Penger

Nesten som å skrive ut penger: Tjen penger på brukte blekkpatroner

Nesten som å skrive ut penger: Tjen penger på brukte blekkpatroner

Det er lett å la tomme skriverpatroner hakke opp. Du ønsker ikke å søppel dem fordi du vet at de vil ende opp i et deponi, men påfylling av dem er for rotete. Så akkumuleres de sakte på skrivebordet eller i skuffen, og bidrar til roten du holder mening å gjøre noe med.

De gode nyhetene? Du kan faktisk får betalt å kaste bort din tomme blekk eller tonerkassetter og være miljøvennlig samtidig.

Her er de tre vanligste metodene for å tjene penger med tomme skriverpatroner - les videre for å finne ut hvilken som gir deg mest penger.

Selg brukte blekkpatroner på eBay

Du har kanskje sett nye blekkpatroner og tonerkassetter til salgs på eBay, men visste at du også kunne selge tomme der også? (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!).

Jeg har solgt tomme blekkpatroner fra min HP-hjemmeprinter gjennom nettstedet to ganger. For første gang lagde jeg 24,99 dollar for seks tomme kassetter, og den andre gangen solgte jeg fem patroner for 34 dollar. Å selge flere patroner på en gang, kjent som salg i mange, bidrar til å spare tid og gjør oppføringen mer attraktiv for kjøpere.

Pass på at oppføringene dine skiller seg ut ved å inkludere detaljer. Merk produsenten, modellnummer og om patronene er svarte, farger eller en kombinasjon av de to. Legg også til et bilde av kassettene dine. Du trenger ikke å være Ansel Adams, men viser tydelig hva du må selge.

Hvis du aldri har fylt på blekkpatronene dine, må du huske å inkludere ordet "jomfru" i både tittelen og beskrivelsen av oppføringen din - det kan gjøre innlegget ditt mer populært og hjelpe deg med å tjene mer penger.

Vri tomme kassetter på en Office Supply Store

Big-box office-forsyning butikker som OfficeMax og Staples har blekkpatron resirkulering belønning programmer. Hver av disse butikkene gir deg $ 2 på lager for hver kvalifiserende patron du slår på, opptil maksimalt 10 tomme kassetter per måned. At $ 20 i måneden kan gå langt mot å betale for skoleleveranser hver september!

For å delta må du være medlem av deres kundebelønningsprogram og foreta kvalifiserende kjøp. Men hvis du regelmessig handler i en butikk, kan dette være en god løsning for deg. Det er også verdt å sjekke ut din lokale mamma og popkontorforsyningsbutikk for å se om det har et lignende program.

Bruk et tilbakekallingssted for kassetter

Flere nettsteder tilbyr å kjøpe tilbake dine tomme kassetter, og de fleste betaler også for fraktkostnadene. eCycle Group vil betale alt fra 25 cent til $ 4,50 for en tom blekkpatron, og Toner Buyer tilbyr lignende priser. Selvfølgelig kommandoer laserskriverpatroner ganske mye mer, noen ganger så mye som $ 20 hver.

Hvert nettsted viser alle sine tilbakekjøpspriser. Hvis du liker det du ser, send dem din "inventar" og de vil gi deg en forhåndsbetalt porto-etikett. Etter at de mottar forsendelsen, vil de gi deg en sjekk.

Hvilket alternativ er det beste?

Mens hvert alternativ har sine fordeler, er returpatroner til en kontorforsyningsbutikk minst ønskelig for meg, siden det innebærer både en spesiell tur og butikkreditt. Selge gjennom et tilbakekjøpsside er litt bedre fordi det unngår disse tingene, men ventetiden på sjekken gjør dette alternativet mindre attraktivt.

For meg er det beste stedet å selge tomme blekkpatroner, eBay. Jeg kjenner allerede nettstedet godt, og når transaksjonen er fullført, kan jeg raskt få tilgang til pengene i PayPal-kontoen min.

Din sving: Hva gjør du med dine tomme blekkpatroner? Har du noen gang solgt dem?

Julie Mayfield er freelance skribent og blogger som spesialiserer seg på personlige økonomi og livsstil emner. Hun er skaperen av to blogger: The Family CEO og Creating This Life.

Skrive Inn Din Kommentar