Investere

Hva er en feiekonto og hvordan bruker jeg den?

Hva er en feiekonto og hvordan bruker jeg den?

Hver meglerkonto har det som kalles en "feie" -funksjon eller feiekonto. Det kan være både en fordel eller en skade, avhengig av hvordan du bruker den og hvilke alternativer du valgte når du satte den opp.

Når du konfigurerer en ny meglerkonto, må du vanligvis tildele hva du gjør med kontanter. Dette kalles feie. Som du legger inn penger i en konto, vil den som standard gå inn i feie. Også, hvis du velger å ha utbytte betalt kontant, vil de feie inn på kontoen.

Den gode tingen med feiekontoen er at når du vil kjøpe flere verdipapirer, blir kontanter automatisk feidet tilbake til meglerhuset for å kjøpe verdipapirene. Hvis du handler på margin, vil kontanter i feiekontoen din også regnes med marginkravet.

Fordeler med en feiekonto

Det er flere fordeler med å sette opp en feiingskonto riktig. For det første er de fleste feiekontoene FDIC-forsikrede, noe som gir kontanter med et beskyttelsesnivå. For det andre kan du tjene penger på pengene i feie. Hvis pengene bare satt i megling, er sjansene for at du ikke ville tjene noe. For å tjene litt interesse med kontanter utenfor en feiekonto, må du investere i et pengemarkedsfond.

Vil du ikke bruke feiekontoen? Vurder å flytte pengene dine til en høy avkastningskonto i stedet:

Fare for feiingskonto

Det er viktig å merke seg at feiekontoer er en av de mest lønnsomme produktene som investeringsselskaper tilbyr. Du lurer kanskje på hvorfor? Fordi de fleste enkeltpersoner ikke setter dem opp riktig, og som et resultat betaler firmaet deg ingenting på kontanter.

Når du konfigurerer feiekontoen din, kan du se på de tilgjengelige alternativene. Pengemarked, sparekontoer, etc. Ikke bare bosette seg på et utbytte på 0,01%.

Tar fei-kontoer til neste nivå

Noen institusjoner er svært fleksible med det du bruker som feiekonto. Det er noen som tillater at du kobler feiekontoen din til din vanlige kontoen. Dette kan være veldig praktisk hvis du trekker på kontanter i meglerhuset regelmessig. På samme front, hvis du har en avkastningskonto med høy avkastning, kan dette være en god feiingskonto.

Det er viktig å merke seg at feiefunksjonen bare er tilgjengelig på standard meglerkontoer. Hvis du har en pensjonskonto, må du se på hvordan kontanter håndteres i kontoen.

Lesere, maksimerer du feiekontoen din, eller er kontanter bare sitter der?

Skrive Inn Din Kommentar