelig for å møte en på en.

Dine muligheter er uendelige - leve ditt fulle potensial selv nå, som student, og tjene din fullhold.

Ønsker du flere ideer? Sjekk ut denne listen over 100 + måter å tjene penger på college.

Sett alle eller så mange av disse tipsene i praksis som du kan akkurat nå og avslutt året med en positiv kontantstrøm - i stedet for å avslutte den i den røde som så mange andre studenter.

Hvilke triks må du spare penger på college i år?

Skrive Inn Din Kommentar