Liv

En ny ordning vil gjøre Seksjon 8 boliger mindre begrensende fra 1. januar

En ny ordning vil gjøre Seksjon 8 boliger mindre begrensende fra 1. januar

Lavinntektsfamilier i 23 t-baneområder over hele landet vil ha bedre sjanser til å finne boliger i mer velstående nabolag i det nye året, takket være en nylig føderal domstolsavgjørelse.

Ifølge Washington Post, en føderal dommer forstyrret nylig det amerikanske departementet for bolig og byutvikling om å forsinke å gjennomføre en Obama-æra regel som ville utvide boligvalg for familier som mottar seksjon 8 bilag.

Foreløpig, når de fleste familier mottar boligkuponger i Seksjon 8, er pengene de får, basert på leiepriser i gjennomsnitt over et helt t-baneområde. Tilskuddene er vanligvis ikke nok for lavinntektsfamilier til å ha råd til å bo i middelklasse-nabolag.

Dette etterlater mange familier som er avhengige av offentlig bolighjelp til å leve i "segregerte, fattigdomssamfunn," de Washington Post rapportert.

I Obama er de siste ukene på kontoret, HUD bestemte at i stedet for å basere boligkuponger på leiepriser for et helt t-baneområde, ville det gå utover gjennomsnittlige leiepriser i enkelte nabolag.

I hovedsak ville en del 8 mottaker som ønsket å flytte inn i et utleie hjem i et pricier nabolag få større statsstøtte enn en mottaker fra § 8 flytter inn i et hjem i et billigere nabolag.

Men under Trumps administrasjon ville HUD holde seg av med å implementere denne nye avgjørelsen i ca to år for å gi mer, Åtid for å fullt ut forstå virkningene.

Men i forrige uke erklærte en føderal dommer at forsinkelsen var unødvendig og beordret departementet om å sette regelen på plass innen 1. januar.

Dette vil gi familier med kapittel 8 boligkuponger flere valg for å finne boliger, blant annet i mer velstående nabolag der det er bedre jobbmuligheter, lavere kriminalitet og høyere skoler.

Sjekk ut Washington Post artikkel for mer informasjon, inkludert listen over 23 metroområder hvor den nye regelen vil tre i kraft.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar