Penger

Hvordan gjorde jeg $ 25 i går kveld på Swagbucks.com

Hvordan gjorde jeg $ 25 i går kveld på Swagbucks.com

Jeg har litt kjærlighet / hat-forhold med nettsteder som Swagbucks.

På den ene siden, hvis du bruker "get-paid-to" -nettsteder på riktig måte, kan det være en enkel måte å få noen ekstra penger på. På den annen side hater jeg hvordan så mange mennesker blir lurt i å bruke timer å klikke og svare på undersøkelser bare for å tjene 42 cent, eller et annet latterlig lavt nummer.

Hemmeligheten til disse programmene er å holde seg borte fra de lavt betalte oppdragene og å prøve å få ut penger så raskt som mulig. Selvfølgelig, hvis du liker å klikke rundt mens du ser på tv, er det også mulig å bruke Swagbucks til å tjene penger på å besvare undersøkelser, se på videoer og klikke på linkene til deres partnerwebsteder. Du kan til og med tjene penger på å spille spill, men forvent ikke å tjene mer enn noen få cent.

Min strategi har alltid vært å gå etter gratis prøveversjon. De tilbyr den største utbetalingen, og de tar bare noen minutter på min tid å fullføre. Jeg gjorde 4 av dem i går kveld, og det tjente meg 3 250 SB, nok for en gratis $ 25 i min Paypal-konto. Her er hva jeg registrerte meg for ...

1. Netflix - Jeg registrerte meg for den gratis 30-dagers prøveperioden og opptjente 675 Swagbucks

2. Gamefly - Jeg registrerte meg for Gamefly.com-tjenesten. Denne koster meg $ 7,99, men jeg er også medlem av Offermatic.com som tilbyr en rabatt på $ 10 denne måneden hvis du kjøper på Gamefly. Jeg pocketed 900 SBs, pluss jeg vil ende opp med å lage $ 2,01 fra overbelastning på rabatten.

3. FreeCreditScore - Jeg har tjent 900 SBs for å se på kredittrapporten min og registrere meg for en gratis prøveversjon av kredittovervåking. Heldigvis har det ikke vært noen endringer i kredittrapporten min siden jeg sist sjekket. 🙂

4. Stamps.com - Pocketed en annen 675 SBs for å registrere seg for deres gratis prøveversjon.

Den kule tingen om Swagbucks er at kontoen min ble kreditert nesten øyeblikkelig, så jeg var i stand til å kassen raskt.

Så langt som prøveversjonene går, må du være sikker på at du markerer sluttdatoen på kalenderen din, slik at du husker å ta en beslutning om å holde tjenesten før du blir belastet for den.


Skrive Inn Din Kommentar