Penger

Får du betalt for å lytte til iPod-en din? Jeg gjør…

Får du betalt for å lytte til iPod-en din? Jeg gjør…

Hei Penny Hoarders,

Jeg er på en reise i denne uken, så jeg trodde jeg ville dele en av mine favorittartikler fra våre arkiver - "Hvordan får jeg penger til å høre på musikk." Sjekk det ut ...

Hvis du leter etter en smart måte å tjene noen ekstra dollar online, bør du sjekke ut et av de voksende antall nettstedene som betaler deg for å høre på musikk. Disse nettsamfunnene tillater «up-and-coming» artister en sjanse til å spille av sin musikk og få verdifull tilbakemelding fra fans.

Din jobb er å bare høre på musikken og deretter legge igjen en kort kommentar til hva du trodde.

Du kommer sannsynligvis ikke til å bli rik på å lytte til og vurdere musikk, men det er en enkel måte å hente noen ekstra dollar på. Personlig liker jeg å multitask ved å ha musikken som spilles mens jeg får andre ting gjort på datamaskinen. Det er en morsom måte å oppdage ny musikk på, og selvfølgelig vil jeg aldri slå ned muligheten til å tjene ekstra penger! 🙂

Det er noen av disse nettstedene på nettet, men her er mine favoritter:

InboxDollars

Inboxdollars har blitt kjent gjennom årene for å betale folk for å lese annonsørens e-post, men de lanserte nylig sin egen radiotjeneste. Og de betaler deg for å høre på det! Du vil først registrere deg for en gratis konto her (bare e-postadresse, navn, etc.). Deretter klikker du på "Radio" -knappen.

De betaler deg .06 / time for å lytte, noe som kanskje ikke virker som mye, men vurder dette. Hvis du legger den på i hele 8 timers arbeidsdag, tjener du ekstra $ 120 / år. Kast det $ 120 / på en investeringskonto hos LendingClub (jeg er i gjennomsnitt 14%), og du vil ha $ 54.922 i 30 år. Hvordan er det for en pensjonsplan? 🙂

SlicethePie

Du må bruke noen få minutter på å fylle ut musikkens liker og misliker før du begynner. SlicethePie er en kul nettside, fordi du enten kan sette inn inntekter eller investere dem i nye band.

Dette nettstedet krever bare at du er oppført i 20 sekunder av en sang, men du må skrive en faktisk anmeldelse for å få betalt for tiden din. Noen setninger vil gjøre, men inntektene dine er direkte knyttet til hvor nyttig din anmeldelse er for samfunnet. Betalingsfrekvensen starter bare på 0,02 per anmeldelse, men kvalitetskritikere begynner å tjene heve raskt, og kan se deres vurderingsfrekvens klatre til 0,20 per anmeldelse.
http://www.slicethepie.com

HitPredictor

Etter hver sang du lytter til og vurderer, vil dette nettstedet belønne deg med poeng som du kan innløse for gratis CDer, hodetelefoner, etc.

HitPredictor vil også tillate deg å handle dine poeng i for oppføringer til deres ukentlige tombola. For eksempel, akkurat nå er dette en tombola for et $ 100 gavekort til Amazon.com.
http://www.hitpredictor.com


Skrive Inn Din Kommentar