Penger

Dette Ice Castle Company er ansettelse. Seriøst vil du bygge iskaster

Dette Ice Castle Company er ansettelse. Seriøst vil du bygge iskaster

Dette kan være den mest uventede - men likevel glede - jobbsøkingen jeg har funnet hittil.

Jeg kunne til og med gå så langt som å beskrive det som kul.

Isslott, et selskap som spesialiserer seg på magi (etter min mening), er ansette bygge mannskap for fem steder i år. Jobben din? Grow iskrem og konstruere et gigantisk, magisk, awe-inspirerende isslott.

Jeg fortalte deg at det er kult.

Nettsteder er i Edmonton, Alberta, Canada; Stillwater, Minnesota; Lincoln, New Hampshire; og Wisconsin Dells, Wisconsin.

Så vil du bygge en snømann - feil, isslott?

Hvordan bygger man et iskast?

I utgangspunktet "mannskapet" vokser mer enn 20.000 isikler på spesielle stativer hver natt. I morgen bryter opptakere dem av en og en og legger dem i bæreposer. Derfra begynner konstruksjonen.

Ice Castles-skaperen og grunnleggeren Brent Christensen startet dette prosjektet tilbake i 2009. Han sier at konstruksjonen vanligvis begynner i oktober eller november - dermed dagens kall for mannskap.

Christensen sier slottkonstruksjon tar vanligvis rundt fire uker og krever omtrent 1000 arbeidstimer.

Det endelige produktet? Det er et 25-by-40-fots høyt slott (seriøst) som dekker om en hektar land.

"Når du går og utforsker et isslott, kan det føles litt som å være innenfor en isbre eller en ishule," beskriver Christensen.

Da jeg spurte om han kunne sammenligne det med noe, reagerte Christensen: "Du kan sammenligne det med isslottet i Narnia - uten den gjennomsnittlige heksen. Men det er vanskelig å sammenligne med noe, virkelig. "

Hva blir en del av Build Crew for en Ice Castle er som

Egentlig har besetningsmedlemmer ikke "gjennomsnittlige dager".

"I motsetning til hvilken som helst annen jobb i verden hvor du går på jobb, dukker opp klokka 9, legger du klokka 5, du slår inn, du slår ut, det er annerledes, sier Jesse Stone, en nettstedssjef. "Everyday er annerledes fordi forskjellige problemer oppstår når du jobber med været."

Christensen ekko Steins følelse.

"Dancing with Mother Nature, som utfører et samarbeidsprosjekt som gir noe så langt langt utover menneskets evne," er den mest givende delen av jobben, sier Christensen.

Arbeidet er imidlertid fysisk krevende. Og kaldt.

"Hvor kald er det egentlig?" Jeg spør, som den innfødte Floridian jeg er.

Selvfølgelig varierer temperaturen etter plassering, men han sier at besetningen ofte opplever varmebølger på 40 grader eller så. Ja, det er en varmebølge. Han sier det kaldeste været han måtte jobbe med, var -30 grader i Steamboat Springs, Colorado.

Hvordan kan du bli en Ice Castle Builder?

Ice Castles er ansatt akkurat nå for denne sesongen.

Arbeidet begynner så snart som mulig, og opprydding kan løpe til juni.

Du vil vanligvis jobbe 20-40 timer i uken. Noen steder gir bolig, og betal varierer etter sted.

Christensen sier at de beste arbeiderne elsker å være ute (selv når det er kaldt) og kan jobbe hardt, løse problemer og være fleksible (i timer og plikter).

Du må være minst 18 år gammel og kunne løfte minst 50 pund.

Du kan søke om noen av stedene på IceCastles.com. Det er også å ansette arrangementspersonale (billettsalg og gjeste tjenester) for hvert område - hvis du ikke er i høsting av is eller noe like kjølig.

For flere jobber - i mindre ekstreme temperaturer - besøk vår Facebook Jobs side.

Din sving: Kan du jobbe i temperaturer denne kalde?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.


Skrive Inn Din Kommentar