Banker

Hvordan sparer jeg 75% av min etter skattinntekt hver måned

Hvordan sparer jeg 75% av min etter skattinntekt hver måned

Følgende er gjestepost fra Brian.

Jeg er en nerd for personlig økonomi. Siden jeg var 13 år gammel, har jeg vært investert i aksjemarkedet. Jeg blir begeistret når et nytt blogginnlegg vises på The College Investor. Og jeg har mer moro å motta en lønnsslipp og distribuere pengene strategisk.

Da jeg landet en god jobb etter oppgradering i salg utenfor, visste jeg større og konsekvent lønnsslipp kom. Jeg ville ikke være uten en plan for disse pengene, og så se tilbake og angre hvor lite jeg reddet.

Så bestemte jeg meg for å lage et spill hvor mye penger jeg kunne spare av min etter skattinntekt. Jeg visste at spillet måtte være vanskelig, ellers ville det ikke være så givende som mange ting i livet.

Jeg spurte meg selv, "Hvor mye penger kan jeg spare og fortsatt ha puste rom for mine utgifter?"

Merk: En stor del av denne planen krever økonomisk organisering. Sørg for at du blir økonomisk organisert ved å bruke et gratis verktøy som Personal Capital. Hvis du ikke vet din nettoverdi eller gjennomsnittlig utgift, sjekk den ut på Personlig kapital på omtrent 5 minutter.

Mitt Savings Game

For det første beregde jeg omtrent en 10% skattesats ut av min inntekt, da jeg visste at jeg kunne justere den når jeg blir betalt og se den faktiske figuren. Da gjorde jeg noe annet enn de fleste jeg kjenner. Hvis folk planlegger sine besparelser i det hele tatt, trekker de flest ut alle utgiftene sine og ser hvor mye besparelser de har igjen.

I stedet gjorde jeg det motsatte. Jeg begynte med å spare 50% av min etter skatt inntekt. Jeg multipliserte 0,5 ganger min etter skatt inntekt og tok den totale ut av summen. Da trekk jeg min andre utgifter, inkludert mat, gass, underholdning, shopping, forretningstjenester (for min nettside), etc.

Med disse totalene visste jeg at jeg kunne spare en høyere prosentandel og leve komfortabelt. Og jeg husket at jeg trengte å gjøre sparespillet vanskeligere å teste meg selv. Så jeg sa, "La oss skyve grensen og spare mer."

Deretter regnet jeg ut hva budsjettet mitt ville se ut hvis jeg sparte 65% av min etter skattinntekt. Jeg så litt ekstra rom igjen og gjorde en sprø bevegelse. Jeg bestemte meg for å spare 75% av min etter skatt inntekt.

Hvis du tror jeg er gal, har du rett. Men jeg skal forklare meg selv.

Hvorfor sparer jeg 75% av min etter skattinntekt

Jeg sparer ikke så mye fordi jeg tror at penger går bort og det er ikke nok der ute. I tillegg til å utfordre meg selv, satte jeg høye besparelser for mange grunner.

For det første tvinger 75% meg til å spare penger som en prioritet. Jeg tror å ha en besparelse mentalitet ligner en muskel som forbedrer hver gang du trener. Så, hver måned blir jeg sterkere i å spare penger. Det er front laster livet ditt!

Selv om jeg uteksaminerte, fører denne høye besparelseshastigheten meg til å finansielt leve som en høyskole student. Jeg kan ikke gjøre noen utlandsk kjøp fordi det ikke er noe rom å gjøre det. Med andre ord har jeg et innebygd sikkerhetsnett. Og på denne figuren har jeg fortsatt penger for mine grunnleggende nødvendigheter.

For det andre vil jeg spare så mye som mulig fordi penger representerer frihet og bedre muligheter. For eksempel, hvis du har betydelige besparelser, kan du velge jobben du vil ha over jobben som betaler mer. Eller du kan slutte å jobbe en lønnsom jobb helt og freelance mens du reiser rundt om i verden. Eller gå helt av med arbeidet. Du får poenget at en krigskasse med kontanter gir deg økt frihet og kraft.

For det tredje tror jeg det er greit å begynne å lagre en høy prosentandel i 22 år, og så hold den hastigheten eller sakte redusere den når jeg har mer økonomisk ansvar. Jeg skjønner at utgiftene mine vil øke etter hvert som jeg flytter ut og betaler for utleie, gift og har barn osv. Men min filosofi er å starte med 75%, og så hvis jeg må redusere mine besparelser, går jeg ned til en besparelse på 50%.

Denne strategien er bedre enn å starte med en besparelse på 10% og prøver å jobbe opptil 50%, etter hvert som det økonomiske ansvaret ditt øker.

Og for offentliggjøring investerer jeg nesten alle pengene jeg sparer. Jeg setter opp automatiske bidrag med min bank som tar ut 75% av lønnsslippet mitt og legger det i et fond og en Roth IRA. Dette hjelper meg fordi det er automatisk, så jeg trenger ikke å tenke på å manuelt flytte pengene over. Også, jeg investerer fordi standard sparingskonto satser vanligvis underperformere inflasjonen.

Men sjekk ut disse sparekontoene akkurat nå:

To måter å spare 50% eller mer av din inntekt

 1. Senk budsjettet.

Det er åpenbart at å bruke mindre penger lar deg spare mer av inntektene dine. Men det er viktig å markere store besparelser vinner - i stedet for kutte kuponger - er hvordan du kommer fremover.

For eksempel er en stor grunn til at jeg kan spare 75% av inntektene mine fordi jeg bor hjemme. Nå før du sier at jeg er en taper, heldig, eller hva som helst annet, forstår jeg strategisk å velge å flytte hjem igjen under mitt seniorår, før jobbsøkingen begynte. Selv om jeg søkte på jobber i andre byer, ble mitt første fokus fokusert på å finne en kvalitet, høyt betalende jobb i Cincinnati, OH, hvor foreldrene mine bor.

Jeg prognostiserte mitt fremtidige budsjett og fant at ved å bo hjemme ville jeg unngå å betale folks største utgift hver måned, leie. Avhengig av plasseringen og størrelsen på en leilighet, kan rimelige leiepriser være hvor som helst fra $ 500 til $ 1500 i måneden. Med andre ord, jeg kan nå spare alle pengene jeg ville ha brent på leie. I tillegg får jeg gratis måltider og andre billige ting fra å være hjemme.

Hvis du ikke vil eller kan ikke leve hjemme etter eksamen, er det andre store måter å senke budsjettet på.

 • Split en leilighet. En stor besparelseside er å dele en leilighet med flere personer (jo flere folk, jo lavere koster det). Dette kan senke leilighetsregningen med hundrevis, noe som er verdt å miste noe boareal på.
 • Selg bilen din hvis du bor i en storby. New York, Chicago og andre byområder tilbyr offentlig transport hvor biler kan være mer av en stress enn hjelp. Utover inntektene fra å selge kjøretøyet ditt, vil du også spare på gass, vedlikehold og parkering.
 • Pakke lunsj. Jeg har pakket meg lunsj for å jobbe, og jeg vet det sparer meg hundrevis av dollar hver måned.

Det er mange andre ideer, men husk å bare bruke tidsmålretting på måter å redusere store utgifter. Du kan bruke tiden på bedre måter enn å analysere kostnaden for kaffe og bagels.

Men å senke budsjettet ditt er som å prøve å presse mer ut av en sitron, noe som betyr at det bare er så mye du kan lagre. Og det er rett og slett ikke morsomt å senke levestandarden din. Den morsommere måten å spare 50% eller mer av inntekten din (og strategien jeg er fan av) er under.

 1. Få mer penger gjennom en høyere lønn eller sidejobber.

Mens du er begrenset av hvor mye du kan spare, kan du spare penger ubegrenset. Derfor fokuserer du på å øke inntektene dine, en bedre strategi for å spare mer. Plus, å bringe ekstra penger er vanligvis morsommere og givende enn å kutte kostnader.

Du kan spørre hvor skal pengene komme fra? Vel, det er mange alternativer til sidestruen.

 • Få en høyt betalende jobb etter eksamen. Hvis du er i skole, jobber du hardt for å finne praktikplasser som utvikler dine ferdigheter. Enda viktigere, gjør personlige kontakter med fagfolk på ditt felt. Og hvis du drar til rådgivning, regnskap, investeringsbank eller gradskole, vil du også trenge gode karakterer for å øke sjansen til å motta en høyt betalende jobb. Deretter praktiserer du intervjuer så mye du kan (med deg selv, med venner, med professorer). Koble med intervjueren og selge verdien til selskapet er det viktigste aspektet for å få jobben og forhandle en høyere lønn.
 • Arbeid en jobb på campus. Hvis du fortsatt er i skole, er jobber på campus rundt 10-20 timer i uka håndterlig og produktiv. De er enda bedre hvis du jobber for universitetet og kan bruke lønnsslippet mot undervisning for å redusere studielånets gjeld. Hvis du kan, gjør transaksjonen automatisk slik at du ikke er fristet til å bruke pengene ut.
 • Be om en heve. Hvis du er ute av skole og allerede har jobb, produserer du gode resultater i omtrent seks måneder, og deretter ber om en oppgang. Detalj hvordan du bidro utover forventningene (så lenge det er sant) og så se hva sjefen din eller lederen sier. Selv om du ikke får økningen, setter den ideen i hodet som du produserer og kanskje fortjener en høyning i nær fremtid.
 • Intervju for andre jobber. Et annet alternativ er å intervjue mens du har en jobb og bruk posisjonen din som innflytelse for å tjene mer penger med et annet selskap. Hvis du er ute av college, er det verste å intervjue når du er arbeidsløs, uten inntekt, og ser etter en jobb. Den beste tiden til intervju er når du allerede har jobb og inntekt.

I tillegg kan du øke inntekten utenfor lønnen din ved å jobbe på sidejobber. Mange sidejobber krever betydelig arbeid foran, men da betaler de utbytte, og du kan begynne å ta foten av pedalen, som følgende.

 • Investere i aksjemarkedet. Med tiden vil aksjemarkedet fortsette å gi deg penger hvis du er investert i et kvalitetsfond. Møt med en finansiell planlegger hos din store bank for å se hvilken portefølje som passer best for din situasjon.

 • Start et stort prosjekt. Du kan lage tusenvis av dollar hver måned fra å lage en blogg, YouTube-kanal, podcast, bok, selskap, non-profit osv. Selv om det vil ta tid i begynnelsen å skape noe av verdi og få et publikum, kan disse prosjektene bringe penger mens du sover.
 • Tutor. Hvis du er i eller uteksaminert fra college, er du kvalifisert til veileder. Nå ut til jevnaldrende, folk et år eller to yngre enn deg, eller til og med high schoolers og veilede dem i et emne du er god til. Frilans denne veiledningen uten en organisasjon og sett verdien av verdien. For eksempel gjorde jeg $ 25 en time på college for å veilede en fyr i Law School Admissions Test. Jeg startet det etter at jeg hørte at han studerte, og det virket ut.

Jeg anerkjenner at de fleste av disse alternativene for å tjene mer penger ikke er beskrevet i dybden, men det er fordi dette ikke er det primære punktet i dette innlegget. Hovedideen handler om økonomisk ansvar.

Finansielt ansvar

Selv om jeg i dette innlegget snakker om å spare nøyaktig 75% av min etter skattinntekt, vil jeg ikke at du skal gå bort med leksjonen du trenger for å spare en viss prosentandel. Jeg er klar over at jeg er heldig å ha en høyt betalende jobb i min alder og ingen leieutgifter, som begge tillater meg å spare mer. Også, jeg forstår alles økonomiske situasjon er annerledes.

Den største takeaway fra dette innlegget er for deg å fokusere på å oppnå økonomisk ansvar ved å lagre en god del av inntekten din logisk.

For eksempel er det ikke økonomisk ansvarlig å spare 50% av lønnsslippet ditt hvis du sjekker kontoen din ved midnatt for å se om du har nok til å betale for strøm, kredittkort eller leieregning.Gi deg selv et pustrom og bygg opp spareprosenten din mens du går. Bidra til en pensjonskonto og et beredskapsfond.

Ikke gå deg vill i å prøve å lagre en viss prosentandel du leser online. I stedet fortsetter du å bygge vane med å spare og forbedre prosentandelen mens du senker budsjettet ditt eller tjener mer penger. Gjør handling for fremtidens økonomiske suksess og frihet.

Gjennom personlige eksperimenter og studier av toppspillere, mener Brian Robben at noen kan lykkes ved å lære og bruke de riktige strategiene.

Skrive Inn Din Kommentar