Penger

Rengjør klesskapet ditt og gjør litt penger med disse 6 nettbutikkene

Rengjør klesskapet ditt og gjør litt penger med disse 6 nettbutikkene

Sannhetstid: Min garderobe skremmer meg.

Det er ikke fordi jeg ikke liker det jeg bærer - det er fordi jeg har så mange ting Jeg ikke ha på.

Siden jeg har renset ut skapet mitt og prøvd et kapselkleddseksperiment for noen år siden, har jeg dessverre regret på mine gamle veier - og på "gamle måter" mener jeg Klesskapet mitt er overfylt med ting jeg bare ikke bærer ofte nok. Faktisk vil jeg gjette at på dette tidspunktet tar ca 60% av garderoben min ganske enkelt opp plass.

Men jeg er klar til å forenkle igjen, og i prosessen håper jeg å tjene litt ekstra penger.

Så, jeg er på vei til internett (fordi mine lokale forsendelsesbutikker er - skal vi si - kresen) og selger klærne mine i et forsøk på å tjene tilbake pengene mine, jeg har uforsiktig tragt rett inn i skapet mitt (igjen).

6 steder å selge klærne dine på nettet

Dette er nettstedene jeg skal bruke for å prøve å få noen ekstra penger når jeg klargjør garderoben min:

Poshmark

Poshmark touts seg selv som en "morsom og enkel måte å kjøpe og selge mote på." Og mens "moro" kan være en nøyaktig descriptor, er "enkel" egentlig ikke - men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting.

Du ser, Poshmark er mer enn bare en online plattform for å selge klær - det er en "sosial markedsplass". I stedet for å være et sted hvor selgere kan liste et produkt, håper det selger og flyttes, er Poshmark drevet av kjøpere og selgere som deler mote ideer og styling tips, bla gjennom hverandres "skap" og vanligvis knytte over klær og mote.

Hva er Poshmark ikke? Et sett-det-og-glem-det-type nettsted.

For å kunne selge på Poshmark, Du må laste opp kvalitetsbilder, skrive grundige beskrivelser, tilby stilstyre, "delta" i kjøp og salg av hendelser i appen, del og markedsfør oppføringer og samhandle med andre brukere.

Noen vellykkede brukere anbefaler til og med å gjøre ting som å investere i fin emballasje eller takk kort for å holde karakterene dine oppe og oppføringene dine mer synlige.

Kjøpere har lov til å forhandle priser, men du kan velge å avvise eller godta et tilbud. For salg under $ 15, tar Poshmark en flat provisjonsavgift på $ 2,95. For salg på $ 15 eller mer, vil du beholde 80% av fortjenesten. Når et salg er gjort, vil Poshmark gi deg en forhåndsbetalt, forhåndsadressert fraktetikett.

Alt i alt er Poshmark et godt alternativ for alle som er villige til å gjøre et lite (virtuelt) legwork.

thredUP

ThredUP er en online-sending og bruktbutikk med fokus på merkenavnsklær for kvinner og barn - og det kan ikke være enklere å bruke.

Hvis Poshmark er den mest involverte klærsalgssiden på markedet, kan ThredUP bare være minst. Visst, din retur kan ikke være like stor som om du dampet, fotograferte og oppført hver enkelt brikke individuelt mens du likte, kommenterte og dele andres gjenstander, men For lat blant oss kunne thredUP ikke være mer praktisk.

Debra Wallace, bloggeren bak bloggen Zero, noterer også den lille avkastningen som et salg på thredUP. "Brukte klær er ikke verdt mye," skriver hun. "Så hvis du ønsker å tjene mer penger, må du sette mer innsats" ved hjelp av andre nettsteder eller murstein og mørtel butikker.

For alle som fortsatt er ombord, er thredUPs prosess ganske enkel: Gå til "Clean Out" -fanen på thredUPs nettsted og velg "Bestill et sett." Du kan deretter velge om du vil motta en standard ryddepose eller en fremskyndet en. (Det er også et alternativ å bare donere en pose med klær, hvis du foretrekker å gjøre det.) ThredUP sender deg en pose som du vil fylle med klær, forsegle og returnere gratis med forhåndsbetalt fraktetikett.

ThredUP vil da sortere gjennom klærne dine, oppgi brukerne på nettstedet og, avhengig av hvilket utvelgingsalternativ du har valgt, enten resirkulere eller returnere de uønskede produktene til deg.

Avhengig av om varene dine er svært trendy og i sesong eller har litt mer levetid til dem, vil thredUP avgjøre om du skal gi pengene dine foran eller når varen selger på sendingen. Når utbetalingen din blir tilgjengelig, må du utbetale via PayPal.

Swap.com

Swap.com ligner på thredUP på mange måter, bortsett fra at den også aksepterer og selger menns klær og til og med barnas leker og noen husholdningsartikler.

For å selge uønskede klær på Swap.com, kan du enten be om en "innkommende boks" eller bare skrive ut en forhåndsbetalt fraktetikett som skal brukes til å sende inn dine varer. Når selskapet mottar varene dine, vil det pris dem, laste dem opp til nettstedet og sende deg utbetalingen etter at varene dine selger.

I likhet med thredUP, vil eventuelle gjenstander som ikke aksepteres for videresalg, bli sendt tilbake til deg eller donert, avhengig av hvilket alternativ du velger.

I løpet av sommeren har selskapet ombygd sin kommisjon struktur (du kan se flere detaljer her). Hvis du ønsker å selge garderoben din fordi du vil revolusjonere din garderobe, dette er spesielt gode nyheter: Når varene dine selger på Swap.com, vil du motta en 10% høyere utbetaling hvis du velger å ta utbetalingen som butikkreditt.

Instagram

Hvis du er en ivrig Instagram-bruker, har du sannsynligvis snublet over mer enn en person som selger sitt "skap" på den populære appen. Og mens det er et clunky grensesnitt for kjøp og salg (salg skjer gjennom kommentarene under bilder og via direkte meldinger), Avkastningen er ganske bra fordi ingen provisjoner eller gebyrer er barbert av toppen.

Likevel, når du selger klærne på Instagram, vil du ta litt forkledning fra din side. Du må vite hvordan du skal jobbe med systemet (heldigvis, vi har noen tips her!), Og du må gå gjennom stampen (det hjelper), fotografere og notere hvert stykke individuelt. Du må også være helt ansvarlig for å samle inn betalinger og sende varene.

Alt i alt er det et godt alternativ for de som er villige til å gå den ekstra milen for å få den ekstra dollar.

Tradesy

Hvis du vil selge klærne på en plattform som bare er litt mer selgervennlig, (men likevel ikke ganske så involvert som Poshmark) Tradesy er veien å gå. Tradesy sier det handler hovedsakelig om designer og luksusartikler, men teknisk sett kan du selge noe merke fra Xhilaration for Target to Gucci - og noe fra purses til bryllup.

Å selge på Tradesy, alt du trenger å gjøre er å ta noen bilder av et element (Tradesy vil til og med gjøre en liten redigering for deg for å få det til å se bedre ut), legg til en beskrivelse og skriv inn en pris. (Igjen, Tradesy er ganske nyttig og vil foreslå en salgspris hvis du har et tap.) Når et produkt selger, kan du bruke en av Tradesys gratis fraktpakker til å sende varen uten kostnad.

Tradesy's flat provisjonsavgift er litt bratt: Selskapet tar $ 7,50 av noen varen selges for under $ 50. Hvis en vare selger for $ 50 eller mer, tar Tradesy 19,8%.

Prosessen er litt mer involvert enn bare å laste opp en pose og sende den av i posten, men med litt arbeid, utbetalingen din kan være ganske bra så lenge du selger til riktig prispunkt.

eBay

Du trodde vi skulle forlate eBay av denne listen for et øyeblikk, ikke sant?

Men vi kunne ikke gjøre det!

Selv om det har eksistert en stund (og noen ganger har et rykte for å være uhåndterlig eller litt utdatert), er eBay fortsatt et gyldig alternativ når du selger klær - spesielt når du skal lage noen få dollar på noe det er ikke nødvendigvis et fancy navnemerke.

Salgsprosessen på eBay er ganske enkel: Bare ta noen bilder av elementet, detaljer på listedetaljer, avgjøre mellom auksjonsstil eller "kjøp det nå" salg og vent.

Når en vare selger, har du ansvaret for pakking og frakt, selv om eBay lar deg lage og skrive ut fraktetiketter på plattformen for å gjøre prosessen enklere.

Avgiftsstrukturen er ganske selgervennlig også. Listing eller "insertion" avgifter er gratis for de første 50 oppføringene per måned. Ytterligere oppføringer vil koste deg 30 cent per vare.

Etter at et element selger, vil eBay ta en "sluttverdiensavgift" som tilsvarer 10% av totalbeløpet av salget (som inkluderer noteringspris, fraktgebyr og eventuelle tilleggskostnader).

Hvis du trenger mer hjelp til å komme i gang med å selge på eBay, sjekk disse tipsene og triksene for å bli en mester eBay-selger. Hvem vet, kan du til og med gjøre en bedrift ut av det!

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar