Liv

Vi knuste tallene for å finne de 10 beste tilbudene for reiser for 2018

Vi knuste tallene for å finne de 10 beste tilbudene for reiser for 2018

Tenk på det: 2017 har vært litt av en dra.

Vi har blitt rammet av tre store orkaner, vi kan knapt råd til å leie leie hvor som helst i USA, og for å sette en kirsebær på toppen av dette poop emoji i et år, ga våre medarbeidere oss crummy gaver under det årlige kontorutvekslingen.

Vi kan alle bruke en ferie. Og selv om amerikanerne er forferdelige på å spare penger og også er ganske dårlige på å ta ferier generelt, er dette året hvor du skal springe for den turen bort for å få litt trengte hvile og avslapning.

Men hvor skal du?

Heldigvis har reiseside Hipmunk satt sammen en guide med en liste over gjennomsnittlige flybilletter til byer over hele USA Og de 10 billigste destinasjonene er faktisk ganske kule.

Vi tok det et skritt videre og innregnet i gjennomsnittsprisen for en Airbnb ved hjelp av Airdna og forskjellen i lokale kostnader ved hjelp av regionale prispariteter fra US Bureau of Economic Analysis for å omforme de topp 10 inn i Mest rimelige byer du bør vurdere for en ferie i 2018.

Oh yeah, og vi har også funnet et par billige ting for deg og familien å gjøre i hver enkelt.

Disse 10 byene kan være de billigste reisemulighetene i 2018

Bare en ansvarsfraskrivelse, dette er ikke nødvendigvis de billigste stedene du kan besøke i 2018, avhengig av hvor du bor. Men i gjennomsnitt, ifølge Hipmunk, får du den beste prisen på rundreise til disse byene.

1. Atlanta, Georgia

Gjennomsnittlig flybillett: $290.62

airbnb: $134

Lokale priser rangering: 1

Hotlanta er sannsynligvis på listen på grunn av sin flyplassstatus som et viktig knutepunkt for tilkobling av flyreiser, men det betyr ikke at du ikke bør se det som et solid feriemål.

For $ 8, ta familien på en glassheis 72 historier til Sun Dial Restaurant, og sjekk ut en fugleperspektiv av Atlanta. Ikke bekymre deg, de vil ikke tvinge deg til å bli for et fint måltid.

Eller du kan få nostalgisk og ta inn en $ 8 flick på Starlight Drive-In Theatre. Feire sivile rettighetsbevegelsen ved å besøke Martin Luther King Jr.s fødested og tilbringe dagen i Centennial Olympic Park gratis.

2. Oakland, California

Gjennomsnittlig flybillett: $251

airbnb: $123

Lokale priser rangering: 10

Du kan bare tenke på Raiders fans når du tenker på Oakland, men det er rikelig med kultur i denne Bay Area-byen.

Få halv pris adgang - pluss noen fantastiske mat lastebil alternativer - på Oakland Museum of California på fredag ​​kveld. Det er bare $ 7,50. Du kan også ta en flick på det historiske Grand Lake Theatre for $ 11, noe som ikke er så ille i denne dag og alder. Du får til og med en gratis Wurlitzer orgel show.

Og du er så, så nær San Francisco. Det er mindre enn $ 10 for en rundreise på Bay Area Regional Transit Line for å komme til Mission District. Der kan du tilbringe en halv dag bare å sjekke ut veggmaleriene, nyte kulturen og chow ned på autentisk meksikansk mat. Få salsa verde.

3. Dallas, Texas

Gjennomsnittlig flybillett: $315.24

airbnb: $125

Lokale priser rangering: 4

Alt kan være større i Texas, men det er definitivt ikke den dyreste staten å ta en ferie på.

Gå til hjertet av Dallas i 2018, og mate din indre konspirasjonsteoretiker med et besøk til Dealey Plaza og den beryktede gressklippen, hvor president John F. Kennedy ble myrdet. Det er $ 16 å komme inn på museet i den tidligere boken, men den prisen kan være vel verdt det etter den siste massive dumpen av dokumenter relatert til arrangementet.

Bruk kiddene på Barnas akvarium på Fair Park som er $ 8 for voksne og $ 6 for barn. For par, tilbringer $ 10 for å sjekke ut Dallas Museum of Art, så få en billig, men deilig varm hund på Angry Dog.

4. Orlando, Florida

Gjennomsnittlig flybillett: $282.98

airbnb: $161

Lokale priser rangering: 2 (Hvis du blir ute av dang temaparken.)

Det er noe som frigjør om å besøke en by monopolisert av fornøyelsesparker og ikke faktisk besøke en. Du burde prøve det.

Men du kan fortsatt komme nær en med Downtown Disney uten å forking over $ 75 eller mer. Det koster penger å parkere, men bruker $ 20 på noen av butikkene og parkering er gratis. Det samme gjelder for Universal Studios 'CityWalk. Jeg tilbrakte en gang tre timer bare vandre i dette distriktet og tok i tilfeldige show mens min kone var på en konferanse. Jeg klarte ikke å bruke en krone.

Men det er også mange ting å gjøre i Orlandos ekte sentrum. Orange Blossom Brewing Co., for eksempel, er et must for ølsnobber.

5. Chicago, Illinois

Gjennomsnittlig flybillett: $292.99

airbnb: $139

Lokale priser rangering: 6

En av de største byene på denne listen, Chicago har et så stort fotavtrykk at det er vanskelig å spesifikt finne billige ting å gjøre her. Men vi vil gjøre vårt beste.

606 er en "urban oase" som en gang var en jernbanespor. Nå er det et fantastisk, kunstnerisk rekreasjonsspor som vil gi timer med underholdning - i de varmere månedene, selvsagt.

Sjekk ut løver på Lincoln Park Zoo gratis, og vandre rundt Navy Pier og Millenium Park. Chicago Cultural Center har alltid gratis arrangementer, og du kan også komme inn på National Museum of Mexican Art gratis.

6. Tampa, Florida

Gjennomsnittlig flybillett: $337.49

airbnb: $116

Lokale priser rangering: 5

Bare over broen fra The Penny Hoarder HQ, er Tampa en morsom by min kone og jeg våger med fra tid til annen. Det gjør definitivt et solid ferie valg.

Siden det er i utgangspunktet sommer året rundt her, kan du nyte enhver utendørs aktivitet når du besøker. Det kan være en halv times kjøretur, men ingen besøk til Tampa Bay-området er komplett uten en tur til stranden.

For en morsom ettermiddag, prøv det lokale sykkel-delprogrammet, Coast, og ri langs Tampa Riverwalk. Deretter går du til Ybor City, hvor du kan besøke den historiske byen og ta en billig, men autentisk, kubansk sandwich.

7. Las Vegas, Nevada

Gjennomsnittlig flybillett: $288.67

airbnb: $164

Lokale priser rangering: 3

Kom hit for billig, så legg bare noen hundre dollar på rødt og du er god å gå. OK, vi tuller bare.

Men seriøst er det ting å gjøre i Las Vegas, i tillegg til å kaste bort dine hardt opptjente penger, selv om kasinoene selv kan være attraksjoner. Adventuredome i Circus Circus og Bellagio Conservatory & Botanical Garden er verdt en jakt.

Besøk Ethel M Chocolates fabrikken for en Willy Wonka-esque tur - minus Oompa Loompas. Og jobbe av de karbonene med en tur langs Calico Tanks-stien i Red Rock Canyon.

8. Fort Lauderdale, Florida

Gjennomsnittlig flybillett: $283

airbnb: $160

Lokale priser rangering: 8

Denne byen er langt mer enn en mindre Miami, og det er like mye å gjøre her.

Mens nattelivet er flott, er de ekte perlene i denne byen utendørs. Hvis du føler deg spesielt ambisiøs og modig, teller alligatorene når du sykkel alle 15 miles fra Shark Valley National Park. Eller, for den mindre anstrengende utendørsopplevelsen, utforske de tropiske hengekøyene til Hugh Taylor Birch State Park til fots.

Ta en pause og se på en Oscar-nominert film på den historiske Gateway Theatre. Få et glimt av det gode livet ved å sjekke ut millioner dollar-yachter og boliger på byens hopp-på-hop-vanntaxi.

9. Denver, Colorado

Gjennomsnittlig flybillett: $279.99

airbnb: $167

Lokale priser rangering: 7

Du trenger ikke å bruke store for å nyte Mile High City.

For sparsomme øl-drikkere, ta lyskrysset til Golden, Colorado, og ta en gratis tur til Coors Brewing Co. Det kommer med gratis øl! Og Denver er en annen vakker by for å nyte et sykkel-delprogram for $ 9 per dag. Sørg for å se det nedre sentrumskvarteret.

Sjekk ut forhistorisk historie på Dinosaur Ridge for $ 8. En 25-minutters kjøretur fører deg til den fantastiske Red Rocks Park & ​​Amphitheater.

10. Los Angeles, California

Gjennomsnittlig flybillett: $329.06

airbnb: $145

Lokale priser rangering: 9

Min bror bor i Los Angeles, så jeg har personlig besøkt denne byen på et budsjett noen ganger. Det er dyrt, men det er morsomt, billige ting å gjøre.

Du kan tilbringe en hel dag gratis i Griffith Park. Sjekk ut Griffith Observatory, og utfordre deg selv med en times tur til Hollywood-tegnet. Du får trening og får å re-enacte en av de beste scenene i filmhistorien på observatoriet.

Deretter kan du kjøre en time til Santa Monica eller Venezia for å sjekke ut de berømte strendene i California.

Du vil legge merke til at de fleste destinasjonene ser største besparelser i januar og februar. Så få booking.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder. Han har spart i flere måneder for å ha råd til en tur til Island. Men Chicago ser ganske bra ut ...

Skrive Inn Din Kommentar